Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator'da Mod Satışının Yapılacağı Oyun İçi Market Bulunacak

 
Geliştirici Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator'ın oyun içi markete sahip olacağını duyurdu.
 
Bu markette üçüncü parti stüdyolar ve modcular oluşturdukları içerikleri oyunculara satabilecek. Fiyatlar kendileri tarafından belirlenecek.
 
Satış yapabilmek için partner olmak gerekiyor ve kayıtlar ücretsiz. Asobo Studio olabildiğince fazla kişi ile birlikte çalışmak istediklerini belirtti fakat başlangıçta sınırlı sayıda kişi kabul edilecek. Oyun içi mağaza dışında da satış yapılabilecek.
 
Asobo Studio tarafından belirtilene göre ''Üçüncü parti içerik oluşturucu topluluğu inanılmaz canlı ve uzun yıllardır yaratıcılıklarıyla simülasyon severleri memnun ediyorlar. Bu içerik oluşturucu topluluğunun oyunun deneyimini genişletmek ve derinleştirmek için çok önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle oyun içi marketimiz aracılığıyla içerik satmalarını sağlayacağımız Marketplace Partner Program'ını tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz.''
 
Ek olarak, Microsoft Flight Simulator kapalı betası bugün itibarıyla alfaya erişimi bulunan tüm kullanıcılara açıldı. Xbox Insider Program'ına üye olan kullanıcılardan şanslı kısım 30 Temmuz'da kapalı betaya girebilecek.
 
Microsoft Flight Simulator 18 Ağustos'ta PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Netflix'in Yeni Fantastik Dizisi Cursed Yayınlandı Assassin's Creed Valhalla, Mortal Kombat Tarzı X-Ray Öldürmeler İçerecek

YildirimBuyucusu

17.7.2020 21:21:36

0
Oyun zaten bir şaheser olacak gibi görünüyor, bir de üzerine yapılacak olan paralı modlarla beraber vay anam vay. En kral deneyimlerden birini sunacak bu oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız