Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro: Last Light Redux ve For The King Epic Games Store'da Ücretsiz

 
 
Epic Games Store kullanıcılarını bu hafta iki ücretsiz oyun bekliyor.
 
Metro: Last Light Redux ve For The King'i aşağıdaki bağlantılardan 11 Şubat 18:59'a kadar ücretsiz alabilirsiniz. Bu tarihten önce kütüphaneye eklediğiniz takdirde oyunlar sizde kalacak.
 
 
 
11 - 18 Şubat tarihleri arasında ücretsiz verilecek oyun ise Halcyon 6: Starbase Commander.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 3 Şubat Ayı Yol Haritası ZeniMax Kurucusu ve CEO'su Robert A. Altman Hayatını Kaybetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

5.2.2021 10:14:25

+1
epic games store, unreal engine launcherin oyun mağazasına çevrilmeye çalışılmış hali. unreal engine 4 daha herkese bedava yapılmamışken daha öncesinde öğrencilere bedava yapılmıştı, o zamandan beridir bende kurulu bu launcher ve maalesef steam, origin vs. gibi başlamadı. steam doğrudan oyun amaçlı başlamıştı ve farketmesekte source enginele inanılmaz bir entegrasyonu var, origin desen ea games downloaderdi ama sıfırdan yazdılar oyun mağazasını. epic öyle değil ki yamayla engine launcherini game storea çevirdiler, içerisinde engine var ama unreal oyunarıyla entegrasyonu da yok. ya unreal engindenden bağımsız sıfırdan sadece oyun mağazası olma amacıyla yeni bir program yazmaları lazım, yada steam gibi entegrasyonu artırmaları lazım. böyle saçma sapan bir hal aldı. fortnite ilk patladığında geliştiriciler motora ve unreal marketplace e login olamadı abi daha ötesi varmı bu saçmalığın. epic geliştiricileri boşboğazlık yapacağına otursunlar adam store yazsınlar. neyseki geliştiricileri rusça saydırıyorda medyaya fazla düşmüyor, yoksa aşırı iticiler. ben epic olsam bi susunda işinizi yapın derim. unreal tournament, paragon oyunları yalan oldu. fortnite dayz ve minecraft çakması oyunken destek olmak için satın alanların paralarıda yalan oldu. bunları egs fanboyları unutur ama bizim gibi gerçek unrealcılar unutmaz. unity hub ın oyun mağazası yapıldığını düşünebiliyor musunuz? yemin ediyorum komedi.

RealArek

5.2.2021 03:27:32

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Lordiman891 Adamlar bedava oyun veriyor gene yaranamıyorlar, Steam onuda yapmıyor ayrıca. Epic Games bedava RDR 2 dağıtsa 15 gün sonra aynı oyunu bir daha dağıtsa millet abii aynı oyunu tekrar dağıtıyorlar sıktı artık diye tekrar eleştirir Epic Games'e anlamsız düşmanlık ve antipatiklik var bazılarında.
Anlamsız yere boş yapmayın kime Epic rezil çok kötü demiyor arayüzü b.k gibi oraya girmemizin ana nedeni bedava oyun vermeleri ayrıca Steam geçen 2 tane bedava oyun verdi ve belirli aralıklara da veriyor bsc bile haber yaptı kaç kere sadece Epic daha fazla bedava oyun veriyor diye savunuyorsunuz boş mezar bulsanız girersiniz yemin ediyorum RDR 2 gibi büyük bir oyunu zaten dağıtamaz bedavaya ama GTA 5 verdiler dersin şimdi 2013 yılında çıkan oyun 135 milyon adet satı zaten bedava alanların çoğu 50 tane yan hesap açıp alanlar Epic bedava oyun verip arada güzel indirimler yapmasa oraya kimse uğramaz tabi Fortnite girenler dışında.

BSC Misafiri

4.2.2021 22:26:28

+2
Verdikleri oyunları tekrar vermeleri beni rahatsız etmiyor şahsen. Hem böylece daha önce kaçıranlar da alabiliyor. Ne bekliyorsunuz her hafta GTA 5 falan mı?

CaptainReinhard

4.2.2021 22:25:50

+4
Adamlar bedava oyun veriyor gene yaranamıyorlar, Steam onuda yapmıyor ayrıca. Epic Games bedava RDR 2 dağıtsa 15 gün sonra aynı oyunu bir daha dağıtsa millet abii aynı oyunu tekrar dağıtıyorlar sıktı artık diye tekrar eleştirir Epic Games'e anlamsız düşmanlık ve antipatiklik var bazılarında.

BSC Misafiri

4.2.2021 21:53:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Verdikleri oyunları tekrar vermeye başlamışlar zaten var uyarısı veriyor bravo epic loop yap şimdi verdiğin oyunları tekrar tekrar ver
Yallah steam e o zaman
Harbiden ilginçsiniz insanlarsınız ya.. Sanki bedava oyun vermek zorunda.

BSC Misafiri

4.2.2021 21:27:01

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Verdikleri oyunları tekrar vermeye başlamışlar zaten var uyarısı veriyor bravo epic loop yap şimdi verdiğin oyunları tekrar tekrar ver
Yallah steam e o zaman

Ornitorenk_Perry

4.2.2021 21:24:14

+1
Bu sinir etmeye başladı beni de hafiften. Özellikle 15 gün, 15 oyun zamanı çok yaptılar bunu ve bayağı anlamsız bir etkinlik oldu düzenli takip edenler için.

RealArek

4.2.2021 20:48:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Verdikleri oyunları tekrar vermeye başlamışlar zaten var uyarısı veriyor bravo epic loop yap şimdi verdiğin oyunları tekrar tekrar ver</blockquote> Hacı sana ne ama ne yapsalar yaranamazlar emin ol.
Bence doğru demiş Epic son dönemlerde aynı oyunları çok fazla vermeye başladı adamlar zaten babamızın hayrına bedava oyun vermiyor gel al indir oyna gelmişken bide mağazadan sevdiğin oyun varsa al oyna diye yapıyor ama o mağazayla zor acilen yenilemeleri lazım çok hatalı alt yapısı.

chris92

4.2.2021 20:35:18

+2
steamda 7.75e düşen bir oyun bedavıları sevindirirsin anca .

BSC Misafiri

4.2.2021 20:18:10

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Verdikleri oyunları tekrar vermeye başlamışlar zaten var uyarısı veriyor bravo epic loop yap şimdi verdiğin oyunları tekrar tekrar ver
Hacı sana ne ama ne yapsalar yaranamazlar emin ol.

BSC Misafiri

4.2.2021 19:51:43

+4
Verdikleri oyunları tekrar vermeye başlamışlar zaten var uyarısı veriyor bravo epic loop yap şimdi verdiğin oyunları tekrar tekrar ver

BSC Misafiri

4.2.2021 19:27:19

0
Sende olmasan..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız