Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro: Redux Yarın Duyurulabilir, Oyun Yeni Nesilde 60 FPS Çalışacak Gibi Görünüyor


    Birkaç saat önce yayınladığımız haberde 4A Games'in Vine aracılığıyla Metro Redux adına bazı teaser videolarını paylaştığını söylemiştik. Firma, bu konuda yeni şeyler sunmaya devam ediyor. Sunulan yeni kısa kesitlerde, Metro Redux adına yeni şeyler ortaya çıktı. 
 
    Aşağıdan bakabileceğiniz Vine videosunda yine PlayStation 4 üzerinden bir gösterim yapılıyor. Video sırasında oyunun 60 FPS'de çalıştığını görüyoruz. Sonlarda ise 05.22 tarihi karşımıza çıkıyor. Resmi duyuru yarın gelebilir. Bekleyip görelim...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metro 2033 metro 2034 last refugee metro : last light xbox360 4A Games THQ Windows PC
The Elder Scrolls Online'ın İlk Büyük Çaplı Güncellemesi Bu Hafta Çıkıyor Destiny, PS4'ün Ön Yükleme Desteği Sunan İlk Oyunu Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheBladeRunner

22.5.2014 14:32:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.
Be guzel kardesim adam "Medium-High arasi" demiyorki direk "High" diyor.Bisey soylerken iki kez okuyun ondan sonra cevap verin.

GT_55

22.5.2014 13:28:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Bir tek sana yazmadım bu mesajı kendini özel hissetmene gerek yok
Ben kendimi kastetmedim zaten, dikkat edersen mesajima, "hiç kimse demedi" diyerek başladım.

Tiny Titan

22.5.2014 13:13:07

-1
Bir tek sana yazmadım bu mesajı kendini özel hissetmene gerek yok

GT_55

22.5.2014 13:01:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Arkadaşlar mantıklı bir düşünün ya,ben bir gamer olarak hem konsolun hemde pc nin kendine göre artı yönleri olduğunu düşünüyorum imkanınız varsa alın 2 sindede oynayın ama konsolların pcden güçlü olduğunu iddia etmek nedir lütfen ya.
Hiç kimse iddia etmedi.Şeyinizden element uydurup durmayın yav. Ayrıca ps4' te her oyun ultra olursa, 500-1000 dolarlık kartlar nasıl satacak.

Tiny Titan

22.5.2014 12:58:15

0
Arkadaşlar mantıklı bir düşünün ya,ben bir gamer olarak hem konsolun hemde pc nin kendine göre artı yönleri olduğunu düşünüyorum imkanınız varsa alın 2 sindede oynayın ama konsolların pcden güçlü olduğunu iddia etmek nedir lütfen ya.

TheBladeRunner

22.5.2014 12:49:29

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yeni nesil diye adlandırdığınız konsollara PC ile aynı grafik kalitesinde oyun çıksın haklısın diyeceğim de yapımcılar bile yaptıkları oyunlar için "PC nin medium-high arası ayarlarına eşit,yok high ayarlara eşit" diyorlar daha ulradan söz eden bile yok bunları yapımcılar söylüyor sen daha neyi savunuyorsun ben onu anlamıyorum zaten AC Black Flak aynı demişsin de şimdi bir laf edeceğim olmayacak bolumsonucavari'da da ps4 ve pc karşılaştırması var git bul izle sonra gel boş boş konuşmaya devam et.
Hangi yapimci cikip da "benim yeni nesil de ki de ki oyunum pc medium-high arasi" diye be beyanat da bulundu bi link atabilirmisin? Degil bolumsonucanavari youtube dan 144op de izliyorum karsilastirmayi fark fln yok.Oyunu kendim pc de ultra dayayip ps4 e takip ekrani ikiye bolup bakiyorum fark yok.Bence sen sadece verdigin para dolayisi ile kuyruk acisi yasayip saga sola saldiriryorsun.Yaptigin kendini avutmakdan baska bisey degil yazik. Madem yapimcilar oyle demis ki hic bi yerde duymadim,WD un yapimcilari pc ultra ile yeni nesil arasinda sadece Nvidia ozel efektleri olucak dediginde adam hadi ordan lan diyorsunuz. Sana bi site oneriyorum www.dsog.com tam senin gibiler icin bir site.Git orda mutlu mesut yasa.Hep duymak isteyecegin seyleri duyarsin.Ayrica ben bulamadim su karsilastirmayi linkini ver de pc ne kadar fark koymus bi bakiyim :):):)

BSC Misafiri

22.5.2014 12:37:11

+1
ea games duyuru:fifa 98 yeni nesi konsollara gelişmiş grafik motoru 1080p de 60 fps ile çıkacakmış gibi bir haber duymayız inşallah duysak da şaşırmam sonuçta yeni nesil ya benim anlamadığı bu oyun şirketleri o kadar konsol sahiplerine baskı yapmadı mı yeni konsol çıkarın bu cihazlar yetmiyor diye o kadar baskı yapıyosunuz bir hazırlık yapın bu nedir tamam metro çok iyi bir oyun ama zaten bu oyunu oynayan oynamış zaten iyi bir pc si olan yeni nesilden farksız oynamış anlamıyorum ki bunla uğraşılcağına yeni bir metro oyunu olabilirdi ama herkes para kazanma derdinde oldukça bu tip haberleri yeni nesilde çok duyacağız gibi

BSC Misafiri

22.5.2014 12:29:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

boş konuşuyorsunuz 1080p 60fps açarsa kraldır diyorsunuz da hangi grafik ayalarında veriyor bu değerleri ? aa 16x soft shadows ambiance vs en yükse doku kalitesi en yüksete render uzaklığı en yüksekte mi veriyor bunu ? metrada 9800gt kart ile tüm ayarları düşürürüm aa kapatırım 60fps te oynarım bu 9800gt süper bir kart mı demek oluyor ?? sözde yeni nesil diye yutturulan konsolların güçlerini gördük şuana kadar çıkan hiçbir oyun PC nin grafik kalitesini yakalayamadı yapımcılardan sürekli aynı cümleler geliyor "PC deki medium a eşit,PC deki medium high arası" daha pc deki max ayarlara eşit diye birşey duymayı da unutun bence gerçekleri görün ne sony babanızın malı nede microsoft bu konsollar güçsüz PC im de gtx770 var ps4 ile xbox one üst üste koyar da yine banamısın demez.düşük donanımla yüksek performans veren konsol devri kapandı onlara kod yazımı yazılımcılar için çok zordu maliyeti yükseti şimdi hepsi PC tabanlı olduğu için malesef pc ye denk olamaz bu konsollar bir sonra ki nesile artık.


Sana sadece bi kac laf edicem.Omrum de gordugum en bos yorumlardan birini yapmissin.Dediklerin sadece kendini avutmadan baska bisey degil.David baba diyor ki PS5 e gecmeden once,PS4 de sinematik grafik kalitesine cok yaklasmis olucaz.

@smalsrol

oyun buyuk ihtimalle 60fps calisicak ps4 de,adamlar orda bos yere 60 sayisini gostermiyorlar.Xbone da ne olur bilmem ve bunu 1080p yapip dedikleri gibi daha gelismis grafik sunarlarsa o zaman opun abinizin elini (ps4,xbone)

PC de kararsiz performans vermesi cok normal cunku tek bir donanima degil yuzlerce donanim ustunde calismasi icin optimize ediyorlar.Bazi oyunlarda elinde high end pc bile olsa performans kaybi yasayabiliyorsun mesela AC4 ultra da R9 290 ile sabit 60fps yi zorlayamiyor.Konsola gelince tek donanim.Ne el veriyorsa bas basabildigini yani optimize kilit nokta.Arti olarak 1080p veya 1080p de cok daha iyi grafikler olacagini iddia etmiyorum neden olmasin diyorum lakin sen neden eger olursa downgrade in kralini yer diyorsun? Anlamadim.
yeni nesil diye adlandırdığınız konsollara PC ile aynı grafik kalitesinde oyun çıksın haklısın diyeceğim de yapımcılar bile yaptıkları oyunlar için "PC nin medium-high arası ayarlarına eşit,yok high ayarlara eşit" diyorlar daha ulradan söz eden bile yok bunları yapımcılar söylüyor sen daha neyi savunuyorsun ben onu anlamıyorum zaten AC Black Flak aynı demişsin de şimdi bir laf edeceğim olmayacak bolumsonucavari'da da ps4 ve pc karşılaştırması var git bul izle sonra gel boş boş konuşmaya devam et.

Quirah

22.5.2014 00:46:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak Oha yeni Metro oyunu mu Allah'ım sana geliyorum.
Hayır Last Light ve 2033'ün yeni nesil hali.

iamburak

22.5.2014 00:44:56

0
Oha yeni Metro oyunu mu Allah'ım sana geliyorum.

Project Scorpio

22.5.2014 00:06:10

+1
Ulan sanki Dünya'nın beklediği yeni bir yapım duyuraklarmış gibi boş boş reklamlar yapmıyorlar mı ayar oluyorum!

smalsrol

22.5.2014 00:00:17

0
@TheBladerunner hacı ben rakamlara takılanlar için söyledim, isterse 720 p olsun 107 ekran televizyonda oyun oynamanın keyfi başka. Millet olmuş grafik delisi , 60 fps delisi. Evet dediğin gibi gözle görünür bir fark yok aslında ama yakından incelediğinde Black Flagi, küçük farklar oldugunu görürsün. İşte o küçük farklar oyunu hem daha stabil yapıyor hem de uzaktan bakınca pek bir fark göremiyorsun. Ben şahsen Pcde zevk alabilceğimi düşündüğüm oyunları Pcye, Playstationda zevk alabileceğim oyunları Playstationa alıyorum.

TheBladeRunner

21.5.2014 23:57:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: betadragon
Bunu soylemek boynumun borcu degil.Bi habere bu kadar yorum atmak da istemezdim ama soylemeden edemiycem ilk BF4 resmi direk fake.Ustun de agir oynanmis

betadragon

21.5.2014 23:51:34

0
Oyundan oyuna farkeder grafik kalitesi Yapımcının keyfine ve donanımın gücüne bağlıdır titan veya amd nin gelişmiş kartları ile karşılaştırma yapmak o kartlara hakaret olur örnek kemerin kaplama kalitesi oyun çıktığındada tartışılıyodu
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
bide tam tersi var
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

TheBladeRunner

21.5.2014 23:24:12

-2
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol Hacım iyi diyorsun hoş diyorsun da, örneğin Black Flag pc versiyonu ile konsol versiyonu arasında farklar var. Pc de 16x aa ile çalışır, konsolda aa olmaz ( sadece bir örnek ). Aynı şey Metro L.L da da olabilir. Evet isterlerse 1080 p 60 fps yaparlar ama bir çok şeyi kısmak zorunda kalırlar. Sen belki hatırlamassın ama ben sana hep forumdan yazardım yeni nesilden beklentin çok büyük 7850 civarı bir ekran kartıyla çıkacak, sen hep yok olmaz öyle diyordun. Sonuç ortada. Evet belki optimize konsollarda bir artı ama konsollardaki donanım ne kadar güçlü olursa, optimizasyon o kadar verimli olur. Misal, 5 fps artış sağlayabilirsin optimizasyon ile ama bu miktar 30 fps kadar büyük olmaz. Oyun daha stabil çalışır sadece.
AC4 u uc platform da da oynadim (pc,ps4,xbox one) her iki konsolunda pc ultra dan gram farki yok.Fark su Xbox One in verdigi resim kalitesi cok detayli ve cok keskin bu yuzden goze daha hos geliyor.PS4 de daha dusuk kaplamalar kullanmislar demiyorum Xbone da bu detaylari PS4 e oranla cok daha iyi gorebilmekden bahsediyorum arti olarak aa yok demissin.Konsol surumunde Custom 2xSMAA kullanilmis ve her iki konsol da da jilet gibi keskin duruyor oyun madem ps4 un var bi yerden edin kendin dene. Su cihazlarin donanimlarina artik pc de kilerle kiyaslamayin.Bu aletlerin icinde ki gpu lar pc de hic olmayan,her iki firmaninda kendi istegi uzerine uretilmis,ozel tasarim gpu lardir.Yani kalkip ancak 7850 veya zart zurt diyemezsin cunku o tarafta her hangi bi benchmark secenegin dahi yok. Allah askina istedigi kadar mimari degissin su olsun bu olsun ps3 de hepi topu 24 shader gpu varken ps4 de 1280 shader gpu var.Arada ki gpu guc farki ucurum boyutunda.Bu adamlar bu gpu ile neler yaptiklarini sana saymiyim biliyosun zaten.Yani optimize bu kadar onemli konsol da.O yuzden ben de pek saskinlik yaratmiyor olumlu bisiler duyunca amma pc fanlarinin tepesi atiyor. Bunu ozur dileyerek soyluyorum ben Mesut Cevik in konsollar ile ilgili yaptigi hic bir yoruma katilmiyorum.Bi gun boyle bi gun baska konusuyor.Daha once BF4 pc KZSF u tokatlar dedi hatta arada nesil farki var dedi sonra her iki oyunuda gorunce tam tersi konustu.Ilk once konsollara giydirdi sonra Ryse,ISS,KZSF,FMS5 gibi oyunlari gorunce (bunlar daha cikis oyunlari ileride neler olur sen seyir eyle),hatta ve hatta MGS V e olan yorumu aynen su:"PS4 de MGS V gordum heralde onumuzde ki 5 yil boyle oyun oynasak kimse pek sikayetci olmaz" sonra ayni adam 7850K PS4 u tokatlar diyor ve iddia ediyor.Bende sana git bu APU ya bak sonra gel bide PS4 e bak diyorum.Bi donanimcinin bunlari soylemesi kabul edilir gibi degil.Dead Rising 3 u yerin dibine soktu yok bu 360 oyunu fln yeminnen oyun da The Last of Us in 3 kati grafik var.Neyse neye inanmak istiyorsan ona inan.Buyuk ihtimalle yorum silinir zaten :):):)

BSC Misafiri

21.5.2014 23:06:27

-3
@smalsrol Kasması optimizasyon sorunu olması o oyunun über veya geçilemeyeceği anlamına gelmez. pc de optimizasyona fazla önem vermediler konsola daha iyi ve iyi optimizasyon ile geliyor. farcry 1 çıktığında pc leri ağlatıyordu. PS3 daha iyi grafikli oyunlar yaptı. şimdi de optimizasyon sorunlu metro pcleri ağlatmıştı. PS4 daha daha iyi grafikli oyunlar yapıyor

mementopolis

21.5.2014 22:58:27

-4
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Hacım iyi diyorsun hoş diyorsun da, örneğin Black Flag pc versiyonu ile konsol versiyonu arasında farklar var. Pc de 16x aa ile çalışır, konsolda aa olmaz ( sadece bir örnek ). Aynı şey Metro L.L da da olabilir. Evet isterlerse 1080 p 60 fps yaparlar ama bir çok şeyi kısmak zorunda kalırlar. Sen belki hatırlamassın ama ben sana hep forumdan yazardım yeni nesilden beklentin çok büyük 7850 civarı bir ekran kartıyla çıkacak, sen hep yok olmaz öyle diyordun. Sonuç ortada. Evet belki optimize konsollarda bir artı ama konsollardaki donanım ne kadar güçlü olursa, optimizasyon o kadar verimli olur. Misal, 5 fps artış sağlayabilirsin optimizasyon ile ama bu miktar 30 fps kadar büyük olmaz. Oyun daha stabil çalışır sadece.
Güclü veya gücsüz o platforma adam gibi oyunlari optimize ettikleri sürece sorun yok :) olay zaten o platforma güc gösterisi degil iyi bir is cikarmakdir bence...millet oyunu konsolarda sorunsuz oynamak ister pc de donanimlarini oyuna göre ayarlamak sorunundadir. 1080p 60fps diyenler bos konusuyor diyelim o ayarlari yakaladilar LOW da sürünüyorlar 4k da deme gördük 4 konsol fiyata o kcük kutu neler basariyor önümüzde E3 var keyfini cikart :) yada sen git bunu bize degil yapimcilara anlat PC manyak , konsol kaka cikartmayin bir daha ona , sirf ego tattmini baska bir sey degil.. su ana 550ti de 900p de wolfenstein oynuyorun sen düsün sorunsuz hemde. benim keyfim mi önemli pc min manyak iyi olmasimi. oyun cikinca karsilastirma videolari yayinlanir nede olsa ayrica oyunun yeni nesile olmasi bosuna degil illaki olacakdir farklari ... E3 de yakinda nede olsa pc ye cikmayacak oyunlarda olacak o zaman napicaz pc güclü mü diyecegiz ?? oyununa bak keyfini yasa daha ne

GT_55

21.5.2014 22:58:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Ben fps meraklısı bir insan değilim, evimde ps4 ümde var pcimde. ne bilgisayarı üretenler benim babam ne de playstationı. Mesut abinin sürekli dediği gibi, ortadaki cihazların gücü belli, daha burada neyi tartışıyoruz ? Metro serisi her zaman ekran kartlarını zorlayan oyunlardan biri olmuştur. Watchdogsu da gördük, öyle olucak böyle olucak dediler, tüm platformlarda downgradein alasını yedi. Grafikleri kötümü dersen hayır, benim çok hoşuma gitti ama casual oyuncuları 1080 p 60 fps diye kandırmaları yeter.
Mesut'a çok güvenmeyin.

BlackBeasT

21.5.2014 22:57:23

+1
Hade iyisin keratalar 60fps kaptınız. Konsollara her oyun 1080p/60fps çıksında low-meduim umurlarında deel 1080p/60fpslerini yeter ki verin, aman istedikleri olsun..

smalsrol

21.5.2014 22:51:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

boş konuşuyorsunuz 1080p 60fps açarsa kraldır diyorsunuz da hangi grafik ayalarında veriyor bu değerleri ? aa 16x soft shadows ambiance vs en yükse doku kalitesi en yüksete render uzaklığı en yüksekte mi veriyor bunu ? metrada 9800gt kart ile tüm ayarları düşürürüm aa kapatırım 60fps te oynarım bu 9800gt süper bir kart mı demek oluyor ?? sözde yeni nesil diye yutturulan konsolların güçlerini gördük şuana kadar çıkan hiçbir oyun PC nin grafik kalitesini yakalayamadı yapımcılardan sürekli aynı cümleler geliyor "PC deki medium a eşit,PC deki medium high arası" daha pc deki max ayarlara eşit diye birşey duymayı da unutun bence gerçekleri görün ne sony babanızın malı nede microsoft bu konsollar güçsüz PC im de gtx770 var ps4 ile xbox one üst üste koyar da yine banamısın demez.düşük donanımla yüksek performans veren konsol devri kapandı onlara kod yazımı yazılımcılar için çok zordu maliyeti yükseti şimdi hepsi PC tabanlı olduğu için malesef pc ye denk olamaz bu konsollar bir sonra ki nesile artık.


Sana sadece bi kac laf edicem.Omrum de gordugum en bos yorumlardan birini yapmissin.Dediklerin sadece kendini avutmadan baska bisey degil.David baba diyor ki PS5 e gecmeden once,PS4 de sinematik grafik kalitesine cok yaklasmis olucaz.

@smalsrol

oyun buyuk ihtimalle 60fps calisicak ps4 de,adamlar orda bos yere 60 sayisini gostermiyorlar.Xbone da ne olur bilmem ve bunu 1080p yapip dedikleri gibi daha gelismis grafik sunarlarsa o zaman opun abinizin elini (ps4,xbone)

PC de kararsiz performans vermesi cok normal cunku tek bir donanima degil yuzlerce donanim ustunde calismasi icin optimize ediyorlar.Bazi oyunlarda elinde high end pc bile olsa performans kaybi yasayabiliyorsun mesela AC4 ultra da R9 290 ile sabit 60fps yi zorlayamiyor.Konsola gelince tek donanim.Ne el veriyorsa bas basabildigini yani optimize kilit nokta.Arti olarak 1080p veya 1080p de cok daha iyi grafikler olacagini iddia etmiyorum neden olmasin diyorum lakin sen neden eger olursa downgrade in kralini yer diyorsun? Anlamadim.
Hacım iyi diyorsun hoş diyorsun da, örneğin Black Flag pc versiyonu ile konsol versiyonu arasında farklar var. Pc de 16x aa ile çalışır, konsolda aa olmaz ( sadece bir örnek ). Aynı şey Metro L.L da da olabilir. Evet isterlerse 1080 p 60 fps yaparlar ama bir çok şeyi kısmak zorunda kalırlar. Sen belki hatırlamassın ama ben sana hep forumdan yazardım yeni nesilden beklentin çok büyük 7850 civarı bir ekran kartıyla çıkacak, sen hep yok olmaz öyle diyordun. Sonuç ortada. Evet belki optimize konsollarda bir artı ama konsollardaki donanım ne kadar güçlü olursa, optimizasyon o kadar verimli olur. Misal, 5 fps artış sağlayabilirsin optimizasyon ile ama bu miktar 30 fps kadar büyük olmaz. Oyun daha stabil çalışır sadece.

smalsrol

21.5.2014 22:44:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Yine çok konuşan, boş konuşan, BSC PC fanları teşrif etmiş. Her 1080p haberinde hazır kıta bekliyorlar.Biz ultrada oynariz, 1080p olmaz, olursa downgrade yer falan filan, bla bla bla bla.Ego tatmininden başka foruma katkıları yok.İyi bir sistemi oldukları bile meçhul.Ps3 mü lan bunlar onu oynatamasın, bunu oynatamasın. Tomb Raider nasıl pc'den daha iyi grafikler ile 1080p-60 fps'de çalışıyorsa bu da çalışabilir.
Ben fps meraklısı bir insan değilim, evimde ps4 ümde var pcimde. ne bilgisayarı üretenler benim babam ne de playstationı. Mesut abinin sürekli dediği gibi, ortadaki cihazların gücü belli, daha burada neyi tartışıyoruz ? Metro serisi her zaman ekran kartlarını zorlayan oyunlardan biri olmuştur. Watchdogsu da gördük, öyle olucak böyle olucak dediler, tüm platformlarda downgradein alasını yedi. Grafikleri kötümü dersen hayır, benim çok hoşuma gitti ama casual oyuncuları 1080 p 60 fps diye kandırmaları yeter.

MiyopBey

21.5.2014 22:42:47

0
Hadi bazı oyuncular gereksizce FPS'ye, çözünürlüğe gereğinden fazla değer veriyorlar da, siz BSC şu konunun haberini yapmasanız da kendi aralarında verseler o değeri olmaz mı? Çok hayalci bir şey istedim sanırım.

TheBladeRunner

21.5.2014 22:39:48

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri boş konuşuyorsunuz 1080p 60fps açarsa kraldır diyorsunuz da hangi grafik ayalarında veriyor bu değerleri ? aa 16x soft shadows ambiance vs en yükse doku kalitesi en yüksete render uzaklığı en yüksekte mi veriyor bunu ? metrada 9800gt kart ile tüm ayarları düşürürüm aa kapatırım 60fps te oynarım bu 9800gt süper bir kart mı demek oluyor ?? sözde yeni nesil diye yutturulan konsolların güçlerini gördük şuana kadar çıkan hiçbir oyun PC nin grafik kalitesini yakalayamadı yapımcılardan sürekli aynı cümleler geliyor "PC deki medium a eşit,PC deki medium high arası" daha pc deki max ayarlara eşit diye birşey duymayı da unutun bence gerçekleri görün ne sony babanızın malı nede microsoft bu konsollar güçsüz PC im de gtx770 var ps4 ile xbox one üst üste koyar da yine banamısın demez.düşük donanımla yüksek performans veren konsol devri kapandı onlara kod yazımı yazılımcılar için çok zordu maliyeti yükseti şimdi hepsi PC tabanlı olduğu için malesef pc ye denk olamaz bu konsollar bir sonra ki nesile artık.
Sana sadece bi kac laf edicem.Omrum de gordugum en bos yorumlardan birini yapmissin.Dediklerin sadece kendini avutmadan baska bisey degil.David baba diyor ki PS5 e gecmeden once,PS4 de sinematik grafik kalitesine cok yaklasmis olucaz. @smalsrol oyun buyuk ihtimalle 60fps calisicak ps4 de,adamlar orda bos yere 60 sayisini gostermiyorlar.Xbone da ne olur bilmem ve bunu 1080p yapip dedikleri gibi daha gelismis grafik sunarlarsa o zaman opun abinizin elini (ps4,xbone) PC de kararsiz performans vermesi cok normal cunku tek bir donanima degil yuzlerce donanim ustunde calismasi icin optimize ediyorlar.Bazi oyunlarda elinde high end pc bile olsa performans kaybi yasayabiliyorsun mesela AC4 ultra da R9 290 ile sabit 60fps yi zorlayamiyor.Konsola gelince tek donanim.Ne el veriyorsa bas basabildigini yani optimize kilit nokta.Arti olarak 1080p veya 1080p de cok daha iyi grafikler olacagini iddia etmiyorum neden olmasin diyorum lakin sen neden eger olursa downgrade in kralini yer diyorsun? Anlamadim.

GT_55

21.5.2014 22:26:09

-3
Yine çok konuşan, boş konuşan, BSC PC fanları teşrif etmiş. Her 1080p haberinde hazır kıta bekliyorlar.Biz ultrada oynariz, 1080p olmaz, olursa downgrade yer falan filan, bla bla bla bla.Ego tatmininden başka foruma katkıları yok.İyi bir sistemi oldukları bile meçhul.Ps3 mü lan bunlar onu oynatamasın, bunu oynatamasın. Tomb Raider nasıl pc'den daha iyi grafikler ile 1080p-60 fps'de çalışıyorsa bu da çalışabilir.

playstation_4

21.5.2014 22:20:58

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: smalsrol

alıntı:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

Yalniz oyunu ultra da oynayan biri olarak sunu soylemeliyim ki Crysis 3 ile beraber hatta bana sorarsaniz ondan da daha iyi grafikli oyun MLL ve adamlar yeni nesle arti pc ye gelecek olan bu yeni surumde, cok daha iyi grafikler sunacagiz dediler . Eger yeni nesil konsollarda 1080p 60fps calistirmayi basarirlarsa veya ps4 de o zaman bu cihazlara gucsuz diyen insanlarla tekrar gorusmek isterim :)


Yahu 1080 60 fps oranın en baba ekran kartları bile 60 fpsyi zor yakalıyor bu oyunda. Bir göz atmanı öneririm ;) http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-780-ti-review-benchmarks,3663-8.html . Eğer ki 1080 p 60 fps gelirse oyun bilki feci downgrade yemiştir oyun.


boş konuşuyorsunuz 1080p 60fps açarsa kraldır diyorsunuz da hangi grafik ayalarında veriyor bu değerleri ? aa 16x soft shadows ambiance vs en yükse doku kalitesi en yüksete render uzaklığı en yüksekte mi veriyor bunu ? metrada 9800gt kart ile tüm ayarları düşürürüm aa kapatırım 60fps te oynarım bu 9800gt süper bir kart mı demek oluyor ?? sözde yeni nesil diye yutturulan konsolların güçlerini gördük şuana kadar çıkan hiçbir oyun PC nin grafik kalitesini yakalayamadı yapımcılardan sürekli aynı cümleler geliyor "PC deki medium a eşit,PC deki medium high arası" daha pc deki max ayarlara eşit diye birşey duymayı da unutun bence gerçekleri görün ne sony babanızın malı nede microsoft bu konsollar güçsüz PC im de gtx770 var ps4 ile xbox one üst üste koyar da yine banamısın demez.düşük donanımla yüksek performans veren konsol devri kapandı onlara kod yazımı yazılımcılar için çok zordu maliyeti yükseti şimdi hepsi PC tabanlı olduğu için malesef pc ye denk olamaz bu konsollar bir sonra ki nesile artık.
sana en iyi cevap projetc cars . pc ile ps4 arasında 1 gram fark hatta ps4 te efektler daha fazla (ama ps4 alılan görüntülerde hava koşulları daha farklı) yani her ikisinde aynı kalite ve ps4 versiyonu 60 fps . pc de ise max ta 780 isityor lakın fps kaç ? 60 mı hiç sanmıyorum çünkü geneksinimler açıklanırken 30 fps üzerinden donanım açıklanır . grafik demişken bir the order ve drive cluba bak istersin sen bana bu iki oyunu yarik olacak pc oyun göstersene

BSC Misafiri

21.5.2014 22:14:16

0
PC ye gelecekse bir daha oynarım diğer oyunları orjinal almıştım ama çıkarsa bunu korsan indirim yeni ip yerine aynı oyunları ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlarsa korsan indirim bizde salak değiliz.

BSC Misafiri

21.5.2014 22:13:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol
alıntı:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

Yalniz oyunu ultra da oynayan biri olarak sunu soylemeliyim ki Crysis 3 ile beraber hatta bana sorarsaniz ondan da daha iyi grafikli oyun MLL ve adamlar yeni nesle arti pc ye gelecek olan bu yeni surumde, cok daha iyi grafikler sunacagiz dediler . Eger yeni nesil konsollarda 1080p 60fps calistirmayi basarirlarsa veya ps4 de o zaman bu cihazlara gucsuz diyen insanlarla tekrar gorusmek isterim :)


Yahu 1080 60 fps oranın en baba ekran kartları bile 60 fpsyi zor yakalıyor bu oyunda. Bir göz atmanı öneririm ;) http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-780-ti-review-benchmarks,3663-8.html . Eğer ki 1080 p 60 fps gelirse oyun bilki feci downgrade yemiştir oyun.
boş konuşuyorsunuz 1080p 60fps açarsa kraldır diyorsunuz da hangi grafik ayalarında veriyor bu değerleri ? aa 16x soft shadows ambiance vs en yükse doku kalitesi en yüksete render uzaklığı en yüksekte mi veriyor bunu ? metrada 9800gt kart ile tüm ayarları düşürürüm aa kapatırım 60fps te oynarım bu 9800gt süper bir kart mı demek oluyor ?? sözde yeni nesil diye yutturulan konsolların güçlerini gördük şuana kadar çıkan hiçbir oyun PC nin grafik kalitesini yakalayamadı yapımcılardan sürekli aynı cümleler geliyor "PC deki medium a eşit,PC deki medium high arası" daha pc deki max ayarlara eşit diye birşey duymayı da unutun bence gerçekleri görün ne sony babanızın malı nede microsoft bu konsollar güçsüz PC im de gtx770 var ps4 ile xbox one üst üste koyar da yine banamısın demez.düşük donanımla yüksek performans veren konsol devri kapandı onlara kod yazımı yazılımcılar için çok zordu maliyeti yükseti şimdi hepsi PC tabanlı olduğu için malesef pc ye denk olamaz bu konsollar bir sonra ki nesile artık.

smalsrol

21.5.2014 21:54:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner Yalniz oyunu ultra da oynayan biri olarak sunu soylemeliyim ki Crysis 3 ile beraber hatta bana sorarsaniz ondan da daha iyi grafikli oyun MLL ve adamlar yeni nesle arti pc ye gelecek olan bu yeni surumde, cok daha iyi grafikler sunacagiz dediler . Eger yeni nesil konsollarda 1080p 60fps calistirmayi basarirlarsa veya ps4 de o zaman bu cihazlara gucsuz diyen insanlarla tekrar gorusmek isterim :)
Yahu 1080 60 fps oranını en baba ekran kartları bile zor yakalıyor bu oyunda. Bir göz atmanı öneririm ;) http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-780-ti-review-benchmarks,3663-8.html . Eğer ki 1080 p 60 fps gelirse oyun bilki feci downgrade yemiştir oyun.

playstation_4

21.5.2014 21:54:01

0
arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bir şey soracağım , ps4 satılan her oyundan sony bir kazanç elde ediyor mu ? örnek : EA nın ps4 platformunda yapıtıgı satışlardan sony kazanç elde ediyor mu ? cevap verirseniz sevinirim :D

TheBladeRunner

21.5.2014 21:47:19

-1
Yalniz oyunu ultra da oynayan biri olarak sunu soylemeliyim ki Crysis 3 ile beraber hatta bana sorarsaniz ondan da daha iyi grafikli oyun MLL ve adamlar yeni nesle arti pc ye gelecek olan bu yeni surumde, cok daha iyi grafikler sunacagiz dediler . Eger yeni nesil konsollarda 1080p 60fps calistirmayi basarirlarsa veya ps4 de o zaman bu cihazlara gucsuz diyen insanlarla tekrar gorusmek isterim :)

betadragon

21.5.2014 21:27:49

0
Aslında bu videoda varda html üyelere kapalı olunca ön izleme çıkmıyo https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/EEE9BA8A1D1080908172392382464_25eb4114a2a.0.3.7233629751993575819.mp4

mementopolis

21.5.2014 21:12:41

-2
bu gelistiriciler artik 1080p 60fps´den medet ummasinlar artik aciyorum resmen onlara .... umarim son oyundaki yapay zeka´yi düzeltmislerdir...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro : Last Light
+ TAKİBE
AL
138 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız