Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Filminin Başrolünde Milla Jovovich Olacak

 
   2016 yılında duyurulan live-action Monster Hunter filmi ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.
 
   Variety'nin haberine göre, filmin başrol oyuncusu Milla Jovovich olacak. Filmin hem yönetmeni hem de yazarı ise Paul W.S. Anderson olacak. Milla Jovovich ve Paul W.S. Anderson daha öncesinde live-action Resident Evil filmlerinde de beraber çalışmıştı.
 
   Filmin çekimlerine eylül ayında Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da başlanacak. Prodüksiyon şirketi Constantin Film tarafından yapımının üstleneceği Monster Hunter filminin bütçesi 60 milyon dolar civarında.

   Vizyona gireceği tarih ve Milla Jovovich dışındaki diğer oyuncular henüz belli değil.
 
   Aksiyon rol yapma oyunu serisi Monster Hunter'ın en yeni oyunu Monster Hunter: World 26 Ocak'ta PlayStation 4 ile Xbox One için çıkış yaptı ve Capcom tarafından duyurulduğu üzere, 7.9 milyon adet ile şirket tarihinin en çok satan oyunu olmayı başardı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
TaleWorlds E3'e Katılmayacak Rage 2 Bugün Duyurulacak, 15 Saniyelik Reklam Videosu Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Team NINJA

15.5.2018 01:58:43

0
Paul W.S. Anderson emin olun %100 rezil bir film geliyor.adım gibi eminim. bu adamın filmleri 5 para etmez.film çıkarsa görürsünüz nasıl bir rezalet çıkacak ortaya.

BSC Misafiri

14.5.2018 15:18:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Paul W.S. Anderson, Milla'nın kocası oluyor aynı zamanda... Adam normal olarak eşini her yönetmenliğini yaptığı filmde de oynatıyor. Ayrıca kendisi ve eşi de video oyunlarının filmleri konusunda, bu dünyanın kanseri gibidirler. Bütün RE filmlerini sırf bu kadını oynatacağım diye rezil ettiler.
O filmlerin tek iyi noktası Alice karakteri ve canlandıran Milla yalnız.Kadın harika bir oyuncu.Ayrıca yeni Hellboy filminde baş rollerden birini oynayacak.Ayrıca hangi oyun filmi güzel olmuş ki?Milla bu dünyanın kanseri değil fakat eşi kanseri.

Bugra4129

14.5.2018 14:11:58

0
Capcom da niye gidip illa bu herife verir anlamıyorum arkadaş :D Gerçi Monster Hunter ın ne konusu varda işleyeceksin o da ayrı bir konu :D

mehmetalpertr

14.5.2018 09:58:04

+3
Paul W.S. Anderson, Milla'nın kocası oluyor aynı zamanda... Adam normal olarak eşini her yönetmenliğini yaptığı filmde de oynatıyor. Ayrıca kendisi ve eşi de video oyunlarının filmleri konusunda, bu dünyanın kanseri gibidirler. Bütün RE filmlerini sırf bu kadını oynatacağım diye rezil ettiler.

mehmetalpertr

14.5.2018 09:55:16

+1
Paul W.S. Anderson, Milla'nın kocası oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız