Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Obsidian Entertainment ve inXile Entertainment'ı Satın Aldı

 
Microsoft Obsidian Entertainment ve inXile Entertainment'ı bünyesine kattığını duyurdu.

Stüdyolar hakkında:
 

Obsidian Entertainment 2003 yılında Irvine, Kaliforniya'da Feargus Urquhart liderliğindeki Black Isle Studios'taki deneyimli geliştiriciler tarafından kuruldu. Stüdyo Xbox'a özel Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords ile kendine hızlı bir şekilde isim yaptı. Son on beş yılda, Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity gibi oyunlarla konsollar ve PC üzerinde oyunculara tür tanımlayan rol yapma oyunları sundular.
 
inXile Entertainment yıllardır PC ve rol yapma oyunlarında uzmanlaşmış deneyimli geliştiricilerden oluşan bir ekip. Interplay kurucusu Brian Fargo'nun liderlik ettiği inXile Entertainment'ın Newport Beach, Kaliforniya ve New Orleans'taki geliştirme ekipleri Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, Bard’s Tale IV ve ileride gelecek Wasteland 3 gibi oyunlarla oyuncular için keşfedilecek geniş dünyalar yaratma konusunda büyük başarı gösterdi.

 
Microsoft birinci parti stüdyo tarafını güçlendirmeye devam ediyor. Şirket E3 2018'de yaptığı açıklamada Undead Labs, Playground Games, Ninja Theory ve Compulsion Games'i satın aldığını ve The Initiative stüdyosunu kurduğunu duyurmuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Xbox One'a Klavye ve Fare Desteği Önümüzdeki Hafta Geliyor X018 Inside Xbox Diğer Duyurular ve Videolar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

15.11.2018 22:31:01

0
Anlamadim simdi aga yukari cikiyorum bakiyorum farkli yorumlar da yazmamisiz sizinle, sizi degil beni xboy yapan benim xbox kanadindaki haberlere daha hakim olmam mi? Su yukaridaki adam saldiriya gecmeden once gayet sakin olan biteni arti umutlu oldugumu, ms e bu kadar karamsar bakmamak gerektigini yaziyordum. Herif defalarca saldirdi yine sakin bir sekilde acikladim hepsini? Siz ps disinda bir sey savunan gorunce triggerlaniyor olmayasiniz?

İdrak İstimlak

15.11.2018 22:19:51

+1
İşten, güçten vakit bulamıyorum artık bunlara. Dönem, dönem birinin yıldızı hep parladı buralarda ve son yıldızımızda sanki bu bahsettiğin arkadaş. Ne diyelim "Hayatta başarılar..."

Guest-E87629FD5

13.11.2018 21:56:05

+1
Sonraki nesil sağlam gelmek istiyor Microsoft, hazırlığı yapıyor. Hayırlısı diyelim, mevzu MS olduğu için temkinliyim biraz.

BSC Misafiri

13.11.2018 06:03:32

0
Hemen birileri o haklı mesaja alınıp mesajı sildirmişsiniz. Helal olsun kendinizde yakışanı yapmışsınız. Sonra gelip soruyorlar ne diye fanatik diyorsunuz bize...ne diyeydik :)

aykut291

13.11.2018 01:11:07

0
Satın aldı hadi bakalım. God of war Last of Ous gibi ses getiren yapımlar bekliyoruz boş yere satın almamıştır inşallah adam akıllı oyunlar geliştirmeleri için hertürlü destek vermesi gerekiyor bu firmalara.

kaan0101

12.11.2018 09:50:13

0
Ms iyi hamleler yaptı , stüdyo konusunda adamlar zaten maddi sıkıntılar içindeydi. Şöyle güzel bir bg3 görürüz inşallah

SOLID SNAKE

11.11.2018 23:25:57

+1
Capcom'un Devil May Cry'ı ve Resident Evil serisi Tüm dünyada Milyonlarca hayranı olan seriler, Square Enix'in yaptığı oyunlar Hitman, Tomb Raider, Final Fantasy gibi Milyonlarca hayran kitlesi olan oyunlar, Yani bunlar Kısıtlı Kitleye girmiyor bu farkı öğren [:'(] Senin xbox ı nasıl savunacam diye şaşırdığın nokta burası... Capcom, Square Enix, Sega gibi firmalardan bahsetmiyoruz biz kısıtlı kitle japon oyunları derken. Zaten 10 Mesaj sayın ile ya spam yada birilerinin çakma hesabı olduğun çok belli oluyor. Bu gün bir anda ortaya çıkıp insanlara her yerde PS fanboyları diye laf demeye başlamışsın... Berkayselcuk @ 11 Kasım 2018 19:49:03 Ps fan boylari basmis burayi. Spidermanin ilk 5 e girecegi muammayken detroiti ilk 5 e koyan var. Ee kolay degil oyunlar 500 liradan satilinca adamlar yilda 4 5 oyun anca oynayabiliyor, onlardan baska oyun yok saniyorlar. Bu mesajın bazı xbox fanatiği kişilerin mesajlarına çok benziyor... Durduk yere yazdığın bu mesajınla bir çok insana ps fanboy diyerek, saldırarak kendini belli etmişsin zaten. Bir çok bilinmeyen japon oyunu ve JRPG PS4'e veya konsol özel kalıyor pc ye geliyor. [:'(]

Guest-CBF2C2786

11.11.2018 22:33:52

0
xbox'ta bu oyunlar klavye mouse desteği ile harika olur. bravo microsoft. şahsen beni çektin kendine şuanda. live gold zımbırığını da makul bir seviyeye çek, geçeyim hemen xbox tarafına.(i am serious)

Berkayselcuk

11.11.2018 22:33:39

+2
Simdi karar ver ms japon oyunu yayinliyor mu yayinlamiyor mu? Ben sana oyun sayinca bunlar aaa bunlari herkes yayinliyor diyorsun bu sefer de ismini cismini duymadigin japon oyunlari diye kacak dovusmeye calisiyorsun. E madem kitlesi kisitli ufak tefek oyunlara gecilecek ms un idxbox olayini bir arastir derim. Tonla bagimsiz yapimciya kutuphanesini acti adamlar. Ms tam japon pazarina yatirima baslamis, saglam yapimlarin sony exclusive i olma durumlarini kirmaya baslamisken buradan ilerleme uzulursun. Ayrica kimse sana xbox sony kadar iyi demiyor exclusivede. Zaten boyle olsa burda tartismazdik. Ama senin yaptigin ms un yaptiklarini gormezden gelmek ki ust uste guzel adimlarin geldigi su gunlerde bunu yapmak gercekten komik.

SOLID SNAKE

11.11.2018 22:02:10

+1
Square Enix ve Capcom diyor ya Senin bu saydığın firmalar zaten AAA oyun edip tüm dünyaya yayınlayan firmalar. İsmini cismini duymadığın Japon oyunları PS4 te önce ne söylendiğini idrak etmeye çalış [:'(] Xbox'da bana Senaryolu 90 Meta puan üstü bir oyun göster ondan sonra tartışabiliriz Sea of Thieves, Sunset Overdrive, state of decay fln ne kadar iyi diye. Mesanesi okunmayan başarısız oyunlar silsilesi bunlar. MS'nin şimdi kurmaya çalıştığı stüdyoları yıllar yıllar önce Sony kurmuş çoktan oturtmuş durumda zaten [:'(]

Wayward Son

11.11.2018 21:41:54

0
E tabi. Zaten ilk dediğim gibi mükemmel değil, iyi seviyesinde oyunlar yaptıkları için az satış oldu. Kısıtlı kitlelere sahip oyunların birçok konuda iyi olmaları gerekiyor ki, çok satsın. MS tek konuda hata yapabilir o da eğer kaliteden ziyade çok satışı hedeflerlerse. MS tarafında adından söz ettirecek IP'lere ihtiyaç var.

porsux

11.11.2018 21:38:06

+2
Ya o değilde lütfen artık önümüzdeki nesil, ciddi nişancı oyunları yapan bir konsol cephesi olsun. Gerçekten ok fırlatıp at sırtında deh dehlemekten bıktım artık. Fear gibi, Freedom Fighters gibi, Allied Assault gibi oyunlar görmek istiyorum. Binlerce satırlık hikaye yazıp açık dünyada görevden göreve koşturmalı oyunlarla doldu taştı bu nesil.

SOLID SNAKE

11.11.2018 21:23:20

+1
Bu saydığınız oyunların yanı sıra JRPG lerin çoğu PS4 de oluyor. Xbox'a bu jrpg ve çoğu japon oyunları gelmiyor bile ki bu oyunların kitlesi dahada az. Aynen Persona 5 örneği muazzam bir oyundu kitlesi az olmasına rağmen.

Berkayselcuk

11.11.2018 21:22:21

0
Insomniac ornegimi yanlis anladin. Bahsettigim konu adamlarin sony ile sikintisi olmasi degil. Sadece "sony yapimcilara sinirsiz ozgurluk sagladigi icin oyunlar cok iyi" dusuncesine ve buna bagli ms un bunu yapmadigi algisina karsiyim. Bu kadar net cizgiler yok bu konuda. Diger "kitlesi kisitli" oyunlar muhabbeti de cok dar bir cerceve olmus ki online olmanin kitleyi arttirdigi dusuncesine katilmiyorum, onu soyle duzelteyim ms un son exclusiveleri cok riskli projelerdi, fazla mi guvendiler yoksa yapimcilara karismak mi istemediler bilmiyorum. Ama bu oyunlara destek verecek, bu riski alacak piyasada baska firma da yok. Ms hatta bence fazla serbest biraktigi icin state of decay ve sea of thieves gibi cok da iyi olmayan oyunlar cikardilar. Lafin kisasi tekrar soyluyorum, microsoft partnerliginden sonra da obsidian ve inxile cok da iyi olmayan oyunlar yaparlarsa burda sucu ms a atmak buyuk haksizlik olur.

Wayward Son

11.11.2018 20:55:49

+1
E aynı Insomniac gidip Spiderman yaptı :) Demek Sony ile ciddi sorunları yok. E bu nesilde yine Ratchet & Clank geldi. Sony tarafında kitlesi kısıtlı oyun yok mu? Sence Detroit'in kitlesi, Sea of Thieves'den daha mı geniş? Ya da Persona'nın? Ya da Yakuza'nın? SoT en başta multiplayer zaten. Doğal olarak geniş kitleye hitap etmek durumunda. Hatta gayet casual. Aynı şekilde hedef kitle genişlesin diye State of Decay 2'ye co-op eklediler. Aksine, Sony tarafında multiplayer odaklı oyun aklıma dahi gelmiyor. Doğal olarak "Sony, kısıtlı kitlelere değil genele hitap ediyor" savı yanlış.

SOLID SNAKE

11.11.2018 20:32:05

+1
PS4 ile Xbox One arasındaki satış farkının 50 Milyona dayandığını hatırlatmaya gerek var mı?

BlackLead

11.11.2018 20:29:28

+3
oynayamadığın için ne kaybettiğini fark etmiyorsun zaten

SOLID SNAKE

11.11.2018 20:15:39

+2
Sony, Sea of Thieves, State of Decay, Sunset Overdrive gibi çöp oyunları yayınlamaz. O yüzden MS yayınlar öyle çöpleri xbox da Microsoft da bu iki güzelim stüdyoyu EA'nin Bioware'yi mahvettiği gibi mahveder. Çünkü kafa aynı kafa, vizyon sıfır.

Berkayselcuk

11.11.2018 20:04:50

0
Ben bu konuda ozellikle gamepassden sonra cok umutluyum. Zaten son bir kac microsoft destekli oyuna bakinca da goruluyor, gamepassde herkes bu oyunlarin parasini halihazirda odemis oldugu icin yeni, farkli projelere daha acik suanda xbox cephesi. Playstation tarafindan sea of thieves gibi, state of decay gibi kitlesi kisitli oyunlara destek gelir miydi sence? Veya sunset overdrive i dusunelim. Insomniac games yillarca ps de calismisken neden gelip bu oyunu xbox a ozel cikardi? Ps in kabul etmeyecegini bildikleri riskli bir oyunu gidip xbox da cikardilar. Xbox one tanitildiginda baslayan multimedya cihazi vurgusu cok geride kaldi artik bence. Apple tv olmaktansa playstation olmanin daha karli oldugunu farketti ms. O yuzden ms in bu studyolari bunyesini katmasi artik butce yok bahanesini bitiriyor bu adamlar icin. Bu saatten sonra her sey aslinda ne kadar kaliteli olur olmadiklarini gostermelerine kaliyor.

Guest-AEF248198

11.11.2018 19:33:54

+1
Halen daha exc diyorlar ya, Microsoft Xbox Pc yapacak oyunlarını çatır çatır satacak sen de var olan 3-5 exc oyununla az ötede git takıl. Ben şahsen exc oyunları oynamadım hiçbir şey de kaybetmedim.

Wayward Son

11.11.2018 19:27:50

+2
Xbox, Pc, Ps sahibiyim yani platform konusunda bir sıkıntı yok. Sıkıntı, Ms'in geçen nesilde bilhassa yeni IP bakımından kısır kalması ve mevcut IP'leri de sonlandırması. Hayır sanki stüdyo yönetimi ve desteği konusunda çok iyi üne sahip bir firmadan bahsediyoruz. Maddi anlamdaki destek evet işin can damarı ancak bir stüdyonun illa büyüklerin gölgesinde olma zorunluluğu yok. Gelmiş geçmiş en iyi CRPG'lerden biri olan Divinity: OS 2 mesela PoE 2'ye göre baya iyi sattı, fark attı (1.6 milyon - 200 bin civarıydı bir ara satış durumu). Arkasında MS mi vardı? Hayır. İyi oyun yaparsan satılıyor. İkisi arasında da ciddi anlamda içerik kalitesi var. PoE kötü değil, CRPG'ler için iyi bir tazelenme ama rakibi çıtayı çok yükseltti. Aynı şeyler inXile için de geçerli. Wasteland 2 gibi müthiş keyifli bir oyundan sonra Bard's Tale 4 ile kafası karışık bir oyun piyasaya sürdüler. Sorun para değildi halbuki. Yüksek satışlardan bahsediyorsak, Ms'in bu stüdyolara daha farklı türde veya yapıda oyunlar yaptırması gerekecek. BG3 çıkınca da AAA oyunlar kadar satmayacak maalesef. Eğer MS bu duruma karışmaz, satış rakamları üzerinden firmayı baskılamazsa müthiş. Örnek veriyorum en az Divinity kadar, 2 milyon civarı bir satış getirecek olan hardcore RPG oyununa onay verecek mi? Yoksa bu stüdyoları Sony karşısında bir koz için AAA oyuna mı zorlayacak? Bu "oyun dünyası değişiyor" argümanı bize senaryosuz Call of Duty, eciş bücüş bir Mass Effect kazandırdı maalesef. MS idealist mi davranacak yoksa paranın peşinden mi koşacak? Göreceğiz.

FCKöln

11.11.2018 16:57:36

0
MS'un, bu vakitten sonra firma batırma veya yeni IP üretmeme-üretememe gibi lüksü yok. Bu nesil Sony den tokadı iyi yediler ve yediklerini de böyle alımlarla gösteriyorlar. Nadella ve Spencer bu firmaları yerinde dahi oturtmazlar emin ol. Önümüzdeki nesil bomba gibi bir Xbox oyuncuları bekliyor olacak...

BSC Misafiri

11.11.2018 16:47:18

0
İyi gelişmeler bunlar. Microsoft gözünü fena karartmış. Özgün yapımlara izin versin birde unutmadan bence japonya içinde bulunan kaliteli bir stüdyo alsın. Japonya hala en özgün ve bütçeyi karşıladın mı en yeni mekanikleri içeren oyunları yapıyor. Önümüzdeki nesil baya çekişmeli geçecek.

BSC Misafiri

11.11.2018 16:47:13

0
Yeni nesile bomba gibi geliyorlar. Ancak stüdyolarını Sony gibi yönetmesi lazım...

wassuplaying

11.11.2018 16:23:45

0
Habere sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

kataaay

11.11.2018 15:50:07

0
Microsoft'un bu iki yapımcıya yeterli bütçe sağlarsa ortaya çok ciddi işler çıkacaktır. Çok güzel bir gelişme oldu bu açıkçası. Önümüzdeki nesilde rekabet ortamı geri gelecek ki bu en çok oyuncuların işine yarayacak bir durum.

gamerasi

11.11.2018 14:56:52

0
Oyun dünyası için önemli gelişme. Old School tarzı oyunları sevenler endişe içinde. Bakalım zaman ne gösterecek.

Berkayselcuk

11.11.2018 14:33:48

+2
Sevinemedim, ms bunlari bitirir, yazik oldu firmalara diyen insanlari anlayamiyorum. Neye uzuldun guzel kardesim, obsidian in batmayacak olusuna mi? Yeni kotor larin yeni pillars of eternitylerin yeni new vegaslarin gelme ihtimaline mi uzuldun? Obsidian batisini kickstarterda pillars of eternity e para toplayarak bir defa erteledi. Simdi ikinci oyun guzel olmasina ragmen satmadi. Ne saniyorsunuz bu kadar maddi yukun altinda rahat rahat size guzel oyunlar yapmaya devam edeceklerini mi? Ms bu adamlari alarak butce kaygisindan kurtardi. Onlara diger saglam studyolarla ortak calisma firsati sundu. Simdi tek yapmalari gereken butce kaygisi olmadan guzel bir oyun yapmak halihazirda ms catisi altindaki studyolardan destek alarak. Microsoft bu duyurulari yaparken ozellikle belirtti bu adamlar bizim partnerlerimiz, bizim belirli checklist lerimiz yok. Partner secerken bu adamlarin niyetlerine ve mantalitelerine bakiyoruz dediler. Xbox im yok diye uzulenler vardir belki bu oyunlarin tamami pc ye de cikacak. "Exclusive" sapikliginin tuketiciye faydasi yok. Bir oyun ne kadar ulasilabilir olursa o kadar iyi bizim icin. Bu oyunlarin pc ye de cikacak olmalarinin da exclusive tarafinda ms a bir zarari yok. Windows zaten ms un. Oyun dunyasi degisiyor beyler, bu dunyaya at gozlukleriyle bakmayin artik.

mehmetalpertr

11.11.2018 12:15:57

0
MS bunları da öldürür.. Bana öyle geliyor maalesef.

-Dark Poison-

11.11.2018 12:01:08

0
Hikaye odaklı oyunların devamlılığı için Sony ve Ms'in bu firmlara sahip olması ya da desteklemesi çok önemli.Bunlar da senaryo odaklı oyunlara desteğini çektiği gün oyunlar sadece multi odaklı içi boş yapılara dönüşecek yoksa.

İdrak İstimlak

11.11.2018 11:55:34

0
MS şu firmalara biraz özgürlük tanısın, hepsi sevdiğimiz yapımcılar, oyunları çıktığı gibi konsolunu alırım bunların.

Source

11.11.2018 11:45:06

0
Microsoft'un daha çok özel oyunlara ihtiyacı var bu olmadığı sürece işi zor

Kasatka

11.11.2018 11:18:26

0
Alinan firmalara mesajim da laf etmiş miyim ?

winuae

11.11.2018 11:13:03

+1
Firmaları içindekiler yaşatır bu microsoft disneyin sw yi harcadığı gibi bunlarıda harcar bi halt olmaz

BSC Misafiri

11.11.2018 10:59:42

0
Aklıma new vegas geldikçe heyecanlanıyorum en sevdiğim oyundu obsidian xbox aldırtır

FCKöln

11.11.2018 10:35:46

+1
Galiba oyun dünyasından bi haber yaşıyorsunuz. Bu firmaların ikiside baya sağlam firmalar çünkü.

Wayward Son

11.11.2018 10:31:59

0
Valla hiç umudum yok. Güzelim serilerin hiç olma riski ortaya çıktı çünkü. Adam akıllı CRPG yapan firma sayısı az zaten. Gidip farklı türde para getirme odaklı oyunlara yönelttirmezler umarım stüdyoları. Bard's Tale 4 ile beklenenin altında performans sergiledi inXile. Ama Wasteland 2 ise bir o kadar müthişti, 3 için acaip umutluyum. Obsidian ise Pillars of Eternity 2'de ilk oyunun üzerine çıkmayı başardı ancak oyunun hala eksikleri var. Divinity: OS 1 ve 2 arasındaki fark çok daha belirgin mesela. PoE serisi için maddi destek alıp bu eksikleri giderirlerse iyi olur ancak MS çok düşündürüyor.

Kasatka

11.11.2018 10:07:56

0
Pehh peh peh. Ocak basi acicam. En iyisinden bi ocak basi kuruyorum. mangal vs efsane zirh sisler et en iyisinden ama ocak basina bi cocugu otutturutyorum. Arkadaslar. MS nin evveliyatinda konsolculuk yok. Bildigin basit (YAzilimda) esnaf ve tekel olmalarindan dolayi basarili gibi görünen bir firma. Ms birakin bu orta dereceli firmalari almayi sony deseki al kardeşim ACIDIM :) biraz rekabet olsun ya sana benim en iyi studyolarimi 5 yilligina sana vericem ama fikri mülkiyetleri sen üreteceksin (yeni ip) yani firma calisanlari sadece sen ne dersen onu yapacak dese 5 senenin sonunca cikacak seyleri size soyleyim. Crackdown 4 dandik gears restart 2 seea of thiefin 2cisi ve malo untold gibi gibi. Firmalari bilmem ama MS den cok sey bekliyorsuz. XBOX un sahini ms değil de başka bi firma olsaydı bu mallikla 10 kez batmislardi.

Antikaruh

11.11.2018 09:45:32

0
Şu iki firmanın birleşimi ve Microsoftun bütçe katkısı sayesinde ortaya çıkacak tek bir oyun için bile Xbox'ı alırım. Tabi PC'ye çıkartmazlarsa. Umarım microsoft exc. olayının anlamını kavrayıp buna göre adım atar.

BSC Misafiri

11.11.2018 09:32:39

0
Hadi bakalım, Hadi bu nesili geçtim yeni nesilde dolu dolu bir konsol bekliyorum Xbox cephesinden..Sony çoktan yeni nesile hazırlandı bile..Oyun duyurusu artık yapmazlar PS4'e..

İdrak İstimlak

11.11.2018 09:17:06

0
Çok iyi iki firmayı aldılar, inşallah baskı altında çalıştırmazlar bu ekipleri. Önümüzdeki nesil exclusive oyunları için belki de ilk önce Xbox alacağız.

BSC Misafiri

11.11.2018 09:05:19

0
F:NV en sevdiğim oyun; gerekirse xbox alırım

brkylmz19990102

11.11.2018 08:15:39

+2
İki firmada hardcore kitleler için oyun yapan firmalar, microsoft un elinde çok yaşamazlar bence, adamların derdi bu tarz firmalara casual oyun yaptırmak çünkü.

Angel of the Lord

11.11.2018 05:50:49

0
Planetscape 2 100k falan satmış sanırım. Bu satın alım normal ve gerekli olabilir aslında.

undy1ng

11.11.2018 05:20:24

0
Baldur's Gate 3 onaylanmış olabilir..
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

muccos

11.11.2018 03:55:47

+1
Sevinemedim bu habere ama umarım Microsoft, EA'nın Bioware'e yaptığını yapmaz; güzel,kaliteli oyunlar yapmaya devam ederler.

undy1ng

11.11.2018 02:41:08

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bu hiç iyi olmadı. En azından obsidian giderdi bakardık bizde MS ne yapacak görürdük. Şimdi ikisi birden gitti bundan hiç hoşlanmadım. Not: MS'nin amacı Black isle'ı yeniden bir araya toplamak olabilir ki teori de kısmen oldu şuan.

hasgok

11.11.2018 02:31:32

0
bu durumda baldur's gate 3 kesin olarak geliyor

porsux

11.11.2018 02:25:34

0
Olası bir Alpha Protocol 2 duyurusu beni sevinçten uçururdu.

BSC Misafiri

11.11.2018 02:12:05

0
Kaldı mı elimizde bir larian??? Yahu obsidian tamam da inXile entertainment'i nasıl alırsın hala şoktayım. Yahu brian fargo ne yaptın sen? Amacın planescape torment 2'yi mi yapmak obsidan ile yok yok kesin karar verdim. Baldur's gate 3'ü birlikte yapacaksınız siz. Zaten baldur's gate 3'ü kimin yaptığını biliyorum diye açıklama da yapmıştın alın size pişti.

CheKD

11.11.2018 02:03:56

0
İki stüdyoda RPG türünün temeli atan kişiler tarafından kurulmuş stüdyolar, ellerinde iyi bütçeler olmamasına rağmen iki firma da Alpha Protocol, Wasteland 2, Pillas of Eternity, New Vegas gibi çok güzel RPG oyunları çıkardı. Microsoft bütçe ve imkan verirse ortaya çok kaliteli RPG oyunları çıkar diye düşünüyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız