Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft'a Su Altı Güncellemesi Geliyor: The Update Aquatic

 
     Minecraft'ın dünyası bilindiği üzere daha çok yer üstünde. Şayet su altında bir ev inşa etmeyecekseniz denizlerle pek işiniz olmuyor. Ancak görünüşe göre bu durum değişiyor.

     2018'in ilkbaharında geleceği açıklanan The Update Aquatic isimli güncellemeyle birlikte Minecraft'ın su altı, yaşayan bir dünyaya dönüşüyor. Minecon Earth konferasında yapılan tanıtımla birlikte su altı dünyası, kapışmalar, gemi enkazları ve çeşit çeşit balıklar görücüye çıktı. Bu güncellemeyle birlikte artık evinize devasa bir akvaryum bile yapabileceksiniz. Ayrıca oyuna gelecek olan 4K Super Duper Graphics paketinin de bu yıl çıkış yapmayacağı ve oyuncuların bunun için 2018'i beklemeleri söylendi. Tabi dilerseniz hayran yapımı grafik modlarını da kullanabilirsiniz.

     Yayınlanan tanıtımı aşağıdaki video oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
PUBG'nin 1.0 Yamasından Henüz Duyurulmamış Oyun İçi Eşya Modellemeleri Ortaya Çıkarıldı PUBG'nin Çöl Haritasından Oyun İçi Görseller

KortX

20.11.2017 23:54:32

+1
Bir Bioshock dünyasını yapanları görürüz artık :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız