Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux: "Kinect'in Ciddi Sorunları Var"

Oyun endüstrisinin parlayan yıldızları arasında Peter Molyneux önemli bir yere sahip.
 
    Oyun endüstrisinin dahi çocuğu Peter Molyneux, son yaptığı röportajda Kinect'ten yakındı. Kinect ile oyun içinde yönlenmenin çok büyük bir sorun olduğunu belirten Molynex, cihazın ciddi sorunları olduğunu açıkladı.
 
    Şu aralara Fable: The Journey ile Kinect tabanlı bir oyun geliştiren Peter Molyneux sıkıntılı anlar yaşıyor olmalı. İlk olarak oyunun E3'teki gösterimiyle yapımın on-rails ilerlediğini düşünmüştük fakat Molyneux oyunun öyle olmadığını belirtmişti. Kinect ile özgürce dolaşabileceğimiz bir Fable oyunu yaratmaya çalışan Molyneux, bunun hiç de kolay olmadığını anlamış olmalı. Kendisine "Bol şans" diyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Develop Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal molyneux sorun
Bağımsız Yapımcılar Film Oluyor Battlefield 3'ün E3 2011 Ödülleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cidelee

21.6.2011 18:27:25

+2
Molyneux elimize yüzümüze bulaştırdık demiyorda "Kinect'in Ciddi Sorunları Var" diyor.Başkaları adam gibi oyun yapabiliyorya.Örnek Ghost Recon:Future Solider

kudretozbay

21.6.2011 18:27:15

-1
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ @ kudretozbay hocam konu dışı ama halo serisine yanlış oyundan başlamışsın. Hem en son oyun olması hemde hikayenin başlangıcını anlatması nedeniyle Reach'den başla derim ben
xbox ımı sattım kardes baslayamıcam :D

kudretozbay

21.6.2011 17:50:59

-1
arkadaslar ılla optımıze sorunu yasarlar cunku sıstem cok degısık bır sekılde calısıyor ve teknolojı daha yenı eye toy gıbı basıt bır webcam degıl calısma prensıbı goruntuye dayalıda degıl yanı artık bu muhabbetı asın artık .Fable kotuluyen arkadasada soyluyorum o oyunu ben aldım xboxıma acıkcası bende begenmedım cunku ıngılızcem yok ve konusunu anlamıyorum sureklı dıalog gectıgı ıcın zorlandım ama atmosferı harıka bır oyun mesela herkez ps3 de kz serısıne bayılır xbox dada haloya ben bunları begenmıyorum (halo 3 odst oynadım sadece ondan olabılır)yanı bu oyunlar zevke goredır oyunu dırek kotulemek yerıne ben begenmedım dersın daha anlayıslı karsılanır.

Zoginet

21.6.2011 17:49:38

-1
BSC Misafiri 21.06.2011 17:26:46 Ben Fable oyununu yapmasınlar demiyorum . Bu oyunu kinecte uyarlamaya çalışmasınlar diyorum. Herşey kinect ile zevkli olmaz oynanacak oyun var oynanmayacak oyun var. Ellerini kollarını surekli oynatarak bi fps en fazla 1 saat oynayabilirsin kolların ağrır yorulursun. Fable alıp kolla oynarsın bundan bahsediyordum ben.

SOLID SNAKE

21.6.2011 17:41:44

0
Yapan yapıyor. Sega Korku oyununda nasıl Yapıyor fps yi gördük, Crytek te RYSE yi ediyor. Molyneux ün biraz piyasayı araştırıp nasıl yöntemler kullanıldığını öğrenmesi lazım.

BSC Misafiri

21.6.2011 17:26:46

+1
quote:

Birde böyle yok fable bilmem ne oyunlarıyla uğraşmasınlar arkadaş hardcore oyunların zevki kol ile çıkar bence. Parti oyunları hazırlasın en iyisi..
Arkadaş galiba hiç Fable oynamamış boş boş konuşuyo ki ayrıca e3'te Mass Effect 3 ,Ghost Recon Future Soldier gibi hardcore oyunların Kinect ile uyum sağlayabildiğini gördük.

Zoginet

21.6.2011 16:57:11

-5
Birde böyle yok fable bilmem ne oyunlarıyla uğraşmasınlar arkadaş hardcore oyunların zevki kol ile çıkar bence. Parti oyunları hazırlasın en iyisi...

Zoginet

21.6.2011 16:55:31

0
@BSC Misafiri 21.06.2011 16:44:22 Kinect teknolojisiyle ps eye toy bir değil iyi bir araştır zaten ogrenirsin. Sony ps move'u wii den esinlendi hemde bayag bir esinlendi yani sıfırdan kendi bulduğu bir teknoloji değil. Kinect teknolojisinin ilk başta nintendo ve sony sunulduğu söyleniyor ve iki firmada yazılım sorunları yuzunden daha çok geliştirilmesi kanaatindeydi fakat Microsoft un yazılım konusunda uzman olduğu için bunu dert etmedi ve bu şekilde geliştirirerek oldukça iyi bir donanım ortaya çıktı. Forza 4 optimize için zaman alıyo diyorsun fakat GT5 i hatırlatırım . Oyun hatasız olsun diye habire ertelendi 4-5 yılda oyun çıktı ve yine bir çok hata mevcuttu guncelleme ustune guncelleme geldi. Birde bunları düşün... Bu arada her iki firmayıda bu tarz kontrollere yonelten çığır açan firmada Nintendo. Sony bence Daha iyi exc oyunlar yapmalı çunku bu konuda oldukça başarılı firma. Sırf bu oyunlar için PS 3 alınır kinect içinde xbox...

BSC Misafiri

21.6.2011 16:44:22

-8
sony ps2 eye toy yapmıştı kinect teknolojisini ilk kullanan sony dir sony oyun yapmanın zor oldugunun tecrübesiyle kinect bırakıp ps3 move yaptı ve ilk çıkanda move dir xbox kinect sonra çıktı isteseydi sony kinect ilk ps3 çıkarırdı ama oyun geliştirmek sıkıntılı oldugu için move terçih etti microsoft bir forza 4 çıkartcak kinectli ne kadar zaman alıyo optimize etmek zor kinect oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız