Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Dungeon Ertelenebilir

 
 
Oyun dünyasının en popüler markalarından Minecraft'ın evreninde geçen Minecraft Dungeon'ın çıkış tarihi ertelenebilir. Sebep ise yine tüm dünyayı etkileyen Korona virüsü.
 
Minecraft Dungeon, Kasım ayında duyurulduğu üzere Nisan 2020 tarihinde yayınlanacaktı. Ancak Korona virüs salgını sebebiyle geliştirici ekip evden çalışma kararı aldı. Durumun yaratabileceği sorunlar ile ilgili de bir Tweet paylaştılar:
 
"Topluluğumuzu korumak için üzerimize düşen görevi yerine getirmek için evden çalışma kararı aldık ve bu durum iş akışımızı maalesef etkileyecektir. Minecraft Dungeon'ı Nisan ayında yayınlayabilmek için çok fazla çalışıyoruz, ancak aynı zamanda oyunu mümkün olan en iyi şekilde de yayınlamak istiyoruz. Bu yüzden zaman çizelgemizi yeniden değerlendiriyoruz. Beklemede kalın!"
 
Tweet'te de açıkça anlaşıldığı gibi oyunun ertelenme durumu mevcut. Eğer bir ertelenme yaşanmazsa Minecraft Dungeon, Nisan ayında PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft: Dungeons Mojang
Goat of Duty Steam'de Ücretsiz Quantum League'nin Konsol Sürümleri Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Dungeons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız