Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World'e Ücretsiz Güncellemeler ile Yeni Canavarlar Eklenecek

 
   Yapımcı Ryozo Tsujimoto, Monster Hunter: World çıktıktan sonra oyuna ücretsiz güncellemeler ile yeni canavalar ekleneceğini doğruladı.

   "Monster Hunter: World'ün çıkışından sonra oyuna ücretsiz güncellemeler yayınlamayı düşünüyoruz." dedi Famitsu'ya konuşan Tsujimoto. "Özellikle şunu söyleyebilirim ki, kullanıcıların oyunu uzun süre oynamaları ümidiyle yeni canavarlar getirmeyi planlıyoruz. Ne tür canavarlar eklenecekleri konusunda ise bilgiler daha sonra paylaşılacak, bu yüzden lütfen beklemeye devam edin."
 
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak, PC versiyonu ise daha sonraki bir tarihte çıkacak. Japonya'da oyun sadece PlayStation 4 için ulaşılabilir olacak. PlayStation Plus betası şu anda PlayStation 4 üzerinde gerçekleşiyor ve 12 Aralık 19:59'da sona erecek.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Monster Hunter: World’de ‘The New World’ olarak bilinen, yeni keşfedilen bir kıtada tehlikeli av seferine çıkın ve diyarın en acımasız canavarlarını avlamak için keşfedilmemiş yaban bölgelerine adım atın. Keşfettiğiniz yeni düşmanları alt edebilmek için bir avcı olarak dikkatlice planlar yapıp içgüdülerinizi kullanarak birbirinden farklı kapışmalara gireceksiniz. Avlanabilmek için çok sayıda tuzağı, yemi, silahı ve hatta etrafınızdaki ekosistemi kullanın. Silahlığınızı geliştirecek ve güçlendirecek malzemeler karşılığında karkaslar üretilebilir, ortamı savaşta avantaja çevirebilir, siper ve gözetleme noktaları sağlayabilir veya canavarları bile birbirine düşürecek çukurlar yapabilirsiniz. İster zafer kazanma yolunda yalnız bir savaşçı olun ya da ister üç arkadaşa kadar destek veren çevrimiçi yardımlaşmalı oyunda yer alın, bu dünya keşfetmenizi bekliyor."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Vane için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Bu Hafta Çıkacak Oyunlar ve İndirilebilir İçerikler (11 - 16 Aralık)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

refuse2k3

12.12.2017 09:10:33

0
Bir Monster Hunter oyununa göre fazla kolay geldi bana...

Leona Heidern

11.12.2017 15:40:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Ben betayi denedim ama hic keyif almadim sahsen.
Aynen kontrollerde biraz sıkıntılı gibi.

Uchigatana

11.12.2017 15:36:35

0
Betada ateşli silahları ve oku çok beğendim açıkçası.Kılıçlarla oynamak çok zor geldi bana. 2. boss işkenceydi. Derin ve zevkli bir oynanışı var.İşi bilen birkaç kişiyle oynarken baya zevk aldım. Uçmak,kaymak,tırmanmak gibi animasyonlar akıcı ve oyun pro'da 60 fps'e yakın hissettiriyor.Crafting falan hiç denemedim. Kısaca oyunu beğendim fakat zaman kısıtlaması olayının mantığını anlamadım.Olmasaydı daha güzel olur muydu yoksa oyunun büyüsü onda mı bilemiyorum.Çok stres oluşturuyor üstümde.Belki de mantık budur.

alsndnz

11.12.2017 15:36:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Ben betayi denedim ama hic keyif almadim sahsen.
herkese hitap etmez darksouls gibi

Megathrone26

11.12.2017 15:18:58

0
Ben betayi denedim ama hic keyif almadim sahsen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız