Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monaco Yapımcısının Yeni Oyunu Göründü: Lead to Fire


    Soygun temalı co-op oyunu Monaco ile beraber oldukça iyi bir çıkış yakalayan bağımsız oyun yapımcısı Pocketwatch Games'in yeni oyunu ortaya çıktı. Firmanın blog sayfası üzerinden yayınlanan yeni bir mesajla beraber Lead to Fire, çok az detayla da olsa ortaya çıktı
 
    Daha önce proje adı Armada olan yeni yapım, Lead to Fire ismiyle beraber netlik kazandı. Arcade RTS türünde tanımlanan Lead to Fire, klasik RTS oyunlarından biraz farklı yapıda olacak. Konsol kontrolcülerinde de rahat bir uyum sağlaması için Lead to Fire'da tek bir karakteri yönetiyoruz. Ancak yine bu karakterle beraber normal RTS oyunlarındaki gibi binalar kurma, ordu çıkarma gibi emirler verebiliyoruz.
 
    Yapımcı ekip yayınladığı blog mesajında Lead to Fire'ın biraz MOBA tarzında olduğunu kabul etmişler. Oyunun ne tam olarak MOBA, ne de tam olarak RTS olmadığını söyleyen ekip, bu yüzden Lead to Fire'ı Arcade RTS türünde tanımlıyor.
 
    Lead to Fire için şimdilik çok fazla bilgi paylaşılmış değil. Platformları tam olarak belli olmayan yapımın sadece logosu var. Ona da haber resminden bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Pocketwatch Games Monaco Lead to Fire RTS Moba
Watch Dogs'un Wii U Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklandı FIFA 15: Ultimate Team'in Efsane Oyuncuları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fabioddq

10.9.2014 19:47:08

-1
Sayın editör: Nvidia Samsung'u mahkemeye vermiş Birde: Windows 9 yeni Windows 7 olabilir. Haberi var bunlarıda yayınlarmısın

HIGHER

10.9.2014 19:36:45

0
HAYIRLISI BAKALIM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lead to Fire
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız