Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World ‘Coral Highlands’ Oynanış Videosu

 
   Capcom, Monster Hunter: World'ün “Coral Highlands” bölgesini gösteren dokuz dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.


   Monster Hunter: World’de ‘The New World’ olarak bilinen, yeni keşfedilen bir kıtada tehlikeli av seferine çıkın ve diyarın en acımasız canavarlarını avlamak için keşfedilmemiş yaban bölgelerine adım atın. Keşfettiğiniz yeni düşmanları alt edebilmek için bir avcı olarak dikkatlice planlar yapıp içgüdülerinizi kullanarak birbirinden farklı kapışmalara gireceksiniz. Avlanabilmek için çok sayıda tuzağı, yemi, silahı ve hatta etrafınızdaki ekosistemi kullanın. Silahlığınızı geliştirecek ve güçlendirecek malzemeler karşılığında karkaslar üretilebilir, ortamı savaşta avantaja çevirebilir, siper ve gözetleme noktaları sağlayabilir veya canavarları bile birbirine düşürecek çukurlar yapabilirsiniz. İster zafer kazanma yolunda yalnız bir savaşçı olun ya da ister üç arkadaşa kadar destek veren çevrimiçi yardımlaşmalı oyunda yer alın, bu dünya keşfetmenizi bekliyor.
 
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için ve bu sonbaharda PC için çıkış yapacak. PlayStation 4 üzerinde 19 Ocak - 22 Ocak tarihleri arasında son bir beta daha düzenlenecek.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Celeste 25 Ocak'ta Çıkıyor IEM Katowice PUBG Invitational Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jedi39

13.1.2018 02:31:31

0
Oyun ne kadar iyiyse oynayan o kadar kötü

usuallysony

13.1.2018 01:01:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr PS4 Exclusive Fist Of The North Star ın videolarını vermişler.. Oy oy oy.. uçmuşlar.. https://www.dualshockers.com/hokuto-ga-gotoku-first-gameplay/
Ya ps2 de çok severek oynadığım god hand vardı aynı ona benziyor bu oyun harika [:'(][:'(][:'(]

mehmetalpertr

12.1.2018 22:35:44

0
PS4 Exclusive Fist Of The North Star ın videolarını vermişler.. Oy oy oy.. uçmuşlar.. https://www.dualshockers.com/hokuto-ga-gotoku-first-gameplay/

encuni

12.1.2018 19:13:01

0
kedi varsa bende varım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız