Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Halo Infinite'in Grafikleriyle İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi

 
Dün, Halo Infinite'in ilk oynanış videosunu görme fırsatı yakaladık ve grafikler en çok olumsuz eleştirilen noktalardan biri oldu.

Xbox oyun pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg tarafından belirtilene göre oynanış demosu devam eden geliştirme aşamasından alınmış ve oyunun son halini yansıtmıyor.
 
"Şu anda küresel bir pandeminin tam ortasındayız. Temmuz ayındayız ve oyunun çıkmasına daha zaman var. Gördükleriniz oyunun devam eden yapım sürecindendi."
 
"Xbox Series X'in tam gücünü ve grafiksel doğruluğunu canlı yayın üzerinden göstermek çok zor." diyen Aaron Greenberg oyuncuların canlı yayından sonra paylaşılan 4K 60 FPS videoya bakmalarını tavsiye etti. 
 
Aaron Greenberg ayrıca oynanış demosunun PC'de çalıştığını belirtti. Oyuncuların Xbox Series X'te yaşayacağı deneyimi yansıtacak güçteki bir PC'de çalıştırılmış.

Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için çıkacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Oynanış görüntülerine ve iki yeni fragmana buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Sonic the Hedgehog 2'nin Vizyon Tarihi Açıklandı The Falconeer Xbox Series X'e de Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

icemanF1

30.7.2020 10:51:42

0
@Miex boşverin. Hocam 15 yıldır Xbox'a giydirmeye nefret kusmaya doyamadı. Bizler müşteri olarak iyiye iyi kötüye kötü diyoruz ama hocamın aklı fikri Sony şakşakcılığı yapıp Xbox'a çamur atmak. Umarım birgün PS, Xbox, Nintendo hepsinin çok güzel olduğunu hepsinde zevkle oyun oynanabileceğini sadece birini satın alıp diğerleri ile sidik yarıştırmaya gerek olmadığını anlar.

icemanF1

30.7.2020 10:39:32

0
Türkiye'de azınlıkta olan azılı Halo fanlarından bir tanesiyim. Halo mazimde muhteşem anılara sahip bir oyundur. Saatlerimizi, günlerimizi değil oyuna yıllarımızı verdik. Microsoft artık Halo'yu muhteşem bir formülle geri döndürmeyecekse sündürmesinin hiç bir anlamı olmadığını düşünenlerdenim. Halo malesef Reach ile bitti. 4 ve 5 nispeten iyi oyunlar olmalarına rağmen Halo Bungie'nin yaptığı ilk 5 oyun ile zirvesini gördü ve orada bitti. Hikayesi, dinamikleri ve online özellikleri ile zamanının ötesinde bir oyunken artık tüm özellikleri zamanın gerisinde hissettiriyor. Yepyeni fikirler, muhteşem bir hikaye, sıradışı bir deneyim vaat etmiyeceklerse varsın yeni bir Halo olmasın bence daha iyi.

Miex

29.7.2020 09:40:50

0
Bütün satırlarım nesnel cevaplardan oluşuyor, boş yapan tek kişi sensin çünkü nesnel konuşmayan kişi sensin. Benim senelerin hırsına sahip olduğuma dair tamamen niyet okumalı bir cümle, seni kışkırtmaya çalıştığıma yönelik tamamen niyet okumalı cümle, benim HALO oynayan biri olduğumu iddia edip hırs yaptığımı iddia etmen, yaşımı sorunca cevap verince yaşına mı güveniyorsun demen, xbox'ta artık oyun oynanmaz demen bütün bu boşu yapan kişi sensin. Seçtiğin cümlelerde neden-sonuç ilişkisi yok, bu kadar basit bir şeyi bile algılayamıyorsun ve karşındakini boş yapmakla itham ediyorsun hala. Ben hırsa da sahip değilim, kışkırtmaya da çalışmıyorum. Senin bahsettiğin gibi hayatımda HALO da oynamadım, dediğinin aksine Xbox'ta oyun oynanıyor(neden oynanmasın?) Kendi hayal dünyan ile insanları zan altında bırakıp, buna uymayan bir cevap geldiğinde sürekli cevap yetiştirme döngüsüne giriyorsun. "Evet Xbox da oyun konsolu değil artık" desem, hayatımda hiç oynamadığım halde "Evet HALO oynadım" desem, yaşımı sorduğunda cevap vermesem mi mutlu olacaksın? Profilinde son 10 mesajının 8'i insanlarla tartışmanla ilgili olmasına rağmen, son 10 mesajının 8'i çok uyumlu, belli çok uyumlu birisin desem mi? Beğenmiyorsan blokla geç, neden senin gerçek dışı tespitlerin ve ithamlarına insanların savunma hakkı olmasın?

myze.

28.7.2020 17:08:27

+1
Eyvallah kardeşim [:'(]

İdrak İstimlak

28.7.2020 15:47:00

+3
Sağlam boş yaptın abisi, sana daha fazla vakit ayırıp, goygoy yapamayacağım. Aklın sıra beni kışkırtmaya çalışıyorsun ama boş iş yapıyorsun. Eee senelerin hırsı...

Miex

28.7.2020 13:47:55

+1
Sosyal iletişim bozukluğunun yanında anlamayla ilgili de ciddi problemlerin olduğu kesin. Bana ilk mesajında duayen olup olmadığımı sordun, evet ben duayenim dedim. Sen kendini bilirkişi sanıyorsan, ben duayenim. Bana yaşın kaç başım kaç diye sordun, yaşımı anlaman amaçlı üyelik tarihimin altını çizdim, yaş konusuna girme çıkamazsın dedim. Şimdi bana dediklerin boş, yaşına mı sığınıyorsun diyorsun. Bak, ben sadece senin sorduğun soruları cevaplıyorum. Evet hesabına baktım, ve forumda herkesle sürekli tartıştığını görüyorum. Tartışma harici attığın mesajlar ise alıntı yaptığın insanlara olumsuz görüş belirtmenle ilgili. Yani sürekli bir karşı çıkma ve kavga hali var. Ben de bir abi tavsiyesi olarak sana yukarıda birkaç cümle paylaştım. Bunu almak veya almamak tamamen seninle ilgili, çok haddime de değil. Ben Xbox fanatiği falan değilim. Ben Xbox kullanan bir müşteriyim, tüketici olarak istediğim ürünü kullanmak da benim özgürlüğümdedir. Parası cebimden çıkan bir şeyin fanatiği olmanın da bir mantığını göremiyorum sanırım anlayamadığım bir yaş aralığına ait bir muhabbet. Bu yazışmanın bütün aslı senin kurmuş olduğun "Xbox artık oyun oynanacak bir konsol değil" gibi saçma bir cümleden çıktı; bunu da tekrar hatırlatalım. Bu arada niyet okuyup yazdığın cümlelerle ilgili olarak ise şunu belirtmek istiyorum. Hayatımda HALO oynamadım veya geçmiş yıllarda oynadıysam dahi hatırlamıyorum. Oynamadığım bir oyun hakkında beklentim yoktu. Bütün bunları benim yerime nasıl kanaat getirdiğin ve karar verdiğin ise oldukça ilginç bir yaklaşım.

İdrak İstimlak

28.7.2020 11:57:11

+4
Vallahi yaşınla ilgili kimseyi üzecek bir durum göremiyorum. Kendini ifade edebilmen için kaç yıldır bu foruma yazıyor olman çok mu önemli, bu etiketin arkasına sığınacak kadar küçük mü sana ait fikirler? Farzı misal ben dün üye oldum ve bugün yazıyorum, bu değerli fikirlerimi hiç mi etmeli. Şu foruma 30 yıl önce üye olmuş biri ile, dün üye olmuş birinin mesajlarından, eğer dün üye olanın mesajı daha anlamlı, daha değerliyse, 30 yıl önce üye olanın geçmiş yıllarının hatırına saçmalıklarını savunmamız mı gerekiyor? Bu kadar kendini beğenmiş bir mesajın ana fikrinin bunun altında ezilmiş olması çok kötü, neyse burada devam edip, seni daha fazla üzmeyeyim aslanım. Gelelim oyun meselesine, emin o sunumda Halo güzel bir şeyler sunabilseydi, sen avazın çıktığı kadar haykıracak, Halo, Halo diye ortalarda dolaşacaktın, neyseki senin gibi XBox fanatiği birinin bile savunamayacağı kadar kötü bir oyun ortaya konmuş ki, oyunu savunmaktan utanıyor, imtina ediyorsun, bak bu da güzel bir gelişme. Profilime bakıp, stalk'lamak için vakit ayırman da beni gururlandırdı, Allah bilir söylemediğin başka neleri takibe aldın Öyle bir ortama dönüştü ki sosyal medya, insanlara hakaret edilmesi, galiz küfürler altında ezilmeleri normal ama bunlara neden böyle yapıyorsunuz diye sorulması garip geliyor sana değil mi? Hepi topu küçük bir nefret topluluğunun, herkese egemen olmasına, insanları ezmesine müsaade edilmeyeceğini bilmen gerekirdi. Ayrıdığım bu vakit bile yazık, böyle boş, insanları stalk'layan kendini beğenmiş mesajları olan biriyle muhatap olmak cdden bana zul, sen takıl istediğin platformlarda, ortamlarda abisi...

Miex

28.7.2020 10:32:38

0
Yaş olayına istersen girmeyelim yazmış olduğun mesajlarda ele verdiğin yaş aralığını bir de nicelik olarak ortaya dökmeyelim. Yaşım da başım da seni üzer. 14 yıl önce de ben bu bölümde mesaj yazıyordum. Ben ne Halo dedim ne başka bir şey ile gölge ettim. Sadece senin "Xbox artık oyun oynanacak bir konsol değil" gibi çocukça yazdığın satırların payını vermekle uğraşıyorum. Bana sözle cevap vermekle uğraşacağına eğer haklı olsaydın oldukça kolayca arkadaş listenden görsel paylaşabilirdin. Zamanında böyle bir şey paylaşamadığına göre susman senin için en hayırlısı olacaktır. İşimin gücümün arasında vakit ayırıp profiline bir göz attım, attığın son 10 mesajdan 8 tanesi başkalarıyla ettiğin kavgalarla ilgili. Şu an yaşadığımız problem bana özel değil. Belli ki sosyal bir problemin var ve iletişim sorunu yaşıyorsun. Sana bir abi tavsiyesi olarak herkesin ters yönde gidemeyeceğini ve hatayı ilk kendinde araman yönünde bir telkinde bulunmak istiyorum.

İdrak İstimlak

27.7.2020 16:42:52

+2
Ahahaha ya yaşın kaç canım senin, başın kaç? Çok uzatma sen Halo oynamaya devam et. Biz böyle mutluyuz, gölge etme... Ha bu arada alayı The Last of Us Part 2 ve Ghost of Tsushima oynuyor. Neslin sonu, yağıyor...

İdrak İstimlak

27.7.2020 15:31:24

+3
Senin de maasallahin var ha, zeka fışkırıyor mübarek, Allah eksik etmez inşallah. Zaten koca bir nesil o saydığın oyunlar çıktı, geri kalan ve bizim çıktığını sandığımız Persona, Bloodborne, Ratchet and Clank, Final Fantasy 7 Remake, Days Gone, İnfamous, Tearaway, Gravity Rush gibi oyunlar paralel evrende çıktı. Biz de bunları hayali olarak oynadik ama pardon ya sen bunları oyundan saymiyordun değil mi? Sana Amerikan bebelerinin bağırsak seslerini duyduğun oyunlar daha cazip geliyordur, pardon, koca bir pardon Miex hazretleri, oyun dünyasının duayeni.

İdrak İstimlak

27.7.2020 02:42:06

+1
Her defasında bir dahaki sunumda gününüzü görürsünüz muhabbeti beni benden alıyor ama. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Dictattor

27.7.2020 02:40:09

+1
Kiralamalı ucuz oyunculuğa, beş kuruşluk ucuz kalitede oyun demiş Microsoft işte. Başka türlü bu kadar fiyasko ve tüm dünyanın dalga geçtiği bir komedi şovu çıkmazdı.

Attila the Great

26.7.2020 21:07:20

0
Bu oyunu gördükten sonra Xbox XXL ın gücünden de şüphe etmeye başladım.

İdrak İstimlak

26.7.2020 17:21:30

+4
Sorsan en dürüst, en oyuncu dostu firma, yersen...

ozi_41

26.7.2020 17:15:48

+1
Rezalet ötesi

İdrak İstimlak

26.7.2020 14:20:14

+5
Duyuru videosu Gameplay Videosu Benzer olan 8 şeyi bulun Adamlar Downgrade'in tillahını yapmış, gösterdikleri ilk videoya bakın, gameplay'e bakın. Bu kadar aldatıcı başka bir duyuru hatırlıyor musunuz? Bu da Bonus

The_Rahip

26.7.2020 13:15:08

0
Bu grafiklerle çıkarsa bu oyunu sadece ve sadece Halo 3 ile aynı kalitede tek kişilik ve senaryo ve multi modu kurtarir başka birşey kurtarmaz.

KAKÁ

26.7.2020 13:01:23

0
Yav he he

Philipp_Plein

26.7.2020 12:05:34

0
Görende herkesi PC oyuncusu sanacak. Adamlar ekran kartı fiyatına canavar gücünde konsol satıyor asıl xbox varken PC niye toplayalım?

Frost05

26.7.2020 11:41:04

+7
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

25.7.2020 22:55:02

+3
Forumda sağolsun bir arkadaş çok yerinde bir tespitte bulunmuş. 186 liralık Dreams oyunu ile bu oyundan daha iyisi yapılabiliyor.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
500 milyon dolar vs 30 dolar

aykut291

25.7.2020 22:02:55

+2
Bencede çok haklısın. Başarısız yönetim başarısı işinde kendini iyi geliştirmemiş insanları toplamışlar şirketlerine.Piyasadaki en iyi geliştiriceler zaten belli başlı firmaların elinde olduğu belli.Bu iş yönetimlede alakalıdır.Sony üst düzey yöneticileri belliki bu işi çok sıkı tutuyorlar ki yaptıkları her Oyun mükemmel olmasa bile oynanacak seviyede iyi oluyor.

Rapsody_izmir

25.7.2020 20:27:20

+7
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

25.7.2020 13:29:00

+2
Uzun zamandır dile getirdiğim bir konu, bir çok defa bunu söylediğim konularda resmen linç yedim. Ve evet geçenlerde Shawn Layden sizin bu dediğinize benzer şeyler söyledi, oyun sürelerini kısaltmaktan, oyun yapım maliyetlerinin arttığından bahsetti. Benim süre konusunda sıkıntım yok ama oyunların kalitesinde korktuğumuz gibi bir düşüş olur, Sony oyunları bildiğimiz çizgisinden uzaklaşırsa, bunu da ilk eleştiren ben olurum. Bahsettiğin bu konu ciddi manada kaliteli oyunların önünde bir risk olarak duruyor. Bakalım bu nesilde Sony ne yapacak, Gamepass gibi PSNow'da aynı kalitesizliği besleyen bir sisteme dönüşecek mi, ilk günden onlarda oyunları bu servise ekleyelim, oyun önemli değil, maksat sistemi besleyelim, abone gelsin kafasında mı hareket edecekler hep beraber göreceğiz. Yani MS'a böyle kızarken, diğer taraftan Sony'nin de hamlelerini takip edeceğiz. Ben buna pek ihtimal vermesem de, sonuçta bu adamlarla sözleşmemiz, senedimiz yok, bizim baktığımız kaliteli oyun, işi bozdukları dönem bizim de bu marka ile işimiz biter. Bu kadar net...

TheNewAtilla

25.7.2020 13:20:48

0
Kalite oyundan kastın masterpiece ise evet gamepass, netflix gibi sistemler için kimse masterpiece kalitesinde ürün geliştirmez. Artık sony bile artan maliyetler yüzünden uzun masterpiece oyun yapmaktan vazgeçeceğinin sinyallerini verdi. Sektörün cloud sistemlerine kayması ile donanım exclusive ortadan kalkacak ve sonyde bunun farkında çıkış yolu arıyor ufak ufak pcye oyun getirerek. Yani demek istediğim yeni nesilde sony geleneklerinden uzaklaşırsa şaşırmayın.

lido

25.7.2020 12:34:04

+3
Pc ye çıkıyorsa Xbox almanın ne anlamı var ki

` quaD.

25.7.2020 10:16:13

+4
4k izledim yine kotu idi.

BSC Misafiri

25.7.2020 10:07:17

+7
Grafikler Ps3 zamanına ait değilse şerefsizim, Bu kadarda olmaz..Sen bu meretin gücünü kullanacak oyun yapmayacaksan yürü git derler adama, Beklentim büyüktü ama artık hangi konsolu alacağımı biliyorum, Yurtdışına çalıştığım yer yolladığı anda Ps5 çekecem direk..Eminim yine görsel şölen yapacak Sony.. 4K'mış yemişim 4K'nızı, Bir çizgi filmi istediğin kadar 4K yap, Çizgi film yine çizgi Filmdir..Microsoft herhalde çözünürlük ile grafiği karıştırıyor, Bide utanmadan 4K videoyu izleyin diyor..Yani 4K'da izleyince Grafikler artacak..Şaka gibi bu firma yaa...

Return to Monke

25.7.2020 10:01:55

+1
Yapamıyorlar demek komik kaçar. Ben MS'in bu oyun için standardının bu olduğunu düşünüyorum. MS başarısız vizyonlara sahip sadece. Bazen parayı nasıl harcayacağını bilmiyor tabi ama durduk yere de güvenmeyecekleri adama 500 milyon dolar(?) yatırmazlar. 343'te öyle düşünmüş zaten. Bu gayet iyi demişler. Xboxun yeni nesil gibi bir amacının olduğunu da sanmıyorum. Onlar için konsol dönemi bitti. Amaçları gamepass için para kazanabilecekleri single'ı fena olmayan multisi ise para kazandıracak oyunlar yapmak. Bakalım ileriye dönük stratejileri işe yarayacak mı yoksa Xbox One gibi fail mi olacaklar.

Guest-39A3D5E9A

25.7.2020 08:53:00

0
Bilgisayarda consol grafikli 15yıllık çöpü satıyor yahu hain tembel microsoft

Guest-AEF248198

25.7.2020 03:34:50

0
Hocam sizin yorumlarınıza baya gülüyorum ya

Mr.Pickle

25.7.2020 02:58:12

+11
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Halo 3'ü geçen Master CHief Collection sayesinde tekrar bitirdim. Müthiş akıcı bir oyundu Halo Infinite'da da aynı tadı aldım. Komple seri Dünya çapında 65 milyon satarak 3.4 milyar dolar gelir getirmiş. Çıkışıyla birlikte ben Halo 3'e yaklaşacağını düşünüyorum satışlarda. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/You_Rock_Emoticon.gif" align="middle" border="0" alt="">
Ben biraz yabancıyım buralara ama sen sanırım ağır Xbox fanısın. Baya poülersin buralarda çünkü ne zaman xbox haberi olsa yorumlarda ya sen varsın ya da senden bahseden biri. Ara ara yorumların denk geliyor okuyorum. Fanboyluk cidden kötü bir şey. Neyin fanboyu olursan ol. Tabi ki herkesin gönülden sevdiği bir şey vardır ve onu savunma ihtiyacı duyar ama ben senin hastalık derecesinde Xbox fanboyu olduğunu düşünüyorum. Ya da narsist biri de olabilirsin günlük hayatta bilemiyorum ama bu alıntıladığım yorumunda bile alttan alttan bakın seri bu kadar satmış bu kadar para kazanmışlar çok iyi işte çok beğeniliyor demek istemişsin. Biri Xbox'a ya da Xboxla ilgili bir şeye laf söylediğinde kendini durduramıyorsun hemen savunma ihtiyacı duyuyorsun. Xbox kendi malın olsa bu kadar savunmazsın eminim. Gecenin bu saatinde niye bunu yazdım bilmiyorum ama sanırım artık ben bile fanboyluğuna karşı sessiz kalamadım.

ilkerarici1110

25.7.2020 02:50:55

0
Last of us etkisi hizla devam ediyor

Mr.Pickle

25.7.2020 02:43:23

+2
Ortalık karışmış. Ben objektif bir şekilde değerlendirip kişisel fikirlerimi yazacağım. Şimdi oyun 5 yıldır geliştiriliyor 1000 kişi çalışıyor 500 milyon dolara yapılıyor demiş çoğu kişi. Doğru mu bilemem. Onu geçiyorum ama şimdi bu Microsoft'ta para bok gibi değil mi? Yeni konsolu dünyanın en güçlü konsolu değil mi? Halo bu konsolun en büyük oyun serisi değil mi? Halo Infinite bu konsolun çıkış oyunu değil mi? Peki bu Apex ve Doom'a benzeyen oyun, bu soruların karşılığı olan evetlere yakışır bir oyun gibi görünüyor mu? Bazı arkadaşlar her şey grafik değil demişler ve haklılar. Ama kardeşim siz PS5'in sistem özellikleri açıklandığında konsolu güçsüz diye ezmediniz mi? Xbox en güçlüsü diye coşmadınız mı? E o güç ne işe yarıyor? Bu oyun önceki nesilde yapılamaz mıydı? 2.savunma olarak da bu konsolun çıkış oyunu hemen gömmeyin sonraki yıllarda daha iyileri çıkar diyorsunuz. E bu oyun konsolun en güçlü oyun serisi değil mi? Yıllardır bu oyunun reklamı yapılmıyor mu? Efsane olması gereken bir oyunun ilk oynanış videosunda bile bu tartışmalara sebep olan bir firmanın diğer oyunları nasıl olur sizce? Yumuşak, renkli, "masalsııııııı" görselliğe sahip oyunlardan bıkmadınız mı arkadaşlar? Şu konsolda artık bir tane God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima gibi bir oyun oynamak sizin de hakkınız değil mi? Gamepass sizin gözünüzü kör etmiş. Tamam çok güzel sistem ucuza bir sürü oyun ama zaten ucuza oynarım diyerek de şu firmayı savunmayın artık.

Urthas

25.7.2020 02:43:33

+2
Microsoft u anlamak mumkun degil. Oyun konsolu yapiyorsun ama ozel oyun uretmiyorsun. Vr teknolojisi gelisiyor, bakiyorum xbox ne alemde diye, vr icin simdilik bir planimiz yok denmis. Iyi de kardesim senin cihazi kim niye alsin. Oyun yok, o yok , su yok ama en guclu konsol. Ben Kanada’da yasiyorum, cevremde bir tane xbox i olan adam yok. Eb games magazalarinda ikinci el uygun oyun reyonlari vardir. Ne zaman gitsem xbox tarafinda in cin top oynuyor. Sony tarafi tam tersi. Yani su nesilde satislarin sony le mukayase edilmez zaten, artik biraz ozen goster konsola da gelecek nesilde biraz toparlan. Ama nerdee..

myze.

25.7.2020 02:04:43

+8
Dünya'nın en haksız şöhret oyunu utandırmaya devam ediyor:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

25.7.2020 01:26:27

+6
PlayStation 2 zamanı rakibi mi vardı, en güzel oyunları o dönemde oynadık. MS oyun dünyasına zarardan başka bir şey vermiyor. Sizin rekabet dediğiniz, bize paralı online, DLC, mikro ödeme olarak döndü. Yaptıkları oyunları da görüyoruz. Böyle rekabet olacaksa olmasın daha iyi.

dermes35

25.7.2020 01:23:46

+1
Sony oyun dünyasında tek olunca bize ne gibi faydası dokunacak? Bu kadar tek kalmasını istiyorsunuz madem. Bir faydası olacaksa bizi aydınlatın bundan..

Guest-AEF248198

25.7.2020 00:49:57

0
Ee ne demişler bazı insanlar paylaşarak, bilgilendirerek kendini büyütür bazı insanlar da kendini büyütene laf atarak kendini küçültür. Herkes kendine yakışan yapar. Xbox başlığına gelmiş ona buna laf atıyorlar. Hadi Playstation bölümüne kardeş buralar sizi aşar. Alın bu da serinin sıkı hayranlarının reaksiyonu. Hahahahay ne insanlar var ya! [twitter=https://twitter.com/aarongreenberg/status/1286758685746688002] https://twitter.com/aarongreenberg/status/1286758685746688002

GeçerkenUğradı

25.7.2020 00:41:00

+1
Apex Legends esintileri sezdim bu arada grafikler leş texture yorumsuz. DLC paket çıkartmışlar sanki

Rcp272

25.7.2020 00:35:10

0
Kimsenin önerisine falanda ihtiyacım yok zaten.Vaktimi gayet de dolu işler yaparak geçiren birisiyim.Saygılı her tartışma fikir alışverişinide gayet mantıklı buluyorum.O yüzden sizlik bir durum yok teşekkürler :D.Biraz çok inançlı biriyim kolay kolay yelkenleri suya indirmeyen bir yapım vardır.Ondan kaynaklı bu son Mc hakkındaki yazmalarım.Ellerindeki stüdyoların kalitesini ıp leri düşünüyorum kötü olmasını istemiyor insan diyor çıksın rekabet etsin bi sony vursun bi mc birbirlerini taşısınlar.Son bir umut benimkisi.

Guest-AEF248198

25.7.2020 00:17:44

0
Halo 3'ü geçen Master CHief Collection sayesinde tekrar bitirdim. Müthiş akıcı bir oyundu Halo Infinite'da da aynı tadı aldım. Komple seri Dünya çapında 65 milyon satarak 3.4 milyar dolar gelir getirmiş. Çıkışıyla birlikte ben Halo 3'e yaklaşacağını düşünüyorum satışlarda.

powersmachine54

25.7.2020 00:13:08

+2
Microsoft keşke Sony'e özensede ve kaliteli exclusive oyunları çıkartsa ve oyunların grafikleri,oynanış,hikaye,animasyonları kaliteli olsada last of us,Spiderman,Bloodborne kalitesinde exclusive oyunlar ile konsolun tamamen gücünü kullanan exclusive oyunları çıkartsa iyi olurdu. Microsoft bu kafa ile giderse oyun konusunda başarısızlığına devam edecektir.

mehmetalpertr

25.7.2020 00:08:41

+5
Kimseye küfür etmedim. Kimseye kötü bir söz etmedim. Kimseyi aşağılamadım. Ama sanırım birisinin DOĞRULARLA sorunu var. Sorunu olana söylüyorum: Yaşım 47 almadığım konsol kalmadı. Neyi anlamayacağımı da merak ettim. Akşam akşam sinirlerimi zıplatmaya çalışıyorsan boşuna uğraşma kardeşim. Benim kimseyle sorunum yok.

İdrak İstimlak

24.7.2020 23:54:41

+25
Ne zamandır söylüyoruz Gamepass denilen sistemden kalite oyun çıkmaz, 2A seviyesinde oyuncunun zamanını ve içindeki mikro ödemeleri, sonradan gelecek DLC'leri paralarını yolmaya yarayan bir sistemdir. Yabancılar buraya gelecek oyunların kalitesine mediocre diyor, yani ortalama oyun. Bakın Outer World'ün ek paketleri geldi, oyun Gamepass'te var ama DCL'ler para ile satılıyor vs vs Fazlasını kesinlikle beklemeyin, Halo en büyük kozlarıydı, olanı gördük. Diğer taraftan neredeyse 7-8 aydır kafamızı, şu stüdyoyu aldık, şu oyuna 500 milyon dolar harcadık, bak 1000 kişi çalıştırıyoruz. God of War ekibinden bilmem kim geldi, Şu, şu stüdyoları köküyle aldık, Allah be 15 stüdyo var heheyt tarzı laflarla kuru gürültü yapan üyeleri defalarca bakın o iş öyle olmaz, bu adamlar oyun yapmayı bilmiyor, bu alan bambaşka bir alan, oyunsuz bu iş olmaz derken akılların sıra bizimle dalga geçenlerin halini de görüyoruz. Bakın forumun bilmem ne bölümlerinde çocukların kurduğu mahalle çetelerine benzer oluşumlarla, bir konuya 1500-1600 mesaj atıp boş hype'lar yapmalarla bir şey elde edemezsiniz. Oyun dünyasında aslolan oyundur, servis değil. Oyunu olmayan platformun servisi olsa ne yazar? Konsol pazarında oyun oynanacak maalesef 2 platform kaldı, Nintendo ve Playstation, maalesef durum böyle. Keşke Microsoft o Amerikan kültürüne ait genlerinden kurtulabilse, o muazzam bütçe ile güzel oyunlar yapsa ama nerde...

MikeFinger

24.7.2020 23:54:34

+2
Microsoft cidden arıza bir şirket. Ulan hayvan gibi donanım koyuyorsun cihaza, çıkardığın oyunlar donanımın %1’ini bile kullanamayan oyunlar. Bu nasıl bir oyun arkadaş ya Half Life 2 bile daha gerçekçi. Zamanında PS2’ye meydan okuyak diye PS2’den kat kat güçlü Xbox Classic’i çıkardılar yaptıkları saçma pazarlama hamleleri yüzünden güzelim alet heba oldu. Bir adam akıllı X360 var herhalde tarihlerinde. O da malum 3K yüzünden heba olacaktı az kalsın.

mertvontrier

24.7.2020 23:44:50

+2
Kaliteden ziyade Game Pass kütüphanesini genişletelim demişler sanki.

kabus2224

24.7.2020 23:40:29

+6
Forumda bol bol Xbox'ı överek vakit geçiriyordun dostum, doğru bir tavsiye ama uymakta lazım.

İdrak İstimlak

24.7.2020 23:39:07

+8
Şimdi Aaron Greenberg pandemi falan demiş ama sunumdan önce ortalarda dolaşan 500 milyon dolar, 1000 kişilik geliştirme ekibi, 5 yıllık geliştirme süreci falan ne oluyor? bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz, yoksa yapabileceğiniz en iyi iş bu mu? Şu sunumla MS için nesil bence başlamadan bitmiştir, geri kalan 2A oyunları ile bir şey yapacaklarına ihtimal dahi vermiyorum. Bu nesilden daha kötü bir nesil geçirecekleri kesin gibi. Her satılan XSX konsoluna karşılık en az 3 PS5 satılacaktır. Phil Spencer denilen şahısta en fazla 2-3 yıl sonra başarısızlığı nedeni ile kapı önüne konulur, tüm projeleri çöpe atılır. Hayırlısı ile başka nesillere...

BSC Misafiri

24.7.2020 23:15:53

+3
Özellikle Sony sunumundan sonra Phil Spencer "rahatladım" deyince beklentim daha da artmıştı ama maalesef grafikler hiç tatmin etmedi.

Rcp272

24.7.2020 23:06:33

0
Burdaki sıkıntı 500 m değil sıkıntı süre.Nasıl bir develop süreci geçirdiyse bilmiyorum ama develop sürecine 2 3 stüdyo daha yardım ettmeye başlamış pandemi sonrası.Düzeleceğini düşünüyorum bu düzelmese kötü bile çıksa ertelense bile asıl ilgimi çeken diğer oyunlardan gayet umutluyum.Gamepass den de fazlasını istemek nankörlük olur kanımca ister pc oyuncusu ol ister konsol gelecek oyunları düşününce heyecanlanmadan edemiyor insan.Stalker 2 Hellblade 2 yi 20 liraya oynuyorsun daha ne olsun:D Sıkıntı oyunu gömmek değil oyun üzerinden ego kasmak fanboyluk yapmak dün yaklaşık 8 tane birinci parti oyun duyurdular bir Halo için bu kadar koca firmayı karalamak çok saçma.Bu 343 ün ayıbı bir Playground,Ninja Theory nin aynı hatayı yapacağını sanmıyorum.Olaki yaparlar o zaman bu marka bu kadar gömülebilir deriz ki Mc bir şey öğrenmemiş.Bir oyunla Mc yi EA yapmak saçma.Adamlar oyun yapıyor burada gömülüyor.Oyun çukartmıyorlar gömülüyor.

powersmachine54

24.7.2020 22:32:16

+9
PS4 çıkış exclusive oyunun bu grafikleri bile Halo 6 infinite'den çok daha iyi gözüküyor.[DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?v=VPGSzxgMOOU]

mehmetalpertr

24.7.2020 22:28:22

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Rcp272 Bir oyunun sadece grafikleri baz alınarak bu kadar gömülmemeli.Gayet güzel oyunlar yapmaya başlıyorlar.İnfamous ilk çıktığında nesiller arasında çığır mı açtı?Gayet güzel oyundu ama öyle wow işte yeni nesil dedirtmedi.Kim infamous ile tlou2 yi kim aynı makinede çalışıyor diyebilir?Daha ilk oyundan bu kadar gömmek hemde çıkmamış oyuna??Her mecra tüm oyunların game passe gelmesini konuşuyor biz burda silah kaplamasına bakıyoruz :D:D Bu derece gömen başka insan topluluğu da görmedim.Dünyadaki insanlar grafiğin yeni nesil olmadığı söylüyor bencede öyle katılıyorum sıkıntı var ama bu kadar oyunu yerden yere vuracak bir şey yok kendinizi kandırmayın.Halo öyle muhteşem hikayesi olsun yok efendim çığır açsın diyebileceğiniz bir oyun da değil zaten gayet multisi her zaman storysinin önüne geçmiştir.Amerikada kimse halo yu story için almaz.Zamanla oturacaktır.Bırakın yapsınlar oyunlarını oynayın geçin oynamayacaksanızda bu kadar karalamayın. Ülkemizde 15 20 liraya o tüm oyunları oynuyorsunuz hemde altyazılı hak yenildiğini düşünüyorum.Keşke yeni nesilde sony de yapsa böyle bir abonelik sistemi.Yoksa artan fiyatlarla 700 900 bandını vuracak oyunlar ne yazık ki.Herkes her oyunu oynayabilse.
kardeşim 500 milyon dolar harcayıp bunu en önemli exc diye çıkarırsan gömerler adamı. Bu arada Halo'nun konusunu ABD liler sever. Sevmese Spartan, Master Chief bu kadar ünlü olmazdı. Gamepass e gelince.. Güzel ama yeterli değil. Sony'nin fiyat politikasını konuşuyorsak artık Sony dünyanın her yerinde hemen hemen 60 dolar bantını tutturmuş durumda. Buna Endonezya Rusya vs dahil. Bizim paramızın değersizliği konusunda yapacak bir şeyimiz yok. Ha Steam gibi özel fiyatlandırma yapamaz mı ? yapar ama o zaman Bölge kilidi gelmesi lazım. Onu da Sony istemiyor. Ama dileklerine katılıyorum. İnşallah Sony'de Gamepass benzeri bir servisi çıkarır.

Jack Rabbit Slims

24.7.2020 22:18:00

+2
Çok güçlü dediğin konsolunun en önemli exclerinden birini tanıtıyorsun. Herkes senin sunumunu bekliyor, herkes heyecanlı. Sıradan, etkilemeyen görseller sunan bir oynanış videosu paylaşıyorsun. Videonun sonunda bir yaratık yakın çekim giriyor. Burada senin grafik şov yapman lazım işte, bak benim cihazım böyle gerçekçi yüzler paylaşıyor demen lazım. Çünkü uzun süre o yaratığın monologunu izledik ekranda, grafiksel anlamda şov yapman gereken yer burası. Ama senin gösterdiğin bu:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bunun adı ya iş bilmezliktir, ya da hayranları aptal yerine koymaktır. Markanın en önemli sunumuna böyle bir videoyla mı çıkmasını sağladın yani Phil Spencer? Koca çeneni yaya yaya 12 tflops diyorsun aylardır, sunumun bu mu? Böyle bir beceriksizlik destanı yazan adamlar senede milyon dolarlar kazanıyor, biz de boş boş forum köşesinde yazıyoruz ya dünya çok garip bir yer. Bir de erken geliştirme süreci falan demişler? Şaka mısınız siz ya, 360 zamanından beri geliştiriliyor bu oyun da görsel o versiyonun muydu sanki?

Rcp272

24.7.2020 22:10:44

+1
Bir oyunun sadece grafikleri baz alınarak bu kadar gömülmemeli.Gayet güzel oyunlar yapmaya başlıyorlar.İnfamous ilk çıktığında nesiller arasında çığır mı açtı?Gayet güzel oyundu ama öyle wow işte yeni nesil dedirtmedi.Kim infamous ile tlou2 yi kim aynı makinede çalışıyor diyebilir?Daha ilk oyundan bu kadar gömmek hemde çıkmamış oyuna??Her mecra tüm oyunların game passe gelmesini konuşuyor biz burda silah kaplamasına bakıyoruz :D:D Bu derece gömen başka insan topluluğu da görmedim.Dünyadaki insanlar grafiğin yeni nesil olmadığı söylüyor bencede öyle katılıyorum sıkıntı var ama bu kadar oyunu yerden yere vuracak bir şey yok kendinizi kandırmayın.Halo öyle muhteşem hikayesi olsun yok efendim çığır açsın diyebileceğiniz bir oyun da değil zaten gayet multisi her zaman storysinin önüne geçmiştir.Amerikada kimse halo yu story için almaz.Zamanla oturacaktır.Bırakın yapsınlar oyunlarını oynayın geçin oynamayacaksanızda bu kadar karalamayın. Ülkemizde 15 20 liraya o tüm oyunları oynuyorsunuz hemde altyazılı hak yenildiğini düşünüyorum.Keşke yeni nesilde sony de yapsa böyle bir abonelik sistemi.Yoksa artan fiyatlarla 700 900 bandını vuracak oyunlar ne yazık ki.Herkes her oyunu oynayabilse.

powersmachine54

24.7.2020 22:11:37

0
Microsoft exclusive işini beceremiyor. Zaten duyurdukları bazı birinci parti firmalarının oyunları PC'ye de çıkartıyor. Ve Microsoft Sony gibi kaliteli oynanış,grafik ve animasyon ayrıca kaliteli hikaye gibi oyunları çıkartmayı beceremiyor. Ve artık Microsoft tarafında God of war kalitesinde exclusive oyun beklemiyorum. Çünkü Microsoft kaliteli oyun yapmayı beceremiyor. Ve bu sunumda gösterdikleri Halo infinite kalitesiz oldgen grafiklere sahipti. Yani Microsoft birinci parti firmalarından kaliteli grafikli oyun beklemiyorum.

RaiTrQ

24.7.2020 22:05:39

+4
Yani bu ayıp kullanıcıyı salak yerine koymak 500 milyon bütçe verdik şu kadar yıldır geliştiriliyor denilen oyuna bak bazılarıda tsushima diyor sony reklam bile yapmadı şu oyuna adam akıllı ama aldığı kullanıcı puanları ve sanatsal grafik farklı güzel oynanışıyla eski nesil yeni nesili tokatlıyor

mehmetalpertr

24.7.2020 21:59:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Reddit'te Halo fanları acayip mutlu olmuşlar oyundan. Gerçekten özüne dönmüş bir Halo oynamak güzel olacak. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/You_Rock_Emoticon.gif" align="middle" border="0" alt="">
Bu arada kardeşim sitemim sana değil. Bu oyunu yapanlara.. 500 milyon dolar harcayıp bunu yapanlara.. Rezillikten başka birşey değil bu olay.

mehmetalpertr

24.7.2020 21:49:50

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Belki de yanlış soruyu soruyor, yada yanlış serzenişi yapıyoruzdur ? Bu adamlara sürekli "neden exc oyun yapmıyorlar" yada "neden güzel exc oyun yapmıyorlar" diye isyan edip duruyoruz. Belki de cevap burada da olduğu gibi ortadadır. Çünkü "YAPAMIYORLAR" ! Sınırsız para var, piyasayı medyum misali okuyan uzmanları var, insanların tepkileri ve isteklerini de duyuyorlar, görüyorlar -ki bu devirde görmemek imkansız... Neden Sony'nin 3'te 1'i kadar satamayıp, hatta satış haberlerini bile kapatmak zorunda kalıp bir markalarını öldürsünler ki ? Neden yenilip, toz olsunlar ? Bunu mu istiyorlar ? Tabi ki hayır ... Batan firmalar, rekabeti kaybeden firmalar niye o kadere maruz kaldı ise aynı sebepten. Çünkü YA-PA-MI-YOR-LAR ! Bu adamlar görselliği, 'özel' oyun mizacını falan kotaramadılar. Ekipleri başarılı değil, yazılımcıları, tasarımcıları çöp. Bu kadar basit. Yahu adamların "yeni nesil" diye gösterdikleri bütün oyunları toplasan, bir TLOU veya GOW etmiyor. Ki Sony'de kötü görselli exc yok. Amcaoğullarını mı almışlar işe de kovamıyorlar. Yahu o görseller ne ya ? Kaplamalar yok. Laptop'un 5400 rpm'lik 40mb/s'lik HDD'si yüzünden kaplamaları geç gelen oyunlara benziyor. Sıfır detay, sıfır geometrik kompleksite, ışıklandırma yok, her şey mat pastel boya ile boyanmış gibi. Bu ne ya böyle ? Üstelik çok fena tepki aldı bu adamlar, hangi yüzle böyle bir sunum yapıyorlar. Reddit'te karşılaştırmalar var, Halo Reach'in görselleri daha güzel duruyor yahu !
Evet katılıyorum. Bunun başka açıklaması yok. Yapamıyorlar nokta.

mehmetalpertr

24.7.2020 21:48:52

+7
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Reddit'te Halo fanları acayip mutlu olmuşlar oyundan. Gerçekten özüne dönmüş bir Halo oynamak güzel olacak. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/You_Rock_Emoticon.gif" align="middle" border="0" alt="">
Reddit'e baktım millet oyunun grafikleri ile ya dalga geçiyor ya da acayip kızgınlar. Bu arada oyun Just Cause olmuş. özüne döndü diyorsunuz ?! İlk oyunlardaki stage leri hafif makyajlayıp koymuşlar. Bu mu özüne dönmek dediğiniz ? Hayır daha önce Halo oynamasam tamam diyeceğim. Neyse ya .. iyice sinirim bozuldu. Bu kadar mı kötü olur !!!

The_Rahip

24.7.2020 21:19:39

+6
Grafik konusunda cidden sıkıntı var. Halo senin marka yüzün görsel olarak coşturman lazım bu oyunu

Antikaruh

24.7.2020 21:04:57

+7
Belki de yanlış soruyu soruyor, yada yanlış serzenişi yapıyoruzdur ? Bu adamlara sürekli "neden exc oyun yapmıyorlar" yada "neden güzel exc oyun yapmıyorlar" diye isyan edip duruyoruz. Belki de cevap burada da olduğu gibi ortadadır. Çünkü "YAPAMIYORLAR" ! Sınırsız para var, piyasayı medyum misali okuyan uzmanları var, insanların tepkileri ve isteklerini de duyuyorlar, görüyorlar -ki bu devirde görmemek imkansız... Neden Sony'nin 3'te 1'i kadar satamayıp, hatta satış haberlerini bile kapatmak zorunda kalıp bir markalarını öldürsünler ki ? Neden yenilip, toz olsunlar ? Bunu mu istiyorlar ? Tabi ki hayır ... Batan firmalar, rekabeti kaybeden firmalar niye o kadere maruz kaldı ise aynı sebepten. Çünkü YA-PA-MI-YOR-LAR ! Bu adamlar görselliği, 'özel' oyun mizacını falan kotaramadılar. Ekipleri başarılı değil, yazılımcıları, tasarımcıları çöp. Bu kadar basit. Yahu adamların "yeni nesil" diye gösterdikleri bütün oyunları toplasan, bir TLOU veya GOW etmiyor. Ki Sony'de kötü görselli exc yok. Amcaoğullarını mı almışlar işe de kovamıyorlar. Yahu o görseller ne ya ? Kaplamalar yok. Laptop'un 5400 rpm'lik 40mb/s'lik HDD'si yüzünden kaplamaları geç gelen oyunlara benziyor. Sıfır detay, sıfır geometrik kompleksite, ışıklandırma yok, her şey mat pastel boya ile boyanmış gibi. Bu ne ya böyle ? Üstelik çok fena tepki aldı bu adamlar, hangi yüzle böyle bir sunum yapıyorlar. Reddit'te karşılaştırmalar var, Halo Reach'in görselleri daha güzel duruyor yahu !

-Dark Poison-

24.7.2020 20:49:00

0
Kimse hikaye okumasin.Iki tarafta bu nesle kotu hazirlanmis.Konsol fiyatlarini da soyleyemiyorlar bile.Oyun sektorunun balonu 70 dolarlik fiyatlandirmayla birlikte saglam patlayacak.7,8 sene oyun cikisi olursa sonuc bu olur.Hic kimse bu gecise hazir degil.Pandemi etkisiyle de 2025 e kadar yeni diye yutturmaya calistiklari nesil anca baslar.

gamer-x

24.7.2020 20:12:58

0
mantıklı güzel pc den para kazanacksın madem peki bu konsola neden bukadar yatırım yapıyorsun ozaman mevcut pc kullanıcısına bu konsolu nasıl pazarlayacaksın

alpalp84

24.7.2020 20:12:36

+6
PS2'den kalma grafiklerle 4k 60fps yapsan ne olur. Mecburen makyajlayacaklar. Zaten gamepass harici kimsenin satın almayacağı için "para veripmi alıyorsunuz lan" der gibi önlerine atmışlar.

[__Zahid__]

24.7.2020 19:33:17

+1
sağdaki silah factory new belki. soldaki savaş görmüş.

Guest-AEF248198

24.7.2020 19:20:23

0
Reddit'te Halo fanları acayip mutlu olmuşlar oyundan. Gerçekten özüne dönmüş bir Halo oynamak güzel olacak.

Metal-Gear

24.7.2020 19:17:07

+6
Hellblade 2 de oyun içi değil hocam, UE4 üzerinden gerçek zamanlı olarak alınmış CGI render. Öyle bir görüntüyü şu an PC kullanıcıları bile hayal etmiyor gameplay grafiği olarak, 500 dolarlık sıkışık donanımlı bir konsolda CGI oyun oynamak mümkün mü?

` quaD.

24.7.2020 19:12:48

+3
oyun grafikleri çok kötü

mehmetalpertr

24.7.2020 18:54:27

+12
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Playstation fanboylarının anlamadığı ya da anlamamazlıktan geldiği şu: Naughty Dog koca Ps4 neslinde yani 7 senede 2 tane oyun yapabilmiş sen o grafiklerin 1 senede 2 senede olduğunu mu sanıyorsun? Ya sadece şu örnek bile bir insana bir şeyi anlatmak için yeterli ama taşa konuş kendini kapatmış insana konuşma demişler. Grafik olarak çıtayı yükseltecek oyunlar bunlardır ama sen bunları görmezden gelip, kalkıp halen daha "Halo grafikler kötü yeağ" diye buralarda gezersen senin niyetini sorgularız. Anladınız mı kardeş? <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6bfC-vvlbHc" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MN17k6P4XVw" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jdxE1j0hBJg" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2TR0gaG01do" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
İyi de arkadaşım haberin konusu Halo'nun grafiklerine gelen tepkiler dolayısıyla MS'in açıklaması. Ne konuşalım istiyorsun. Sen de bal gibi biliyorsun ki grafikler kötü ki MS bunun üzerine açıklama yapmış zaten. Bu arada gönderdiğin videolardan Fable, Hellblade 2, Avowed oyun içi grafik değil. Hadi Hellblade 2 oyun içi olsun. Sen birinci oyunu oynadın mı ? 6-7 lik bir oyundu o. Eğer oynanışı değiştirmez aynısını yaparlarsa büyük hüsran olur o oyun. Tamam Gamepass güzel sistem. Üçüncü parti oyunlar da eklenince işe yarıyor. Ama sadece bunlar yetmiyor işte.. Neyse.. Sana iyi günler.

mertvontrier

24.7.2020 18:36:46

+6
Bu kadar kötü beklemiyordum. Bir yanlışlık olmalı.

FU-Frank Underwood

24.7.2020 18:11:52

+14
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Playstation fanboylarının anlamadığı ya da anlamamazlıktan geldiği şu: Naughty Dog koca Ps4 neslinde yani 7 senede 2 tane oyun yapabilmiş sen o grafiklerin 1 senede 2 senede olduğunu mu sanıyorsun? Ya sadece şu örnek bile bir insana bir şeyi anlatmak için yeterli ama taşa konuş kendini kapatmış insana konuşma demişler. Grafik olarak çıtayı yükseltecek oyunlar bunlardır ama sen bunları görmezden gelip, kalkıp halen daha "Halo grafikler kötü yeağ" diye buralarda gezersen senin niyetini sorgularız. Anladınız mı kardeş? <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6bfC-vvlbHc" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MN17k6P4XVw" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jdxE1j0hBJg" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jdxE1j0hBJg" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2TR0gaG01do" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
bu kadarda fanboy olunmaz arkadaş MS çöp işte anla bi tek gamepass var kayda değer başka bir şey yok. ha bi dakka forza vardı değil mi... evet evet forza var bi de. o da pc'ye geliyor zaten xD

Attila the Great

24.7.2020 18:10:27

+10
Allah'tan senin gibiler anlıyor yoksa Microsoft'un hali duman. Bu arada anlamamamamazlık değil o, anlamazlıktan olacak.

Guest-AEF248198

24.7.2020 18:02:16

+3
Playstation fanboylarının anlamadığı ya da anlamamazlıktan geldiği şu: Naughty Dog koca Ps4 neslinde yani 7 senede 2 tane oyun yapabilmiş sen o grafiklerin 1 senede 2 senede olduğunu mu sanıyorsun? Ya sadece şu örnek bile bir insana bir şeyi anlatmak için yeterli ama taşa konuş kendini kapatmış insana konuşma demişler. Grafik olarak çıtayı yükseltecek oyunlar bunlardır ama sen bunları görmezden gelip, kalkıp halen daha "Halo grafikler kötü yeağ" diye buralarda gezersen senin niyetini sorgularız. Anladınız mı kardeş?

Dark matter

24.7.2020 17:51:00

+1
Ne yazıkki xbox fanboylarının ya anlamadığı yada anlayıpta anlamamazlıktan geldikleri nokta aylardır 12 tflopsluk konsol diye güç gösterisi yap ama konsol öncesi en önemli sunum gecende xbox360 grafiğinde oyunla en iddaalı oyununu göster.Bu bir rezalettir.Microsoft istediği kadar kıvırsın eline yüzüne bulaştırıp sıçtı sıvadı.Yok efendim oyun zevkliymiş falan filan.Zaten oyun bildiğin halo.Öncekileri seven tabiki bunuda sevecek.Tek getirdikleri yenilik kanca.Bu olumlumu olumsuzmu teper onu bilemem.Açık ve net söylüyorum xbox ın çalışanları bizzat konsol kısmını batırmak için çalışıyorlar.Sony nin ekmeğine yağ sürmeye devam ediyorlar.

HORTDAN

24.7.2020 17:36:40

+2
Fanboyluğun alemi yok. Evet Halo serisi hiçbir zaman güzel, çığır açan grafiklerle gelmedi ama kimse kusura bakmasın yeni nesil sunumunda gösterdiğin oyunda da biraz olsun görsellik ekler, hepsini geçtim oyuna bir texture koyun be kardeşim yemin ederim boş dümdüz tek renkli kaplamaları izledik. Rezil bir gösterimdi.

Guest-AEF248198

24.7.2020 17:27:18

+2
Oyun gayet güzel özüne dönmüş sunumda harikaydı, hayatında Halo oynamayan adam sırf dünkü sunuma laf atmak için oyunun grafiklerinden yükleniyorlar. Artık piyasa değişiyor 360'fan bile iyi bir konsol nesli geliyor. Kötü sunun görnek isteyen Sony sunumunu tekrar izleyebilir. Her oyun 500'er tl bu arada.

akilsizadam

24.7.2020 17:15:21

+3
Gurur duydukları, muhteşem hiper güçlü konsolları hakkında yaptıkları ikinci sunumu da PC'de kaydettikleri görüntülerle yapıyorlar. Yaptığınız işin bu kadar mı arkasındasınız? Bir firma güven vermekten bu kadar uzak olabilir anca.

gamerasi

24.7.2020 17:12:15

0
Umarım oyunun grafik dışındaki yönleri çok iyidir de, zevk alarak oynarız.

aykut291

24.7.2020 16:56:40

+2
Hakikatende Oyunda hiç yeni nesil bir havası yoktu.

Proprietor

24.7.2020 16:50:06

+1
tamamda pcde yada xboxda oynaman microsoft için ne fark eder her türlü onlara bağımlısın windowsda onların

powersmachine54

24.7.2020 16:37:42

+1
Bu oyunun grafikleri xbox series x yakışmıyor. Birde bunu PC'den oynatmışlar. Microsoft birinci parti firmaları grafik,animasyon konusunda pek başarılı değiller. Sony'nin birinci parti firmalarının bu nesilde standart PS4'de bile mükemmel grafikleri,animasyon gibi exclusive oyunları gördük. Yani standart PS4 exclusive oyunların grafikleri bu Halo 6 infinite grafiklerinden çok daha iyi gözüküyor.

TheNewAtilla

24.7.2020 16:35:24

+2
Sen çöp makinede oynamaya devam et. Mesele sadece dövüş sistemiyse hiçbiri dead cellsin eline su dökemez

Himurajutsu

24.7.2020 16:22:34

+9
Dalga geçtiğin oyun ubisoft'un 10 ac'dir yapamadığı dövüş sistemini tek oyunda yaptı. Sizde ubisoft'un çöplerini oynayın size müstehak.

tospik

24.7.2020 16:06:30

+7
Next-gen oyun yerseeen. Texture yaparken de next next demişler galiba

Rcp272

24.7.2020 15:53:25

0
Vaktinde Tlou 2 de yapıldığı gibi bu haberde yorumlara kapatılmalı insanlar fikir vermeden çok kendi fanboyu oldukları konsolu yazıyorlar.

mehmetalpertr

24.7.2020 15:49:23

+28
Texture yok ki ? Çamur olsun... Soldaki Halo eski olan. Sağdaki yeni HALO.. Nasıl yeniyse artık.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Krone

24.7.2020 15:46:15

+2
Çok çok kötü değil. Ama insan soruyor 500 milyon dolar bunun neresinde diye ? O kadar hypeladılar ki insan Unreal 5 Tech Demo gibi bir şey bekliyor. Oyunda zaten bir Doom tadı var. Açıp Doom Eternal izlesinler. O kaplama kalitesine bir baksınlar. Yaratıklar da çok ponçik olmuş, yine bir Doom örneğine göz atılmalı..

TheNewAtilla

24.7.2020 15:41:18

+4
Textureler en azindan ghost of ubisoft gibi çamur değil

Metal-Gear

24.7.2020 15:37:53

+2
Yabancı ülkelerde bile pek iş yapmıyor artık, bizde hiç yapmaz. Konsolu gömen gömene.

MaeglinElendil

24.7.2020 15:35:28

+1
Forumdaki önceki konuda bir yorum yapmıştım, böyle oyun göstereceksen 'Dünyanın en güçlü konsolu, halo görmeden yeni nesil gördük demeyin' gibi boş cümleler sıkmayacaksın diye. O cümlelerimin sonuna 'Allah bilir bu demoyu bir de PC'de oynatmışlardır' diye ekleyecektim ki forumda bulunan boş Fanboylar üşüşüyor diye yazmamıştım. Keşke yazsaymışım. Bakıyorum şimdi o fanboylar bu konunun altında yoklar Ülkemizde belli ki yeni nesil konsollar 8-9 bin TL bandından çıkacak. Ben bu parayı Xbox'a vereceğime iyi bir PC toplarım zaten aynı oyunları PC'ye de çıkartıyorlar. PC'im varsa şayet yanına PS5'imi çeker keyfime bakarım. Bizim gibi ülkelerde Xbox'ın iş yapması çok zor.

Thejoker58906

24.7.2020 15:28:39

0
Kesinlikle öyledir aaron kardeş fakat baya erken bir geliştirme sürecinden oynadınız oyunu galiba bir 10 sene eski duruyordu çünkü

Rcp272

24.7.2020 15:21:33

0
Game pass ve izledikleri yol çok olumlu oyuncular için fakat kesinlikle sadece konsola özel lineer bir oyun yapmalı Microsoft konsolun gücünü göstermek açısından .Hem açık dünya hem multi platform olunca böyle grafiklerin çıkması doğal Rockstar değil konuştuğumuz.Toparlayacaktır ama uçacağını sanmıyorum.

Philipp_Plein

24.7.2020 15:18:17

+1
Bu çöpü allahtan beleşe oynayacağız yoksa bu grafiklerle series x gibi bir canavara hakaret olurdu.

dark dragon

24.7.2020 15:12:07

+1
Sanırım 500 milyon doları gece kulüplerinde alemlerde yemişler, para bitince de ortaya eski oyunların haritayı değiştirip çıkarmışlar. Xbox 360 oyunlarının 4K/60fps’ye uyarlanmış hali gibi duruyor.

Press a Key

24.7.2020 15:08:38

+20
Rezaletti. PC'de sizin ürününüz, görende çöp bilgisayarda oynattılar sanacak, aksine PC'de daha iyi gözükmesi gerekir, kim bilir Series X'te ne durumda :) Ek olarak o çimen tasarımları gelişim aşamasıyla açıklanamaz :) Bu yapay birbirinin aynısı çimen tasarımını Gta SA döneminde 16 yıl önce yapıyorlardı :) [simage=1]http://store.donanimhaber.com/76/33/30/7633308f126887084f8a61034373b81d.jpeg[/simage]

BSC Misafiri

24.7.2020 15:07:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamer-x iyi bir pc olan bu konsolu almaz gider bir ps5 alır imkan dahilinde zaten pc de bütün oyunlar var gamepass te var pc de eee sen bu konsolu nasıl satıcan arkadaş
Fark var hocam keşke dediğin gibi olsaydı gamepass. Eşit değil ki? konsolda çok daha baba oyunlar var. Bide parası olan gidip sadece PS5 almaz hepsini alır :)

Dictattor

24.7.2020 15:06:04

+7
Üç, dört ay önceki yapım süreci bu dediği hali bile 2010'da çıkmış Halo'ya farkı atmayı bırak yanından geçemezken insan bu açıklamayı yapmaya utanır. Bunlar oyun yapmayı beceremediği gibi, böyle insanların aklıyla alay eden açıklamalar yapıp iyice batırıyor. Greenberg canlı yayına çıkıp Xbosex'e buzdolabı diyen birisiydi tabii.

BSC Misafiri

24.7.2020 15:04:48

0
Gears 5 gibi teknik bakımdan piramidin en tepesinde bir oyundan sonra bu görüntüler bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.Pc versiyonu umarım böyle çıkmaz.

gamer-x

24.7.2020 14:53:36

+6
iyi bir pc olan bu konsolu almaz gider bir ps5 alır imkan dahilinde zaten pc de bütün oyunlar var gamepass te var pc de eee sen bu konsolu nasıl satıcan arkadaş

kabus2224

24.7.2020 14:54:36

+8
Kesinlikle, oyunun kendisi de kötü olmuş. Zaten xbox'a çıkacak olan güzel oyunlar multiplatformlardan ibaret olur, o da zaten her platforma çıktığı için bir anlamı yok. Gamepass haricinde bir artısı yok xbox'ın, onu da eğer PC'ye yatırım yaparsanız zaten kullanabiliyorsunuz. Xbox = anlamsızlık, benim görüşüm bu.

Dr.Danger

24.7.2020 14:52:04

+14
Xboxda grafik düşürecek adam gibi oyun olmadığı için normal.

BSC Misafiri

24.7.2020 14:50:18

+1
Kötü yani.. 500milyon dolara binlerce çalışanla bu yapıldıysa olmayacak bu belli. Çok kötü abi grafiksel anlamda.. Xbox one ilk çıkış oyunu gibi duruyor.

mehmetalpertr

24.7.2020 14:47:00

+1
Hayır grafikleri geçtim oyunu da Just Cause a çevirmişsiniz. Ne dense boş bu MS'e..

Attila the Great

24.7.2020 14:46:12

+16
Yok abicim bu adamlardan bi cacık olmaz. Bu saatten sonra bu oyunlar exc. olsa bile kurtarmaz. Artık Xbox almakla parayı çöpe atmak arasında dramatik bir fark yok.

fitamino

24.7.2020 14:45:49

0
Tam xbox a yukselmistim dunku oyunlardan sonra tekrar ps tarafina yoneldim. Abi gosterilen oyunlar mobile oyunlarla kapisacak seviyedeydi. Biz bosuna mi gazlandik aylarca 12tf guc var vs diye.

BSC Misafiri

24.7.2020 14:37:50

+1
En azından Sony'nin yaptığı gibi sonradan devasa grafik düşüşleriyle oyuncuları kandırmıyorlar.

Shovel Knight

24.7.2020 14:37:19

+1
oyunun nostaljisi korumaya çalıştık dese daha inandırıcı olurdu

JustInCase

24.7.2020 14:37:33

+6
Ya bırakın bu işleri, konsolun kendini tanıtmaya gelince şu kadar güçlü bu kadar kaslı. Oyun tanıtmaya gelince kem küm. Oyunun Leş gibi görünecekse güç gösterisi niye yapıyorsun? Beğenilmeyince de şimdi gösteremiyoruz zaten PC'den oynadık blablabla. Konsol tanıtımı yapıyorsan niye PC'den oynuyorsun o da ayrı bir muamma.

Metal-Gear

24.7.2020 14:28:44

+35
Her zamanki beğenilmemelerin ardından gelen xbox açıklamaları.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız