Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Rise Versiyon 3.0 Güncellemesi 27 Mayıs'ta Yayınlanacak

Bugün Monster Hunter ™ Dijital Etkinliğinde, Monster Hunter Stories ™ 2: Wings of Ruin ve Monster Hunter Rise ™ için iki yeni fragman yayınlanırken, Monster Hunter serisinin yapımcısı Ryozo Tsujimoto ve Monster Hunter Rise yönetmeni Yasunori Ichinose, her başlık için detayları açıkladı. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in son fragmanı, orijinal Monster Hunter Stories ™ 'den daha tanıdık yüzlerin yanı sıra canavarların öfkeli bir çılgınlığa girmesine neden olan gizemli bir ışığa ilk bakış sundu. Hayranlar ayrıca, yeni yumurtalar için Monster Dens'i araştırmaya ve 9 Temmuz 2021'de Nintendo Switch ™’te oyun çıktığında oyuncuların tamamen benzersiz Monstie yoldaşları koleksiyonları oluşturmalarına olanak tanıyan Rite of Channeling özelliğine ayrıntılı bir bakış attılar. Monster Hunter Rise hayranları için, Dijital Etkinlikte, oyuncuların bugün daha sonra indirip oynayabilecekleri ikinci ücretsiz oyun güncellemesi gösterildi. Ver. 3.0 güncellemesi oyuna iki yeni canavar daha tanıtacak ve oyunun hikayesine yeni bir son, yeni görevler, yeni silah ve zırh seçenekleri, yeni beceriler ve daha fazlasını getirecek.
 
 Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in son fragmanı, hayranlara, dünyanın dört bir yanındaki canavarları aniden enfekte etmeye başlayan ışığa ilk bakışlarını sağladı. Fragmanda ayrıca kahramanın Razewing Ratha ile bağlantısı, büyükbabalarının efsanevi Monster Rider Red'in nerede olduğu ve Monster Hunter Stories'den bazı geri dönen karakterler hakkında yeni hikaye ayrıntıları da yayınlandı. Öfke ışınları, Rathalos'un küresel olarak ortadan kaybolması ve Razewing Ratha'nın doğuşu arasındaki bağlantı belirsiz olsa da, oyuncular, gizemi çözmeye yardımcı olmak için Monster Hunter Stories'den dönüşlerini yapan Battle Buddy Avinia ve Monstie Frostfang'ın yardımına güvenebilirler.

Mayıs Dijital Etkinliği, hayranlar için daha çekici hikaye ayrıntıları sağlamanın yanı sıra, Monster Riders'ın Monstie yoldaşlarını nasıl toplayıp geliştireceğine de ilk bakış sağladı. Yeni Monstie yumurtaları toplamak için, oyuncuların sahada karşılaştıkları herhangi bir Monster Den'in derinliklerine inmeleri gerekecek. Monster Den’ler, bulunması zor genler için potansiyele sahip, yakalanması zor canavar yumurtaları içeren daha nadir den’lerle her şekil ve boyutta gelir. Oyuncular, yeni yumurtalar çekerek Stable’a döndükten sonra, hangi yeni Canavarları elde ettiklerini keşfetmek için yumurtaları çatlatabilir ve benzersiz genleri bir Canavar'dan diğerine aktarmak için Rite of Channeling özelliğini kullanabilir. Oyuncular, aynı elementin veya saldırı tipinin genlerini birleştirerek, inanılmaz derecede özelleştirilmiş Canavarlardan oluşan bir ekip oluşturabilir veya her saldırı türü ve elementin becerilerini kullanabilen daha çok yönlü bir Canavar yaratmak için farklı canavarlardan gelen genleri karıştırabilir.
 
Mayıs Dijital Etkinliği sırasında, Monster Hunter Rise oyuncuları, oyunun ikinci ücretsiz güncellemesi olan Ver 3.0'a dahil edilecek yeni içeriğe erken bir bakış attılar. İlk olarak, Monster Hunter Generations Ultimate'ın amiral gemisi canavarı Valstrax'ın yeni bir varyantının gelişiydi. Bu gizemli Elder Dragon, Crimson Glow Valstrax adıyla bilinir ve kanatlarının şeklini değiştirip, alışılmadık derecede yüksek irtifalardan uçmasına ve saldırmasına izin vererek gökyüzünde uçabilir. Ardından, Apex Zinogre, elektrikli bir "altın ışık" görünümü ve avcıları şoka sokabilecek farklı saldırılarla mücadeleye girer. Ek olarak, Thunder Serpent Narwa ve Wind Serpent Ibushi ile destansı bir hesaplaşma içeren yeni bir görev, oyunculara hikayenin merakla beklenen yeni bir sonunu sağlayacak. Bu yeni hikayenin sonunun yanı sıra iki yeni canavar, yeni görevler, yeni silah ve zırh seçenekleri, yeni beceriler ve daha fazlası, Ver. 3.0 sürümü çıktığında bugün erişilebilir olacak.

Modayı takip eden avcılar için, DLC Pack 3 bugün satın alınabilecek ve yeni ses seçeneği, jestler, saç stilleri, çıkartma setleri, arka plan müziği ve daha fazlasını içerecek! Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında oyuncular, Monster Hunter Rise deneyimlerini yeni co-op görevleri, ek etkinlik görevleri ve yakında ortaya çıkacak diğer ekstra içeriklerle daha da genişletmeyi bekleyebilirler.
 
basın bülteni
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter Rise Capcom Nintendo Switch
PlayStation Plus Haziran 2021 Ücretsiz Oyunları Far Cry 6 Oynanış Videosu 28 Mayıs'ta Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız