Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin için Yeni Fragman Yayınlandı

 
Capcom, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in üçüncü resmi fragmanını yayınladı. 
 
Fagmanda hayranlara, oyundaki Monstie yoldaşlarının, rakip grupların ve destansı hikayenin daha yüksek kaliteli görselleri gösterildi. Canavarlarla güçlü bağlar kurmak için bir Kinship Stone kullanabilen genç bir Monster Rider rolünü üstlendikten sonra oyuncular, orijinal Monster Hunter Stories’den dönecek olan Lilia ve Reverto ile karşılaşacaklar. İkili, Wings of Ruin kehanetinde öngörülen yıkıcı gücünü uyandırmadan önce yoldaşınız Razewing Ratha'yı yakalamayı hedefliyor. Arkalarında, kendi çirkin amaçları için Razewing Ratha'yı ele geçirmeye çalışan bir grup Avcı ve Süvari var.
 
Bu geri dönen karakterlerin daha önce açıklanan oyuncularla nasıl etkileşim kurduğuna dair daha fazla ayrıntı ve oyuncunun ya arkadaşlarını kurtarmak ya da dünyayı kurtarmak için yaptığı yolculuk ile ilgili detaylar yakında açıklanacak.
 
Monster Hunter evreninde geçen sıra tabanlı rol yapma oyunu Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Switch ve PC için aynı anda 9 Temmuz'da çıkış yapacak. Nintendo eShop'ta $59.99 ve Steam'de 279,00 TL fiyattan ön siparişte. 

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Capcom Nintendo Switch
Monster Hunter Rise Versiyon 2.0 Güncellemesi 28 Nisan'da Yayınlanıyor Midnight Club Los Angeles: Complete Edition Xbox Store'da Satışta

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız