Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro 2033'ün Ranger DLC'si Çıktı

 
     THQ tarafından yayınlanan ve 4A Games tarafından geliştirilen Metro 2033, bugün Ranger içeriğine kavuştu. Ranger içerik paketi Metro 2033'e daha zorlaştırılmış Ranger isimli oyun modunu ekliyor. Bu modda silahlarınızın mermileri az fakat daha güçlü olacak ve daha ölümcül düşmanlara ekran göstergeleri olmadan karşılık vereceksiniz. Ayrıca yeni bir pompalı tüfek ve Volt Driver isimli iki yeni silaha sahip olacaksınız.
 
      Ranger indirilebilir içerik paketi, PC kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulurken Xbox 360 kullanıcıları 240 Microsoft puanı karşılığında sahip olabilecekler. Metro 2034'ün çıkmasına daha uzun bir süre olsa da, sizi Moskova metrosuna geri götürecek bu içerik paketiyle oyalanabilirsiniz.
 
Güncelleme: 4A Games, bazı achievement sorunları nedeniyle özür dileyerek DLC'nin PC versiyonunu yarına ertelediğini duyurdu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metro 2033 4A FPS xbox 360 PC ranger dlc
Arkham Asylum 2'den İlk Detaylar Önümüzdeki Ay The Sims Medieval Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro 2033
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız