Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Milo & Kate Microsoft'ta Karışıklığa Neden Oldu

 
 
     Microsoft içinde Milo&Kate tartışması devam ediyor. Lionhead Studios'tan Aaron Greenberg'in açıklamalarına fotoğraflı yanıt geldi.
 
      Kinect'in en çok merak edilen oyunlarından Milo&Kate'ten uzun süre ses çıkmamıştı ve tam ümidimizi kaybederken Lionhead Studios'tan Peter Molyneux oyunun 10 kat daha iyi hale geldiğini ve Temmuz ayında gösterileceğini duyurmuştu.
 
     Bu açıklamadan sonra tam ümitlenecekken Xbox patronu Aaron Greenberg, Milo&Kate'in sadece bir teknoloji demosu olduğunu ve piyasaya sürülecek bir yapım olmadığını söyledi.
 
     Bu sözler oyunu bekleyenlerde şok etkisi yaratmışken Lionhead Studios'tan Sam Van Tilburgh Twitter'ından bir fotoğrafla oyunu geliştiren 50 kişilik "Project Milo Team"i tanıttı. Bu rakam gerçekten oldukça iyi.
 
    Bizce eğer proje gerçek olmasaydı ciddi bir firma olan Lionhead Studios'un yetkilileri lafı uzatmadan oyunu geliştirmediklerini açıklardı. Xbox 360 sahipleri için iyi bir haber.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak milo xbox360 Kinect Microsoft Peter Molyneux
Steam'den 8 Yeni Oyuna Dev İndirim Red Dead Redemption için Daha Fazla DLC

HyDro-X-GEN

30.6.2010 09:04:16

0
Umarım başarılı bi yapım olur Sabırsızlıkla bekliyorum..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Milo & Kate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız