Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monolith Soft, Skyward Sword'a da Yardım Etmiş


     1999 yılında kurulan ve başarılı JRPG oyunlarıyla adından söz ettiren Monolith Soft daha sonra 2007 yılında Nintendo tarafından satın alındı. O günden bu yana da bu stüdyonun Nintendo için güzel oyunlar çıkardığına şahit olduk.
 
     Baten Kaitos, Xenosaga, Soma Bringer, Disaster: Day of Crisis ve Xenoblade: Chronicles gibi oyunlarıyla tanınan firma Nintendo tarafından geliştirilen bazı oyunlara da destek çıkıyor. Yaklaşık olarak 100 çalışanı bulunan Monolith'in The Legend of Zelda: Skyward Sword'un geliştirilmesinde de rol oynadığı ortaya çıktı.
 
     Daha önce Super Smash Bros Brawl ve Animal Crossing: New Leaf'e de yardım eden geliştiricinin Nintendo için önemli bir hayli fazla gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monolith Soft Skyward Sword Zelda Nintendo
Destiny için Awakening Adlı Parça Yayınlandı Playstation 1 Efsaneleri: "Resident Evil 2"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

berkaymessi

8.7.2013 15:45:38

0
Yardım etmiş güzel

BSC Misafiri

8.7.2013 11:28:32

0
Disaster serisinin devam etmesini isterdim, Raymond karakteri ile doğal felaketlerle mücadele ve yaralanan sivillerle ilgilenirken bir yandan da düşmanlarla kıyasıya bir savaş içerisinde olmak çok zevkliydi. Xenoblade ise çok harika bir oyundu. Wii U'da yapım aşamasında olan rpg oyunları X ise detayları henüz belli değil, güzel ve sürükleyici bir konu içermesini umut ediyorum.

BSC Misafiri

8.7.2013 11:28:22

0
Legend of Zelda serisi bir oyuna yapımda yardım etmişse Wii U'nun Zelda oyununa da bir el atsınlar, çok bekletiyor Nintendo çok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız