Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Michael Jordan Elektronik Spora Yatırım Yaptı

 
     Efsanevi NBA oyuncusu Michael Jordan, Amerikan elektronik spor organizasyonu olan Axiomatic Gaming'e yatırım yaptı. Team Liquid elektronik spor takımının bünyesinde yer alan Axiomatic Gaming, Michael Jordan'ın takıma yaptığı yatırımı resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurdu.
 

     Michael Jordan yaptığı açıklamada "Spor sektöründe portföyüne elektronik sporu da eklediğim için mutluyum. Elektronik spor hızla büyüyen uluslararası bir endüstridir. Ve bu büyük yatırımcı grubuyla ortaklık yapmaktan memnuniyet duyuyorum." dedi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cloud9, Fabien "kioShiMa" Fiey'i CS:GO Takımına Kiraladı EPICENTER 2018 CS:GO Turnuvasında Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Return to Monke

29.10.2018 12:43:59

0
Dünya değişiyor ileride olimpiyatlarda yapay zeka(robotlar) için de ayrı yarışlar olabilir. Tabi bunlar seneye olacak diye bir şey yok. Daha bunlar belirli süre büyüyecekler bence.

Grafittyx

28.10.2018 17:17:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: The Balance Siz küçümsemeye devam ettikçe bunlar giderek büyüyecek. Belki bundan 4-5 yıl sonra olimpiyatlarda görmeye başlanılınca anlarsınız. Şimdi mızmız ediyorlardır belki ama acayip büyüyecek bu piyasa. Ayrıca spor değil de demek zor. Spor olması için illaki bütün kaslarının çalışması gerekmiyor. CSGO oynarken strateji yapıyorsun veya reflekslerini kullanıyorsun.
Ya git bi spor kavramı öğren olur da dediğin gibi olimpiyatlara alınırsa tarihte büyük bir rezilliğe imza atılacaktır bilgisayar başında mouse sallamak spor sayılacaksa vay bunca sporcunun verdiği katkıya vay sağlıklı yaşamanın kavramına gerçekten utanç verici ayrıca gelir getirme ile sporun ne alakası var ?

Return to Monke

28.10.2018 16:25:59

0
Siz küçümsemeye devam ettikçe bunlar giderek büyüyecek. Belki bundan 4-5 yıl sonra olimpiyatlarda görmeye başlanılınca anlarsınız. Şimdi mızmız ediyorlardır belki ama acayip büyüyecek bu piyasa. Ayrıca spor değil de demek zor. Spor olması için illaki bütün kaslarının çalışması gerekmiyor. CSGO oynarken strateji yapıyorsun veya reflekslerini kullanıyorsun.

alex59

28.10.2018 11:32:17

+1
Alttaki kare mükemmel basketbolun gelmiş geçmiş iki efsanesi Michael Jordan ve Earvin Magic Johnson! Habere gelirsek Espor sporla uzaktan yakından alakası olmayan şu an revaçta olan ama belirli bir zaman sonra gündemden düşecek bir gelir kaynağıdır. Zaten Jordan şu an bir iş adamı olduğu için pastadan pay kapmak adına bu işe girişmiş bir yatırımcı sadece.

mhakannn

28.10.2018 06:29:21

0
E-spor, spor falan değildir. İnsan bedenine faydasından çok zararı olan şey spor sayılmamalı. Büyük gelir getirmesiyle spor sayılmasının da alakası yok. Büyük gelir getirmesinden, hızlı düşünme kabiliyeti gerektirmesinden ve hızlı refleksler istemesinden bahsedeceksek öncelikle poker gibi kumarhane oyunlarını spor sayabiliriz. E-spor gibi insana fiziksel olarak da zarar vermiyorlar. Oyun oynamak refleksleri, hızlı düşünme kabiliyetini geliştirir, bu doğru. Fakat turnuvalarda oynayacak seviyeye gelmek için günün yarısını PC başında geçirmek gerekiyor. Bu durum da kesinlikle insana fiziksel ve mental olarak büyük hasarlar veriyor. Yani faydasından çok zararı var. Bu turnuvaları eğlence sektörünün yükselişte olan bir dalı olarak görebiliriz fazlası değil.

Black Heart Rebellion

27.10.2018 20:46:53

0
Evet, yüksek gelir getirdiği için spor olarak görülmeli. Sanayi sporu gibi.

BSC Misafiri

27.10.2018 17:53:47

0
Staaaaap ıt.. Get som help Cordın :D

Xan'ela

27.10.2018 02:13:41

+1
Sen spor olarak görmesen de büyük gelir getirmeye devam ediyor, bu yüzdende yatırım yapılıyor. https://www.weforum.org/agenda/2018/07/the-explosive-growth-of-esports/

okan855

26.10.2018 22:33:25

+1
Espor bana göre hikayedir,spor filan değildir.Birde utanmadan sıkılmadan olimpiyat komitesine başvurdular,işte neymiş efendim esporda olimpiyatta branş olarak yer alsın.Komite hadi lan ordan diyerek bunlara güzelce ayarı verdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız