Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Dungeons'ın Yeni DLC'si Flames of the Nether 24 Şubat'ta Çıkacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang, Minecraft Dungeons'ın dördüncü ücretli indirilebilir içeriği Flames of the Nether'ın 24 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Flames of the Nether, oyuncuları Minecraft'ın kötü şöhretli dünyası Nether'da yolculuğa götürecek ve altı yeni görev, iki yeni karakter görünümü, yeni silahlar, ekipmanlar ve Baby Ghast'ı ekleyecek.

Season Pass'e dahil olacak. Ayrı olarak da alınabilecek.
 
Aynı gün ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak. Oyunun şimdiye kadarki en iddialı güncellemesi olduğu belirtilen bu güncelleme, Nether'a prosedürel olarak oluşturulan oyun son görevleri getirecek ve oyuncular en iyi ekipmanları bu görevlerden kazanabilecek.
 
Minecraft evreninde geçen dungeon crawler oyunu PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e de dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamepressure Minecraft: Dungeons Mojang
Co-op Bulmaca Macera Oyunu We Were Here PS4 için Çıktı ve 23 Şubat'a Kadar Ücretsiz tinyBuild, Üç Geliştirici Stüdyoyu Bünyesine Kattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Dungeons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız