Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroidvania Oyunu BIOMORPH Switch ve PC için Duyuruldu

 
 
Legends of Ethernal geliştiricisi Lucid Dreams Studio, Switch ve PC (Steam) için yandan görünümlü Soulslike Metroidvania oyunu BIOMORPH'u duyurdu. Oyun 2023 yılında çıkış yapacak.
 
BIOMORPH'da oyuncular, geniş bir dünyayı keşfetmek için becerilerini kullanacak. Bulmacaları çözecek ve zorlu platformları aşacak. Bunun yanı sıra ölümcül canavarlarla savaşacak ve güçlerini kullanacak. Ancak dikkatli olun.. Ele geçirilen her yaratık yeni ve daha da tehdit edici güçlerle geri gelebilir.
 
Oyuncular, şehrin etrafındaki geniş alanlarda savaşırken yeni yetenekler, hatıralar ve planlar toplayacak bu sayede karakterlerinin seviyesini yükseltecek. Yolculuk, kahramanımızın kendi geçmişte yaşadıkları hakkında şaşırtıcı gerçekleri ortaya çıkaracak. 
 
Onları öldürerek ve şekillerini alarak düşmanları geçirin. Becerilerini diğer düşmanlarla savaşmak için veya güçlerini keşfedilmemiş bölgelerde gezinmek için kullanın. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu BIOMORPH
Bulmaca Macera Oyunu Sunday Gold'un Çıkış Tarihi Açıklandı Platform Aksiyon The Devil Within: Satgat Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız