Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Medal of Honor Duyuruldu

Image and video hosting by TinyPic


EA
tarafından bugün yapılan açıklama ile sevilen fps serisinin yeni oyunu Medal of Honor resmen duyuruldu.

Daha önce internette dolaşan söylentilerde bahsedildiği gibi günümüz Afganistan'ında geçecek olan ve yaşanmış olaylardan esinlenilerek hazırlanmış görevleri bünyesinde barındıran oyunda Ulusal Emir Merci adına çalışan ve kimsenin üstesinden gelemediği görevleri başaran bir karakteri kontrol edeceğiz.

Hikaye modu EA Los Angeles , multiplayer modları ise Battlefield serisiyle nam salan DICE tarafından hazırlanan Medal of Honor , 2010 yılında Pc , Ps3 ve Xbox 360 platformları için raflardaki yerini alacak.

Yeni nesile yakışan modern bir fps deneyimi yaşatmayı amaçlayan ve ilk olarak Spike TV'nin 2009 Video Oyun Ödülleri gecesinde gösterime sunulanacak olan oyunun duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak medal of honor EA games EA LA fps DICE
Bilgisayar Oyunculuğu Ölmedi! Modern Warfare 2'de İlginç Bir Hata
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

killah

3.12.2009 16:26:01

0
efsane bir oyun

cengaver_s89

2.12.2009 23:50:28

0
Ve efsena baş gösterir. İnfinity Ward ekibinin piştiği seri. Her ne kadar Call of Duty favori FPS oyunum olsada Medal of Honor'ın yeri başkadır. PSOne'ımın gördüğü en güzel oyunlardandı, hatta o dönemler çıkan en iyi oyundu. Daha sonra PC için Medal of Honor: Allied Assault'la ününe ün katmış oratalığı kasıp kavurmuş, kendini tekrar eden serilerle tahtını Call of Duty'e kaptırmış, adını ne zaman duysam PSOne'ımın başında geçirdiğim zevkli saaterin aklıma geldiği seri. Merakla bekliyorum, hele CoD4 MW2'den sonra EA Games bize nasıl bir oyun sunacak. Bakalım ve görelim.

raGGanGsTa

2.12.2009 22:08:49

0
Beklenen oyun seri 2.dünya savaşından Modern War'a geçti.Umarım mw2'den saglam olur aradaki rekabet kızışır.Tabi şöylede bir durum varki filler güreşirken ezilen çimenler olur.Yeni ekran kartı yeni işlemci vs..gerektireceğinden eminim:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız