Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto: 2010 Nintendo Hayranlarının Yılı Olacak


 
     Oyun dünyasına getirdiği birçok yenilik ile hemen hemen bütün oyun otoriteleri tarafından 1 numaralı oyun geliştiricisi olarak görülen Shigeru Miyamoto, 2010 yılında iddialı olduklarını söyledi.
 
    Özellikle Super Mario Galaxy 2 ile Hardcore Nintendocu kitlenin 2010 yılını harika bir şekilde geçireceklerini belirten Miyamoto, daha önceki açıklamalarında 2. oyun ilk oyundan daha zor olacak demişti.
 
      Metroid: Other M ile doğrudan hiç bir bağının olmadığını söyleyen ünlü yapımcı, fakat işlerin bu oyunda da yolunda gittiğini aktardı. Metroid: Other M'in yeni yayınlanan videosu da zaten işlerin yolunda gittiğini gösteriyor. Bu videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
    Nintendo hayranlarının en çok beklediği oyun olan yeni The Legend of Zelda oyunu üzerinde çalışmalarını devam ettirdikleri ve bir Pikmin oyununun da yolda olduğu Miyamoto'nun diğer açıklamalarıydı
 
     Üstad'ın bu tür çalışmaların sadece bu yılla sınırlı kalmayacağını ve gelecek yıla kadar devam edeceğini belirtmesi de Nintendocular için bir diğer iyi haber. Herhalde Miyamoto olmasa gerek Nintendo, gerekse de oyun dünyası çok şey kaybederdi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak miyamoto the legend of zelda Pikmin action wii nintendo Super Mario Galaxy 2 2010
SMG 2'nin Yeni Videosu Bugün Bungie, Bu Hafta "Büyük Bir Şey" Duyuracak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Galaxy 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız