Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro 2033'ün DLC'sinin Ayrıntıları Açıklandı


 
     4A Games tarafından geliştirilen Metro 2033 otoriteler tarafından beğenilmiş ve ortalamanın üstünde puanlara layık görülmüştü. Oyunu beğendiyseniz ilk indirilebilir içeriği bu maceraya daha fazla heyecan katabilir.
 
    Oyunun indirilebilir içeriğinin adı Ranger Pack olarak açıklandı ve ayrıntıları hakkında bilgi verildi. Buna göre yeni silahlar, achievement'ler ve Ranger Mode kuralları oyunun yenilikleri olacak.
 
     Standart Ranger Modda mermi daha az olacak ve silahlar ve saldırılar daha fazla enerji götürecek. Bunun yanı sıra düşmanların da çok daha vahşi olacağı söyleniyor. Tabi sadece onlar değil siz de daha tehlikeli olacaksınız.
 
Ranger Hardcore'da ise HUD silinecek. Yapımcı firma bunun şimdiye kadarki en büyük Metro 2033 deneyimi olacağını söylüyor.
 
     Oyuna eklenecek 2 yeni silah ise Heavy Automatic Shotgun ve Volt Driver olacak, ayrıca 250 Gamerscore puanı da hizmetinizde olacak.
 
     Metro 2033’ün Ranger Pack adlı indirilebilir içeriği Xbox Live ve Steam'de çok kısa bir süre sonra kullanıma sunulacakmış.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metro 2033 4A FPS xbox 360 PC
Red Dead Redemption'ın Haritasının Kuzeyi Nasıl Famitsu'dan Yeni Xenoblade Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro 2033
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız