Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MediEvil Remake 25 Ekim'de Çıkacak

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Other Ocean, MediEvil remake'in 25 Ekim'de PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte oyun PlayStation Store'da ön siparişe de açıldı. Standart sürüm fiyatı 189,00 TL ve dijital deluxe sürüm fiyatı 249,00 TL. Ön sipariş bonusu 10 MediEvil avatarı. Dijital deluxe sürüm ayrıca oyun içi süper zırh seti, MediEvil dijital sanat kitabı, dijital çizgi roman, orijinal oyun müzikleri ve dinamik tema içeriyor.

Oyunun PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Orijinal macerayı PlayStation4'te yeniden yaşayın. 4K çözünürlükte göz kamaştıran görselleriyle klasik oynanışın buluştuğu, hayranların beğenisini kazanmış sevilen oyun mezardan çıkıp elden geçirildi.
 
Düşmanı şeytani büyücü Zarok tarafından kazara diriltilen, beceriksiz (ve uzun süredir ölü) Sör Daniel Fortesque'in kemiklerine basın. En büyük düşmanını alaşağı etmek için ikinci bir şans yakalayan Dan, Gallowmere krallığını kurtarmak ve gerçek bir kahraman unvanını kazanmak için bir kez daha yola koyulmalı.


Yeni hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Medievil Macera Aksiyon Platform PS4
Final Fantasy VII Remake State of Play Fragmanı PlayStation ‘State of Play‘ Video Sunumundaki Duyurular ve Fragmanlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

10.5.2019 18:32:21

0
Psp'de olanı oyna. Remake kadar olmasa da güzeldir.

BSC Misafiri

10.5.2019 11:39:41

+1
Çocukluk anılarım gözümde canlandı ve anlık mutlu oldum. Sonra o anıları keskin bir kılıç gibi delen bir cisim çıktı ve okuduğumda 1 dolar 6TL yazıyordu.. MediEvil Remake tanıtım videousunu unutmaya çalışıyorum şu aralar..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medievil (PS4)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız