Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Prime Trilogy, Persona 5 ve A Link to the Past Best Buy'da Switch için Listelendi

 
Best Buy çalışanlarının erişebildiği iç bilgi sistemi Persona 5, Metroid Prime Trilogy ve The Legend of Zelda: A Link to the Past oyunları Switch için listeledi.
 
Bu yılın başlarında Metroid Prime 4'ün geliştirme sürecinin Bandai Namco Singapur stüdyosundan alınarak serinin orijinal geliştiricisi Retro Studios'a verildiği açıklanmıştı. Bu haberin ardından Game Informer editörü Imran Khan, Retro Studios'un aynı zamanda Metroid Prime Trilogy'i de Switch için geliştirildiğini söylemişti. 

Persona 5 ana karakteri Joker'ın Super Smash Bros. Ultimate indirilebilir içerik karakteri olarak duyurulmasından bu yana Persona 5'in Switch'e geleceği söylentileri ortalıkta dolanıyor. Atlus geçtiğimiz günlerde “Persona 5 S” adlı bir teaser websitesi açtı ve 25 Nisan'da tanıtılacak.
 
The Legend of Zelda: A Link to the Past 1991 yılında Super Nintendo için çıktı ve 2002'de Game Boy Advance'e port edildi. Ardından Virtual Console versiyonu Ocak 2014'te Wii U ve Nisan 2016'da 3DS için çıktı. Switch versiyonu ile ilgili daha önce bir şey duymadık.

Nintendo konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
NES – Nintendo Switch Online Nisan 2019 Oyunları Dontnod Entertainment İki Henüz Duyurulmamış Oyun Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.4.2019 14:00:39

0
Switch en guzel allaround sistem olmaya dogru gidiyor.

BSC Misafiri

3.4.2019 18:39:13

0
Sonunda duydu mu ne Nintendo o kadar yazdım sitesine mesaj persona 5 için Hehehehe oh be inşallah bu haber doğrudur sonunda ya hala yazacam başka oyunlar için belki 40 mesaj atmısımdır arkadaşlar, call of duty oyunlarını da görmek istiyorum hatta tüm oyunları istiyom leynnnn hahahahahaha

BSC Misafiri

3.4.2019 14:19:44

+1
Süper bir haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız