Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PS4 Sürümü Onaylandı

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulacak Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 için yeni bir doğrulama geldi. Bu doğrulamayla beraber oyunun PlayStation 4 sürümü onaylandı ve bu sürümün yalnızca dijital olarak piyasaya sürüleceği belirtildi. Vol. 1 daha önce Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformları için duyurulmuştu.
 
Koleksiyon sürüm 24 Ekim'de geliyor
 
 
 
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, 24 Ekim tarihinde oyunculara sunulmayı bekliyor. Oyunun PlayStation 4 sürümünün çıkış tarihi şu anda "belirlenecek" olarak listeleniyor. Konami, PS4 sürümünün çıkış tarihini ve fiyatını daha sonraki bir tarihte açıklayacağını belirtiyor. 
 
Diğer taraftan PlayStation 4 sürümünün aksine Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PlayStation 5, Xbox Series ve Switch sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Switch'in fiziksel sürümünü satın aldıysanız oyunu oynamak için 24,1 GB'lık boş alana ihtiyacınız olacak.
 
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 paketi,  "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater"ın yanı sıra bir dizi bonus içerikten oluşuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metal Gear MGS Konami Kojima Productions Casusluk Gizlilik Aksiyon
The Invincible Çıkış Tarihi Açıklandı Cyberpunk Temalı Ghostrunner 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: The Legacy Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız