Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MediEvil Remake'in İlk Gün Güncellemesi 15 GB

 
MediEvil remake'in dosya boyutu ve ilk güncellemesi boyutu belli oldu.

PlayStation Store üzerindeki listelemeye göre oyunun dosya boyutu 21.86 GB olacak. İnceleme kopyaları eline ulaşanlar tarafından belirtilene göre de oyun 15 GB boyutunda bir ilk gün güncellemesine sahip olacak.

Oyunun yapımı yaklaşık bir ay önce tamamlandı ve o günden bu yana iyileştirilmeye devam ediliyor. Yayınlanan fragmanlar, oynanış videoları ve en son demo sürümde kare hızı problemleri göze çarpıyordu. Umuyoruz ki performans sorunları bu güncellemeyle düzeltilmiştir.

MediEvil remake 25 Ekim'de PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkacak. Oyunun demosu PlayStation Store'da ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Medievil Macera Aksiyon Platform PS4
EA Oyunları Steam'e Geri Dönebilir Deathwing Heroes of the Storm'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

23.10.2019 14:04:34

0
Oyun demodaki gibiyse yapımcı ekip üzülür. Kılıç sallama bu zamana kadar gördüğüm en saçma mekanik. Daha orijinal remaster yapılabilirdi. Bu güncelleme oyunu kurtaran bir güncelleme gibi.

Oguz_Cole

23.10.2019 14:01:14

0
Her oyun için doğru değil ama çoğunda bunun nedeni kullandıkları dosyalama sistemi ufacık bir şey değişse bile tüm klasör tekrar değişme gerektiriyor üzerine içine eklenecek içerikler falan eklenince burada olduğu gibi oyunun boyutundan fazla güncellemelerle karşılaşılabiliyor. Paragon büyük bir örnek bu konuda sırf bir hotfix yapılmıştı bir karaktere sadece bir değer değişimi ama güncelleme boyutu 5.7gb idi.

by_endless

23.10.2019 13:09:32

0
Önceden bir patch 200 bilemedin 300 mb falandı ya ne ara 15'lere 50 gb falan uçtular? Ne yapıyorsunuz birader siz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medievil (PS4)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız