Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft: Halo Filmi İçin Planlarımız Yok

 
   BSC takipçileri hatırlıyacaklardır geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde Alien, Blade Runner ve Prometheus gibi kıymetli bilimkurgu filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Ridley Scott'ın, Halo filmine yönetmen olacağı dedikodusunu paylaşmıştık. Ancak Microsoft kanadından gelen açıklama bu dedikoduyu yalanladı ve Halo film uyarlamasının planlarda olmadığını ortaya koydu:
 
 "Microsoft, Halo serisinin oyunlar, figürler, romanlar ve daha pek çok yolla genişletmeye devam edecek. Her zaman olduğu gibi serimize yeni kitlelere ulaştırmak adına yapım aşamasında olan Halo: Legends ve Halo: Forward Unto Dawn gibi pek çok projemiz var. Halo'nun hikayesini yenilikçi kanallarla aktarmaya devam edeceğiz ancak bu projeler arasında film yer almıyor."
 
   Sıkı Halo takipçilerinin bildiği gibi Steven Spielberg tarafından uyarlanan halihazırda bir Halo Tv dizisi projesi yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer halo xbox one fps 343 industries halo 5 halo film
Nintendo TVii Hala Avrupa'da Yok Titanfall'u Pazarlamak Zor Oldu

AugKunzee

14.1.2014 14:13:57

0
zaten şu piyasa spikülasyon olmasa ayakta durmucakmış gibi bir hal var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız