Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'un Pazarlama Müdürü: Quantum Break'in Oynanışı ve Görselleri Mükemmel


      Daha önce Max Payne ve Alan Wake gibi başarılı yapımların geliştiriciliğini yapmış olan Remedy, bildiğiniz gibi Xbox One'a özel Quantum Break'i geliştiriyor. Gamescom'da oyunun oynanış görüntüsünü görebilsek de festivalde oyunun oynanabilir demosu bulunmuyordu. Microsoft'un global pazarlama müdürü Aaron Greenberg, Twitter üzerinden oyunun demosuna sahip olduğunu ve oyunu denediğini paylaştı.
 
      Greenberg, Twitter'dan paylaştığı mesajla işten sonra oyunu oynadığını ve çok eğlendiğini söyledi. Gelen sorulara karşılık oyunun çok iyi göründüğünü üstelik oynanışın da etkileyici olduğunu belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action
Forza Horizon 2 için 16 Yeni Araba Duyuruldu Escape Dead Island için Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

28.8.2014 18:43:54

0
xone ' ın gameplayi gelen gerçekten tek güzel oyunu diyebilirim..

kataaay

28.8.2014 14:42:23

0
arkadaş cidden saçmalıyo bazılarınız. yani tamam konsol rakibinden kötü ama bu remedy gibi bir firmanın da oyunu kötü yapacağı anlamına gelmez ki oyunu nasıl kötülesek diye saçma sapan yorum yazanlarda var. remedy bu remedy. max payne gibi alan wake gibi 2 tane mükemmel oyunun yapımcısı yahu. daha oyun çıkmadan çamur atmayın bence. bence oyun cidden çok güzel görünüyordu ve bu oyun büyük ihtimalle xbox one aldırabilecek kadar sağlam bir oyun olabilir

BSC Misafiri

28.8.2014 11:29:36

0
Siz oyunu kötüleseniz de şu dönem de çıkan en iyi yapımlardan olacak Xbox One sattıran oyunlardan yani anlayacağınız

PerfecT-SouL

28.8.2014 11:16:07

-1
Bu oyunu PC de oynamak için sabırsızlanıyorum ????

BSC Misafiri

28.8.2014 11:10:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaslar negatif olmak istemem ama bildiginiz gibi Microsoft fuarda yine ve yeniden oyunlarini guclu PC donanimlari uzerinde calisirken gosterdi. Malesef hicbir Xbox oyunu gercek bir Xbox One donanimi uzerinde calismiyordu hatirlayin haberleri burda yayinlanmisti.

Microsoft ile ilgili bircok soylenti var yeni konsol icin calismalara basladiklari yonunde. Diger soylenti ise hazirlanan yeni konsolun aslinda tam olarak bir oyun konsolu olmayacagi ayni zamanda Windows isletim sistemli ve Windows oyunlarinida oynatan bir cihaz olacagi yonunde. Hepsi soylenti ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bu nesilde Xbox One konsoluna ozel gelmesi beklenen bircok oyun bence 2-3 sene icinde gorecegimiz yeni nesil bir Microsoft konsolu ya da benzeri bir PC bilesenli guclu bir cihazin parcasi olabilir.

Cunku fiyat kirmalari oyun duyurularina ragmen satislari yukselmeyen aksine dusen bir Microsoft konsolu var karsimizda ki Microsoft olu yatirim yapmayi sevmeyen bir firmadir bildiginiz gibi. Bakalim bekleyelim gorelim ama bu oyunun Xbox One donanimi goz onune alininca son yayinlanan videolardaki gibi hic kiriksiz kose yumusatmasi bol ve dahasi cok yuksek cozunurluklu gelecegini hic dusunmuyorum. Video`yu ilk izledigimde bile Xbox One donanimi degil demistim ki 2 gun sonra aslinda tum Xbox One cihazlarinin birer yuksek donanimli Nvidia kartli PC oldugu ortaya cikti!
Arkadaşım demek ki haberi iyi okumamışsın sadece Ori and the Blind Forest oyunu pc den oynatıldı. O da daha oyun daha geliştirme aşamasında olduğu için.

BSC Misafiri

28.8.2014 10:30:30

-1
hadi canım. sen gelecekte neler vadediyorsun ondan bahset. 2-3 tane exclusive'le kinect'le skype'la kurtaramazsın durumu. Çöüzünürlük o kadar önemli değil ama exclusive lerde yeterli olmazsa bu son konsolunuz olur

BSC Misafiri

28.8.2014 10:29:45

0
Arkadaslar negatif olmak istemem ama bildiginiz gibi Microsoft fuarda yine ve yeniden oyunlarini guclu PC donanimlari uzerinde calisirken gosterdi. Malesef hicbir Xbox oyunu gercek bir Xbox One donanimi uzerinde calismiyordu hatirlayin haberleri burda yayinlanmisti. Microsoft ile ilgili bircok soylenti var yeni konsol icin calismalara basladiklari yonunde. Diger soylenti ise hazirlanan yeni konsolun aslinda tam olarak bir oyun konsolu olmayacagi ayni zamanda Windows isletim sistemli ve Windows oyunlarinida oynatan bir cihaz olacagi yonunde. Hepsi soylenti ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bu nesilde Xbox One konsoluna ozel gelmesi beklenen bircok oyun bence 2-3 sene icinde gorecegimiz yeni nesil bir Microsoft konsolu ya da benzeri bir PC bilesenli guclu bir cihazin parcasi olabilir. Cunku fiyat kirmalari oyun duyurularina ragmen satislari yukselmeyen aksine dusen bir Microsoft konsolu var karsimizda ki Microsoft olu yatirim yapmayi sevmeyen bir firmadir bildiginiz gibi. Bakalim bekleyelim gorelim ama bu oyunun Xbox One donanimi goz onune alininca son yayinlanan videolardaki gibi hic kiriksiz kose yumusatmasi bol ve dahasi cok yuksek cozunurluklu gelecegini hic dusunmuyorum. Video`yu ilk izledigimde bile Xbox One donanimi degil demistim ki 2 gun sonra aslinda tum Xbox One cihazlarinin birer yuksek donanimli Nvidia kartli PC oldugu ortaya cikti!

Dictattor

28.8.2014 10:27:01

0
Videosunda dahi aşırı monoton olan bir oyuna oynanışı mükemmel demek klasik Microsoft Hype'larından öte değil. Onlara göre LocoCycle'da muazzam bir oyundu.

RownikaL

28.8.2014 09:41:08

+1
Ee adamın konsollarına özel olarak duyurulan ender oyunlardan biri.Hoş öyle olmasada kendi konsollarına özel olarak çıkarttıkları oyunu tutupta kötüleyecek halleri yok :D.Oyunu kesinlikle kötülemiyorum sonuçta işin içinde işinin ehli Remedy var.

Rapsody_izmir

28.8.2014 08:50:45

-1
xo da downgrade Allahın emri . onun yüzünden de ps4 de de downgrade. Bi tanede pc toplamak lazım.

mementopolis

28.8.2014 08:45:45

-1
Pc'ye çıkınca alırız ...:P

2K

28.8.2014 07:16:55

0
Oyunun yayınlanan hiç bir videosu beni etkilemedi ama sonuçta Remedy oyunu bu oyundan umutluyum o yüzden.

bkaakco

28.8.2014 03:56:25

-1
Grafik güzel ama o ilginç efektleri beğenmedim.

MiyopBey

28.8.2014 03:38:37

-2
Yok "Çok kötü olum almayın" diyecekti sanki. Ama oyun güzel gözüküyor o ayrı konu :D

BSC Misafiri

28.8.2014 03:16:06

0
Oynanışı da grafikleri de son derece sıradan abartılacak birşey yok. John Woo filmlerine benziyor. Zamanı durdurup yumruk atıyor. Aşırı lineer kolay bir oyun. Son görüntüleri cansız leş gibiydi ve lineer ilerleyiş hakim. Bakın görürsünüz yine xbox sattıramayıp PC'ye gelen oyunlardan biri olacak. Çözünürlük ve çıkış tarihi bilgileri de hala açıklanmadı. 5 yıl süren 544p Alan wake'dan sonra insan kıllanıyor.

MDugur

28.8.2014 02:40:38

0
İnsan kendi malına kötü der mi ki? Yine de oyun gerçekten hoş görünüyor ama videolarda göründüğü gibi durmadan dondur zamanı saklan vur diye ilerlerse sonradan sıkıcılaşabilir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız