Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Crytek'i 1. Parti Stüdyo Yapmak İstemiş

Ryse'ın Kinect tabanlı bir oyun olacağını hatırlatalım. Oyun ile ilgili daha çok şeyi Gamescom fuarında öğrenmeyi umut ediyoruz.
 
    Crytek'in bu aralar Microsoft ile sıcak ilişkiler kurduğunu biliyorduk ancak bu kadarını beklemiyorduk. Microsoft'tan Phil Spencer'ın açıklamasına göre daha önce Alman yapımcı Crytek'i birinci parti bir stüdyo hâline getirme konusunda uzlaşmalar yapılmaya çalışılmış.
 
    Resmi Xbox dergisine konuşan Spencer, yaklaşık 8 yıl önce kendilerine 1. parti oyun firması teklifinin götürüldüğünü söyledi. Crytek'in ise o zamanlar anakart eriten shooter oyunu Crysis'e yoğunlaştığını hatırlatalım. Anlaşmanın o zaman sağlanamama nedeni ise Microsoft'un zaten elinde bilim kurgu shooter oyunu yapan firmalar bulunması yüzündenmiş. (Tahminimce Halo yüzünden olabilir.)
 
    Ancak şimdilerde Crytek ve Microsoft'un arası yine iyi görünüyor. Crytek'in Xbox 360'a özel Ryse'ı geliştirdiğini ve Kinect ile oyun yapmanın çok kolay olduğunu söylediklerini sözlerime ekleyeyim. Kim bilir bir bakarsınız iki firmanın kaderinde belki birleşmek vardır. EA bu işe neder bilemeyiz tabi..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak OXM Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 1. parti stüdyo phil spencer
Kojima Yeni Bir Zone of the Enders'a Sıcak Bakıyor Resistance 3'ün En Büyük Kozu; Gelişmiş Yapay Zeka
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

5.7.2011 17:51:45

0
İyi olabilirdi CryTek 1.Parti olursa Xbox konsollarını iyice tanıyacağı için konsolun suyunu çıkaracak oyunlar yapabilir zaten TimeSplitters 4'te yeni Xbox'a Exc. olacak bayağı iyi ilişkiler kuruldu..İlerde Türkiye pazarı için en büyük koz olur bu MS için..

No-One

5.7.2011 17:44:36

0
Böyle firmalar bağımsız olsa daha iyi olur. Sony'nin veya Microsoft'un şirket satın alması yüzünden exc. oyunlar daha da artıyor.

CaSsErDoDo

5.7.2011 09:52:30

+2
asıl crysis2 ilk oyundan daha güzel.senaryo desen senaryo aksiyon desen aksiyon.müzik desen müzik.crysis 1 grafikten başka bir şey değildi.oyunları nerenizle oynuyorsunuz yıllardır merak ediyorum bu forumda

BSC Misafiri

5.7.2011 08:10:38

0
crysis 2 'nin senaryosu çok güzeldi sürprizleri vardı.

stun

5.7.2011 01:57:36

-1
konumuza donersek iyi kide yapamamışlar.... halo görmektense crysisi tercih ederim kişisel olarak....

stun

5.7.2011 01:51:27

0
evet orasıda doğru.. crysis 1 deki bölümler.. kendı başına ayrılarak seni ana senaryodan uzaklaştırabılıyordu.... ama multıplayerı çokdaha guzel olabılırdı... bı oyunda en fazla multıplayerda sure geçırmek ısterım ve multıplayerı çok seven bırı olmama rağmen cryisis 2 nin mp si hoşuma gitmedi..

SOLID SNAKE

5.7.2011 01:48:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun crytek başarılı bir firma ama.. crysis 2 ile crysis 1 in kalıtesını veremedıler... grafık açısından deil... multıplayerı bana gore kotuydu.. hikayesıne daha guzel bir senaryo koysalar daha guzel olucaktı ...
Dostum esas Crysis 1'in Senaryosu kötüydü ve herkez ondan şikayet ediyordu.Bu yüzden Crysis 2'nin Senaryosunu Richard Morgan Yazdı.Ve bana Göre Crysis 2'deki Kurgu ve ilerleyiş 1.ye göre Daha iyi.

stun

5.7.2011 01:43:35

0
crytek başarılı bir firma ama.. crysis 2 ile crysis 1 in kalıtesını veremedıler... grafık açısından deil... multıplayerı bana gore kotuydu.. hikayesıne daha guzel bir senaryo koysalar daha guzel olucaktı ...

SOLID SNAKE

5.7.2011 01:31:38

+8
Crytek'ten bahsediyor Lap diye hemen crysis 2 yi ortaya atıyorsunuz, Çekemiyormusunuz nedir anlamadım gitti, Crysis 2 Bilim Kurgu Sevenler İçin mükemmel bir oyun Halo ve Half Life dan sonra En çok sevdiğim fps. Crytek'te bu başarıları ve Microsoft ile çalışmayı hakediyor, Demekki Başarılıki Bu kadar ilgi çekiyor. Helal olsun Crytek.

Guest-49878F607

5.7.2011 00:53:46

+1
Crysis 2 nin oynanışı zaten çok basitti artık Crysis 3 dahada basit olur. Bir anda her oyuna kinect desteği vermeye kalkışılmazki arkadaş..
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız