Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Games For Windows'a İlgi Gösteriyor

Bulletstorm'un dijital sürümü Games For Windows Live ile satışa sunulmuştu
 
     Microsoft, PC oyuncuları için hazırladığı oyun portalı Games For Windows'un gelişmesi gerektiğini kabul etti. Aynı zamanda dijital satış platformu olan Games For Windows, daha fazla yapımcının katılımı ile gelişecek.
 
     Microsoft'tan Kevin Unangst, servisin, oyunculara Achievement'lar, arkadaş listeleri, multiplayer ve oyuncu eşleştirme sağlamak gibi doğru amaçlar için kurulduğunu fakat PC'den daha çok konsol servisi gibi olduğu için zor bir başlangıç yaptığını söyledi. Ayrıca Games For Windows'un başarıya ulaşmasında kilit nokta olan özel oyunlar faktörünü atladıkları belirtti. Sadece Games For Windows'da yayınlanacak oyunlar çıkartmanın servisin başarısına doğrudan etki ettiğini söyleyen Unangst, referans olması açısından Halo ve Xbox Live örneğini veriyor.
 
     Games For Windows, önümüzdeki dönemde çıkacak Fable 3 ve Age of Empires Online gibi yapımlarla etkisini arttıracak ve daha fazla yapımcının katılımı ile oyunculara hizmet vermeyi devam edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Games For Windows Live Age of Empires Online Fable 3
Blizzard, Yeni MMO'su Titan'ı Oynuyor Power Pack, Nintendo 3DS'in Pil Ömrünü Katlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız