Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Filminden Yeni Bir Görsel Yayınlandı

Capcom'un başarılı ve sevilen video oyun serisi Monster Hunter'ın bildiğiniz gibi bir filmi geliyor. Filme dair ilk posterler geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Şimdi de filmden yeni bir görsel paylaşıldı.
 
Görselde filmin başrolü Milla Jovovich'i bir Dual Blade tutarken görüyoruz. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor. Eğer bir ertelenme olmazsa film 4 Eylül 2020'de vizyona girecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Monster Hunter Film Monster hunter filmi oyuncular karakterler konusu vizyon tarihi ne zaman Milla Jovovich
Janelle Monáe, Black Panther 2'de Storm Rolü Oynamak İstediğini Söyledi Cyberpunk 2077 Konsept Görselleri Westbrook Semtini Gösteriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

8.7.2020 17:26:23

0
hastalık kesin olarak yok edilmeden geleceğe dönüş 4 çıksa bile gitmem

BSC Misafiri

8.7.2020 16:59:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr karı koca iyi para kırdılar.. ama res filmlerinin içine ettiler. ilk film hariç hepsi çok kötüydü.
Şunlara para kazandırmasa elalemde daha düzgün stüdyolar alsa lisansları film, dizi yapsa. İlk resident evil filmi bile daha önce yapılmış zombi filmlerinin her anlamda gerisinde aslına bakılırsa fakat oyun filmleri kategorisinde bakarsak yine iyiydi sonra iyice bozdu goku gibi karakterleri doldu. Ayrıca konak filmde işlenmiyordu bile direkt laboratuvarı görüyorduk. Yazık. Yapılmakta olan şu Netflix dizisi bari azıcı eli yüzü düzgün bir iş çıksa.

mehmetalpertr

8.7.2020 15:50:29

0
karı koca iyi para kırdılar.. ama res filmlerinin içine ettiler. ilk film hariç hepsi çok kötüydü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Filmi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız