Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Boy and the Cursed Kingdom PC Versiyonu Yolda, Demo Çok Yakında Yayınlanacak

 
Monster Boy and the Cursed Kingdom 4 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkmıştı ve 2019'un başlarında PC'ye geleceği duyurulmuştu. PC versiyonu hakkında uzun bir süredir bilgi paylaşılmıyordu ta ki bugüne kadar.

Yayıncı FDG Entertainment tarafından belirtilene göre, PC versiyonu halen geliştiriliyor ve oyunun demosu da çok yakında yayınlanacak. Eğer demo çoğu PC'de sorunsuz çalışırsa tam sürüm kısa bir içinde yayınlanacak.

FDG Entertainment: "Testlerin çoğunu tamamladıktan sonra, ücretsiz bir demo yayınlayacağız. Demoyu bu ay yayınlamayı planlıyoruz. Eğer demo makinelerin çoğunda iyi çalışırsa tam sürümü yayınlayacağız, aksi takdirde ne düzeltilmesi gerekiyorsa ilk olarak onları düzelteceğiz. PC oyuncularının Monster Boy and the Cursed Kingdom'ın tam sürümünde harika bir ilk gün deneyimine sahip olduğundan emin olmak istiyoruz."

Oyunun Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Monster Boy and the Cursed Kingdom aksiyon macera bağımsız platform oyun
Bloomberg: Ucuz Switch Temmuz'dan Önce Çıkacak, Güncellenmiş Model de 2019 Bitmeden Çıkacak Slay the Spire 21 Mayıs'ta PS4'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Boy and the Cursed Kingdom ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız