Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Dungeons 10 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı

 
Minecraft evreninde geçen dungeon crawler oyunu Minecraft Dungeons'ın tüm platformlardaki toplam oyuncu sayısı 10 milyonu aştı.

Yayıncılığını Microsoft ve geliştiriciliğini Mojang'ın üstlendiği oyun 26 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti.

10 milyon, oyunun satış miktarını yansıtmıyor. Oyun çıkışından bu yana konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil.
 
Oyunun içerik desteği de devam ediyor. Dördüncü ücretli indirilebilir içerik Flames of the Nether ve ücretsiz güncelleme 24 Şubat'ta çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra Minecraft: Dungeons Mojang
The King of Fighters XV Joe Higashi Fragmanı Star Wars Republic Commando Switch'e Gelecek Gibi Görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.2.2021 19:23:03

0
Sony = TPS türü özel oyunlar... Çeşitlilik yok Sony özel oyunlarında ve bu büyük bir handikap

BSC Misafiri

11.2.2021 18:20:53

0
Asıl sorun 70puan alan oyunun kötü olarak nitelendiren ve metacritic'de puanlama yapanlara güvenen insanlar. Bütün iyi oyunlar 80-100 puan arasına sıkışmış gibi geliyor insanlara. Aynı sorun imdb'de de var. 7 puan ve civarı izlenebilecek bir çok film var aslında, ama millet 8 altı izlenmez havasında. Acaba yukarıdaki arkadaş hiç oynadı mı bu oyunu? Benim çocuklarım bayılarak oynuyor aylardır çünkü. Ayrıca bu bir hizmet oyunu. Yani ilk çıktığı anda puanlanabilecek veya karar verilebilecek bir oyun değil. Bir de hardcore gamerlar için bir tek Sony kalmışmış. Yahu git Allah aşkına, asıl Sony herkesin oynayabileceği, basit mekanikli, hikaye bazlı oyunlar yapıyor. Oyunları müthiş evet. Ama yapmayın birader hardcore gamer dediğin adam RPG(tes, wasteland, baldurs gate, divinity, nier) oynar, strateji(total War, crusader kings), mmorpg falan oynar. Yeni jenerasyon tek oyun yapan sony sanıyor piyasada, üzülüyorum buna. Abartmayın oğlum bu kadar sony'i.

BSC Misafiri

11.2.2021 14:02:41

+2
Metacritic user score 70 zor gören ve metascore da 70 gibi bir rakamda olan oyun bu, çoğu eleştirmen yerden yere vurmuştu, oyun sektörü casual kitlenin elinde, herkes neden Sony'i savunuyorsunuz diyor, hardcore gamer'lar için neredeyse tek kale o kaldı, pc'de bile fps ve çok nadir indie oyunlar dışında kalıcı bir şeyler yok, en fazla bir ay sonra oyun hatırlanmıyor bile...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Dungeons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız