Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobile Legends M4 Türkiye Şampiyonası’nın kazananı Incendio Supremacy takımı oldu

 
 
     Mobile Legends: Bang Bang arenasında hünerlerini sergileyip Türkiye’nin en iyi takımı olduğunu ispatlamak isteyen 314 takım, Mobile Legends M4 Türkiye Şampiyonası’nda hünerlerini sergiledi. 270 bin TL'lik ödül havuzu olan turnuvada 3 binin üzerinde esporcu elemelerde kıyasıya rekabet etti. Elemelerin ardından Incendio Supremacy, Selecta, TOHO Esports, KONSEY takımları 1-2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen büyük finalde karşı karşıya geldi.
 
     2 gün süren final aşamasının ardından Incendio Supremacy ve Selecta takımları şampiyonluk için karşı karşıya geldi. En iyi 7 Oyun (BO7) formatında yapılan maçta rakibini 4-2’lik skorla yenmeyi başaran Incendio Supremacy takımı, 2022 Mobile Legends M4 Türkiye Şampiyonası’nda kupanın sahibi oldu. MLBB 2022 Türkiye Şampiyonu olan Incendio Supremacy, Jakarta’da yapılacak dünya finalinde mücadele etmeye hak kazandı. Incendio Supremacy, şampiyona için oluşturulan 270 bin TL’lik ödül havuzundan büyük para ödülünü de kazandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
moba
Terror of Hemasaurus Ekim'de PC'ye Geliyor Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Docking Station Giriş Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mobile Legends
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız