Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto " NSMB Yıllar Sonra Bile Satacak"

Co-op özelliği ile çok daha eğlenceli bir oynanışa sahip olan NSMB bakalım yapımcılarının yorumlarına, satışlarda nasıl cevap verecek ?
    New Super Mario Bros. Wii; Super Mario Bros. evreninde geçen ilk co-op oyun olma özelliği yanısıra, Miyamoto'nun "Yardım" mekaniğiylede bir hayli dikkat çekiyor. Oyunda takıldığımız yerlerde aktif hale geçirmemiz durumunda, yardım modu adeta otomatik pilota geçerek zorlandığımız yerlerde geçmemizi sağlayacak.
 
    NSMB basın tanıtımı sırasında oyun hakkında beklentilerinden bahseden Miyamoto; Nintendo DS versiyonu milyonlar satan yapımın, Nintendo Wii üzerinde yıllar geçse bile satacak bir oyun olduğuna inandığını açıkladı.  Nintendo DS ve Wii için çıkan pek çok yapımın uzun soluklu bir ticari hayatı olduğunu düşünürsek Miyamoto beklentilerinde pekte haksız sayılmaz.
 
    Öte yandan Nintendo başkanı Satoru Iwata'da, New Super Mario Bros. Wii'nin; Nintendo'nun tüm finansal yılı içerisinde 10 milyonun üzerinde satmasını beklediklerini dile getirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak new super mario bros wii co-op modu miyamoto satoru iwata nintendo ds nintendo wii
Modern Warfare 2'ye Avatar Kostümleri Gelecek Mass Effect 2 PS3 Çıkışı Teknik Hata

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New Super Mario Bros. Wii
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız