Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Combat 4: Zero Hour, Play Store'dan Çekildi


 
   Mobil oyun sektörünün önemli yayıncı/yapımcılarından birisi olan Gameloft'un Modern Combat serisi, dördüncü oyunuyla geçtiğimiz günlerde iOS işletim sistemli cihazlar için çıkışını gerçekleştirdi. Android kullanıcıları tarafından da büyük merakla beklenen ve oynanış yapısı itibariyle mobil cihazların Call of Duty'si diyebileceğimiz Modern Combat 4: Zero Hour dün gece Google Play Store'daki yerini aldı ancak bir kaç saat içinde marketten geri çekildi.

   Daha önce Android için ertelenen yapım anlaşılan halen bu platformda sorun çıkarıyor. Zira oyunu indirmek isteyen oyuncular indirmeyi tamamlayamıyor. Gameloft ise sorunu kısa sürede düzelteceklerini bildirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AndroidCommunity modern combat zero hour modern combat 4 gameloft ios android apple google iphone ipad ipad mini android tablet shooter fps
Metal Gear Solid'den Sürpriz Haberler Famitsu'da! Sega'dan Level-5'e "Dokunmatik Ekran" Davası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

12.12.2012 20:46:52

0
neyse dayamadım aldım Allah sonumu hayır eylesin :D

alemburda34

12.12.2012 19:05:37

0
Borderlands Leg. almıştım tüh be bunu görseydim alırdım bu ay bayaa kartlara yüklendim Gta Vice City, NFSMW felan derken ekstre dağ gibi gelecek hesap kesim tarihi geçsin sonra bakarız listeme ekledim :)

BERATTAN

12.12.2012 11:44:17

0
bu oyunun 2 si var bende ama konsolda fps nasıl olmuyorsa ceptede hiç olmuyor oynamak çok zor aslında tam pc oyunu olacak cinsten ama adamlarınd erdi para

cengizhan1903

12.12.2012 11:04:35

0
ben indirdim oynuyorum (İOS)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Modern Combat 4: Zero Hour
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız