Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monkey Island Collection'ın Avrupa Çıkış Tarihi

The Monkey Island serisi, LucasArts'ın yarattığı en özel yapımlardan biri.

     Korsan olmayı özlediniz mi? O zaman durağınız burası olmalı. LucasArts, çok özel bir paket ile Monkey Island efsanesini tekrar yaşatmayı amaçlıyor.

     İçinde Secret of Monkey Island Special Edition ve Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge bulunan bu çok özel paket, 9 Eylül, 2011'de Avrupa raflarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Orjinaline nazaran yeni kaydedilmiş diyaloglara, el ile çizilmiş grafiklere, geliştirilmiş kontrollere ve bir ipucu sistemine sahip olacak olan oyunun Monkey Island 2 halkasında Ron Gilbert, Tim Schafer ve Dave Grossman'in sesli yorumlarının bulunduğu bir seçenek de bulunuyor.

     Eğer hâla bu da yetersiz geliyorsa, LucasArts'ın size daha fazla sürprizi olduğunu ekliyorum. Oyunu satın alanlar, paketin içindeki 2 özel sürüm için bonus içeriğe sahip olacak. Bu bonus içerikler arasında konsept çalışmalar ve soundtrackler bulunuyor.
 
    LucasArts henüz bu cazip paket için fiyatlandırma yapmadı. Şimdilik yalnızca Avrupa çıkış tarihi verilen The Monkey Island Special Edition Collection, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
çıkış tarihi Lucasarts monkey island The Monkey Island Special Edition Collection macera adventure ps3 pc xbox 360
Steam'in Yaz Kampı İndirimlerinin Son Fırsatları Ubisoft'un Yeni 3DS Oyunları Gözüktü

BSC Misafiri

10.7.2011 22:38:24

0
LucasArts Monkey Island'in ilk iki oyununu yeni kaydedilmis diyaloglar ve grafiklerle coktan indirilebilir olarak satisa cikardi yani lucasarts bu efsaneyi coktan geri dondurdu bile haberiniz olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Monkey Island Special Edition Collection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız