Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Dungeons'ın İlk DLC'si 1 Temmuz'da Çıkıyor

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang Studios, Minecraft Dungeons'ın ilk indirilebilir içeriği Jungle Awakens'in 1 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.

Jungle Awakens tehlikeli bir ormanda geçecek ve üç yeni görev, yeni düşmanlar, yeni silahlar, yeni zırhlar, yeni eşyalar ve daha fazlasını içerecek. Oyunun Hero sürümüne dahil olacak.
 
İndirilebilir içerikle birlikte aynı gün ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak. Güncelleme Lost Temple adlı yeni bir zindan, yeni eşyalar ve oyun dengesinde ayarlamalar getirecek.
 
İkinci indirilebilir içerik Creeping Winter da yolda. Çıkış tarihi henüz belli değil. 
 
Minecraft evreninde geçen klasik dungeon crawler oyunlarından esinlenmiş aksiyon macera oyunu Minecraft Dungeons PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Standart sürüm Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Minecraft: Dungeons Mojang
(Güncelleme) Crash Bandicoot 4: It's About Time Mikro Ödemeler İçermeyecek The Flashpoint Paradox Filminde Thomas Wayne Düşünülmüyor

Berkayselcuk

29.6.2020 12:02:02

0
Gelen güncellemeyle şu saçma loot sistemini düzeltirler umarım. Boss kesiyorsun yeşil eşya düşüyor hard mode da. Artı coop a geçtikten sonra tüm param sıfırlanmıştı. Oyuna yeterince çalışılmamış gibi duruyordu ilk çıktığında. Potansiyelini kullanamamışlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Dungeons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız