Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mori: "Şimdi Dövüş Oyunlarının Zamanı"

Blazblue serisi 2 boyutlu dövüş oyunları arasında önemli bir yere sahip

     Bu nesilde özellikle Street Fighter 4 ve yeni Mortal Kombat gibi oyunlar bir zamanlar popülerliği kaybolan dövüş oyunlarına yeniden hayat verdiler. Böylece bu türde oyun yapan diğer geliştiricilerin de önü açılmış oldu. Blazblue serisinin yapımcısı da aynı görüşte.
 
     Arc System Works'tan Toshimichi Mori, "Street Fighter 4'e teşekkürler. İnsanlar artık önceki dönemden daha fazla dövüş oyunlarına ilgi duyuyorlar" sözleri ile başladığı açıklamasına şu sözlerle devam etti:

     "Oyun trend'leri bir döngü halindedir. Örneğin RPG'ler, belli bir zaman popüler olabilirler ve daha sonra yeniden dönerler. Aksiyon ve shooter oyunları da öyle. Şimdi ise dövüş oyunları zamanı."
 
      Uzun zamandır dövüş oyunları yaptıklarını ve sürekli Capcom ile mücadele ederek daha iyisini yapmaya kalkıştıklarını da belirten Mori, umarız oyuncular bütün bu dövüş oyunları ile eğlenir diyerek Capcom'un hala bu alanda ne kadar önemli bir firma olduğunu vurguladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera dövüş aksys games ps3 xbox 360 Fighting
Black Death'in Alpha Sürümü PC için Yayınlandı Nomura: FF Versus XIII'ten Güncel Bilgiler Yakında

Einstein

5.7.2011 10:33:10

+1
Daha çok fps oyunları dönemi gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BlazBlue: Calamity Trigger
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız