Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter World Iceborne'un "Kayıt Dosyası Silme" Hatası Yama ile Düzeltilecek

 
Monster Hunter World'ün Iceborne genişleme paketi bildiğiniz gibi PC için geçen hafta yayınlandı. Ne yazık ki çıkışında bazı sorunlar yaşandı. Sorunlardan biri ve en rahatsız edici olanı, oyuna girdiğinizde "uygun kayıt dosyası bulunamadı" diyerek sizin kayıt dosyalarınızı siliyordu. Diğer sorun ise eklenti paketinin bulunduğunu güncellemeyi indirdikten sonra (sahip olmasanız bile indirmeniz gerekiyor) aşırı CPU kullanımından kaynaklı performans düşüklüğüydü.
 
Capcom bu iki sorunu da kabul etti ve şu anda bu sorunlar için bir yama hazırladıklarını açıkladı. Kayıt dosyalarının silinmesi ile ilgili sorunun neden kaynaklandığını ya da kısa bir çözüm söylemediler. Tek söyledikleri "Böyle bir sorunla karşılaştığınızda direkt oyunu kapatın.".
 
Yamanın ne zaman yayınlanacağı belli değil ancak bu kayıt hatası ile ilgili oyuncuların internette tavsiyeleri bulunuyor. Ancak siz yine de riske atmayıp yamanın yayınlanmasını bekleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Saints Row IV: Re-Elected Switch için Derecelendirildi One Piece: Pirate Warriors 4'te 4 Farklı Online Co-Op Modu Olacak

Jack Rabbit Slims

16.1.2020 22:01:38

0
quote:

Tek söyledikleri "Böyle bir sorunla karşılaştığınızda direkt oyunu kapatın."
Sorunla karşılaştıktan yani save silindikten sonra kapasan ne kapamasan ne.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız