Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World Iceborne'un Oyun Sonu Daha Zor Olacak

 
Capcom tarafından belirtilene göre, Monster Hunter: World Iceborne'un oyun sonu, ana oyununkinden daha zor olacak. Avcınız uygun olarak geliştirilmiş olsa bile.
 
Baş yönetmen ve sanat yönetmeni Kaname Fujioka: "Iceborne ile daha fazla zorluk ve daha fazla meydan okuma isteyen oyuncuların geri bildirimlerini dinledik."
 
Fujioka, birçok oyuncunun seriye ilk girişi olacağını bildiği için ana oyunda zorluğu düşük tuttuklarını belirtti fakat Iceborne ile geri bildirimlerini dinlediklerini ve oyun sonunun daha zor olacağını ekledi.
 
Iceborne'un hikaye içeriği kademeli olarak zorluk derecesini yükseltecek fakat Fujioka çıkış sonrası yayınlanacak daha iyi ekipman ve eşyalar sayesinde zamanla doğal olarak daha kolaylaşacağını da söylüyor.
 
Iceborne genişleme paketi ayrıca oyuncu sayısına bağlı olarak canavar sağlığını değiştiren dinamik bir zorluk sistemi getirecek.
 
Monster Hunter World: Iceborne 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için; bu kış PC için çıkacak. Iceborne yeni Quest Rank, canavarlar, yerler, hareketler ve ekipmanlar içerecek ve Monster Hunter World'ün sonundan devam eden yeni tam bir hikaye sunacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
23 Studios Yeni Çevirmenler Arıyor Sızıntı: PlayStation Plus'ın Ağustos 2019 Oyunları Ortaya Çıktı

yaratıc1KLAVYE

16.7.2019 17:16:56

0
Bunu duyduğuma hem sevindim hem üzüldüm.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız