Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mercury Steam Başka Projelerde de Çalışmak İstiyor

Lords of Shadow 2, Mercury Steam'in kendini göstermesi için önemli bir adım olacak gibi görünüyor

     Castlevania serisini Lords of Shadow ile 3D dünyaya "başarılı bir şekilde" taşıyan ilk firma olan Mercury Steam'in adı bu seriyi geliştirmesi ile ünlendi, ama İspanyol firma her zaman "Castlevania'nın Stüdyosu" olarak anılmak istemiyor.
 
     "Mercury Steam, Castlevania'nın stüdyosu olarak anılmak istemiyor. Biz seride izimizi bırakmak ve daha sonra bu mirası terk edip meşaleyi başkasına devretmek istiyoruz. Başka şeyler yapma isteğimiz de var"
 
     Mercury Steam'den Dave Cox, tıpkı Naughty Dog gibi harika serileri olan bir firma olmak istediklerini ve önümüzdeki 10 yıl içinde de amaçlarının Naughty Dog seviyesine ulaşmak olduğunu belirtiyor. Eğer Lords of Shadow kalitesinde oyunlar yaparlarsa neden olmasın?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Castlevania: Lords of Shadow Castlevania: Lords of Shadow 2 mercurysteam konami ps3 xbox 360 aksiyon rpg pc
Metal Gear Rising 2'de The Boss'u Yönetebiliriz Killzone: Shadow Fall 30 fps'de Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.2.2013 16:05:25

0
Bilmediğin işlere karışma git digipoke toplarınla oyna sen.

digimon52

23.2.2013 19:39:09

0
umarim sinematikdeki gibi olurda yüzlerce sovalye´yi dagitirim etrafa :D ne ariyorsunuz usaklar pirenses yok burda baska kaleye hadi bakim :D

BSC Misafiri

23.2.2013 18:52:02

0
LoS iyi hoş ama konami İGa'yı bozmamalıydı. 3Ds'te ki yeni Castlevania LoS'un 2,5 D' si. iyide castlevania demek bu değil ki. Yoksa daha çok kişiye hitap etsinin Konami tarafındaki yansıması mı bu olaylar. Artık millete karakter gelişimine sahip castlevania oyunları da mı zor mu geliyor. Yazık.

Stygián

23.2.2013 11:22:58

0
Castlevania LOS gerçekten mükemmel bir oyundu aynı çizgiyi ikinci oyunda da sürdüreceğinden eminim.Yönelecekleri türü iyi seçmeliler..

BSC Misafiri

23.2.2013 10:20:37

0
Helebi castlvania lord of the shadow2'de kendilerinin yeteneklerini isbat etsinler ve yeni bir seriyle başladıktan sonra kaliteden taviz verilmeden devam ederlerse neden olmasın? Ayrıca ;Naughty dog: crash(tüm ps serileri),uncharted(tüm ps serileri),last of us gibi oyunlarla kendini ispatlamış kaliteli,yetişilmesi zor ama imkansız olmayan bir firmadır. Saygılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow 2
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız