Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft'a Karakter Yaratma Seçeneği Geliyor

 
Minecraft'a uzun yıllar sonra sonunda karakter yaratma seçeneği geliyor. Artık karakterin saçını, vücut tipini ve hatta aksesuarlara kadar dilediğiniz gibi değiştirebileceksiniz.
 
1.13.0.15 güncellemesine göre karakter yaratma seçeneği betası şu anda hazır. Bu güncelleme ile artık karakterlerinizi kendinize göre değiştirebileceksiniz. Sırt çantaları, sırtınızda düz bir doku parçası gibi değil gerçek bir sırt çantası gibi görünecek. Karakterlerinizin denizkızı kuyruğu bile olabilir. Ve sonunda karakterin boyunu da değiştirebilirsiniz. Ancak bazı aksesuarları satın almanız gerekebilir, yine de ücretsiz olanlar da gayet güzel gözüküyor.
 
Geleneksel kostümleri kullanmak isteyenler için bu özellik değiştirilmemiş. Karakterinizi profilinizden şekillendirebilirsiniz. Şu an için sadece Xbox One, PC ve Android için geçerli, ancak beta sürümü bittiğinde diğer platformlara da gelecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Fransız Mahkemesi: Dijital Oyunlar, Kutulu Oyunlar Gibi Yeniden Satılabilmeli Bir Hatadan Dolayı GTA 5'in Tek Kişilik Modu Online Olmadan Oynanmıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız