Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect: Andromeda'nın Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olan Mass Effect: Andromeda'nın net çıkış tarihi BioWare Genel Müdürü tarafından duyuruldu.
 
   Duyuruya göre de Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 23 Mart tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar PlayStation 4, Xbox One ve PC.
 
   BioWare genel müdürü Aaryn Flynn açıklamasının bir kısmında şu sözlere yer verdi.
 
"Mass Effect: Andromeda bizim şimdiye kadarki en iddialı Mass Effect oyunumuzdur. Tamamen yeni hikayeler anlatıyor, yeni karakterler yaratıyor, yeni gezegenler, yeni türler ve oyun sistemlerini tanıtıyoruz. Ve ilk defa, Mass Effect üçlemesinden sonra büyük bir grafik sıçraması yapacak Frostbite oyun motorunu bir Mass Effect oyununa, Andromeda'ya getiriyoruz. Bunları sağlamak ve en iyi oyun deneyimini elde ettiğinizden emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." 
 
   Mass Effect: Andromeda'da uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğiz. 
 
   Eğer daha önce The Game Awards etkinliği esnasında paylaşılan 5 dakikaya yakın videoyu kaçırdıysanız buradan ulaşabilirsiniz. Yeni video sabah saatlerinde NVIDIA CES 2017 etkinliğinde gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı GDC Awards Adayları Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hoid

5.1.2017 18:50:53

0
Uzun uzun yadımda sonra vaz geçtim . Kısacası basit diye bir şey yok . Devamlılık ve planlı bir çalışma gerekiyor ki bunu da eğitim veren bir kurumla yapabilirsin . Diğer türlü zaten devlet lise de dahil olmak üzere İngilizce eğitim veriyor . Kendi başına çalışarak bu eğitimin pek üzerine çıkamazsın . Okuduğunu anlamazsın ve bunlar saçma gelir .

BSC Misafiri

5.1.2017 18:05:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Forumun yaş ortalaması belli (Geneli kast etmiyorum ama büyük bir kesimi anlattığım gibi ) . Konu dışındaki başlıkları ve altına gelen yorumları okuduğunuzda bunu çok daha iyi anlıyorsunuz . Yazacak çok şey varda aman kim uğraşacak . Niye oyunların Türkçe gelmediği çok açık ve net bir şekilde belli . Bizim insanımızda tembel hiç bir şeyi öğrenme gayretleri yok . Oyun çıkar büyük ihtimalle de Türkçe alt yazılı gelmez çünkü serisi Türkiye de neredeyse hiç satmıyor . Bir gurup biz çeviriyoruz oyunu der 2 yıl sonra yaması çıkar bunlar 2 yıl çokmuş ben biraz İngilizce öğrenmeye çalışayım demez 2 yıl bekler yamanın çıkmasını Benim böyle bir arkadaşım var SKYRİM yaması bekliyordu dedim bak her gün 1 tane kelime öğrensen hiç bir şey bilmemekten iyidir en azından çat pat anlarsın bir şeyler dedim . Adam azim yaptı günde 5 tane kelime öğreneceğim diye kendini şartlamış . Duvarlara kadar A4 kağıtlarını yapıştırmış tekrarlamış şimdi çok iyi bir şekilde İngilizce alt yazlı filmler izliyor . Oyunları ilk günden satın alıp İngilizce oynuyor . İşin özü azimde elin oğluna muhtaç olmayacaksın kendi işini kendin çözeceksin . Yarın bir gün Türkçeye çeviren gurup kafam attı çevirmiyorum yama iptal dedi mi beklediğin günler çöpe gider kalırsın öyle ortada . Yaşanmadı mı bunlar ? Çok yaşandı hepsine de gülüyorum . Bizi boşuna beklettin burada yazmıyorlar mı hele ... Biz İngilizce öğrenecektik tam sen yamayı yaptığını söyledin vaz geçtik öğrenmekten
Kardeşim ben yıllardan beri kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum,Nerde abudik gubidik kelime var öğrendim ama hiçbir zaman ana dil gibi olmuyor..Hep yeni yeni kelimeler çıkıyor,Hiç bir zaman anadilim olmadığı sürece ingilizcede tam olarak ne demek istediklerini anlayacağımı sanmıyorum..Çok saçmalık var bazı yerlerde..Eğer kolay öğrenebileceğimiz bi tavsiyen varsa söyle..

quar7

5.1.2017 13:14:11

0
Ahahah cidden öyle, 2-3 yıldır tamamlanmayan yamalar var, bir oyunu oynamak icin o kadar bekleyeceğime dil öğrenmeyi tercih ederdim. Tembellik konusuna da katılıyorum. Konu dışına çıkma konusuna gelirsek dediğim gibi amacım tartışma çıkmasını önlemekti, sayfalarca tartışma örneği var, yorumları tartışmalar için okumuyoruz.

Guest-2C5CD639E

5.1.2017 12:12:51

0
Eyvallah hocam içimi rahatlattınız dediğiniz doğrudur inşallah

Hoid

5.1.2017 11:54:17

0
Forumun yaş ortalaması belli (Geneli kast etmiyorum ama büyük bir kesimi anlattığım gibi ) . Konu dışındaki başlıkları ve altına gelen yorumları okuduğunuzda bunu çok daha iyi anlıyorsunuz . Yazacak çok şey varda aman kim uğraşacak . Niye oyunların Türkçe gelmediği çok açık ve net bir şekilde belli . Bizim insanımızda tembel hiç bir şeyi öğrenme gayretleri yok . Oyun çıkar büyük ihtimalle de Türkçe alt yazılı gelmez çünkü serisi Türkiye de neredeyse hiç satmıyor . Bir gurup biz çeviriyoruz oyunu der 2 yıl sonra yaması çıkar bunlar 2 yıl çokmuş ben biraz İngilizce öğrenmeye çalışayım demez 2 yıl bekler yamanın çıkmasını Benim böyle bir arkadaşım var SKYRİM yaması bekliyordu dedim bak her gün 1 tane kelime öğrensen hiç bir şey bilmemekten iyidir en azından çat pat anlarsın bir şeyler dedim . Adam azim yaptı günde 5 tane kelime öğreneceğim diye kendini şartlamış . Duvarlara kadar A4 kağıtlarını yapıştırmış tekrarlamış şimdi çok iyi bir şekilde İngilizce alt yazlı filmler izliyor . Oyunları ilk günden satın alıp İngilizce oynuyor . İşin özü azimde elin oğluna muhtaç olmayacaksın kendi işini kendin çözeceksin . Yarın bir gün Türkçeye çeviren gurup kafam attı çevirmiyorum yama iptal dedi mi beklediğin günler çöpe gider kalırsın öyle ortada . Yaşanmadı mı bunlar ? Çok yaşandı hepsine de gülüyorum . Bizi boşuna beklettin burada yazmıyorlar mı hele ... Biz İngilizce öğrenecektik tam sen yamayı yaptığını söyledin vaz geçtik öğrenmekten

BSC Misafiri

5.1.2017 10:17:35

0
Ea oyunlari pc de yapip konsola port ediyor. O yuzden optimizasyon sikintisi olmaz.

NesetUraL

5.1.2017 09:45:38

0
Son Dragon Age oyunundan sonra bu oyunun da çok iyi olacağından şüphe duymuyorum açıkçası..

St Batuhan

5.1.2017 09:31:14

0
Dil meselesini bir kenara koyarsak şu oyunun en büyük artısı Frostbite ile uzay teması. Yani bu motorun gücü, performans konusundaki başarısı ve uzay öğelerinin iyi bir şekilde yedirilmesiyle bir de vr kaskı takıp birincil şahıs gibi oynama imkanı olsaydı yılın en başarılı oyunlarından biri olurdu ki böyle de başarılı olacak zaten.

quar7

5.1.2017 03:45:56

0
Adam doğru söylüyor, herkes İngilizce öğrenmeli, hergün bir kelime öğrenseniz zaten bayağı ilerletirsiniz. Hatta bütün dünya sadece İngilizce öğrense İspanyolca, Fransızca vesaire dillere cevirmekle de ugrasmaz yapımcılar, sonucta İngilizce öğrenmek kolay, kimsenin sızlanmasına gerek yok, öz dilin ne önemi var(!) Bunu yazdım diye şimdi cevap yazarsanız şunu söylemek istiyorum, boşuna yazmayın bu benim düşüncem, söyledikleriniz bana saçma geliyor, benim söylediklerim de size saçma gelmiş olacak. Siz de haklısınız Dil öğrenmek gerekli, sürekli oyun oynayan biriyseniz bu daha da önemli. Ülkemizde oyun satışları da düşük ama herkes resmi yerlerden almıyor. PC, PS, Xbox platformlarını (aynı oyunların çıktığı) kullanan bir sürü oyuncu var, resmi verilere yansımayan kısımlar var diye düşünüyorum. Konu korsan kullanımına gelirse de korsan kullanımı her yerde var. Tartışma sevmek de ayrı bir şey, bu tartışmaların sonu gelmiyor benim de yazasım geldi, insanların düşüncelerini değiştirmeye çalışmakla geçmez ömür, sözüm meclisten dışarı. Not: İngilizce öğrenme kısmı hariç diğerlerini genel yazdım, gereksiz yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar yaşanmasın diye açık yazmaya çalıştım.

hagiosmann

5.1.2017 02:45:41

+1
Türkçe yapsınlar alalım. Hoş horizondan bile ses yok

Kulspruta

5.1.2017 01:57:03

0
Ooo hadi hayırlı olsun.

Rai-gy

5.1.2017 01:47:06

0
Efsane geri dönüyor

Hoid

5.1.2017 01:18:51

0
Bence ben değilde yıllarca İngilizce gibi bir dili öğrenemeyenler utansın . ( İlla utanacaklarsa oyun yapımcılarıda utansın çünkü oyunları 10 bin sattımı plaket yolluyorlar ülkemize ) Zira her oyunun altına gelip , ben anlamıyorum çünkü ingiliççe yazıyorlar . Sen bayrak taşıyıcısına benziyorsun al eline bayrağı geç önlerine liderlik edersin . Ekleme yapayım bu çok sade oldu böyle beğenmedim N'olur Türkçe gel.

BSC Misafiri

5.1.2017 01:14:51

+15
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Türkçe çıkmıyor mu diye sızlanacağınıza her gün 1 kelime öğrenseydiniz şimdi arkanıza yaslanmış yorumlara gülüyor olurdunuz .
Dil öğrenmek insana kültür katar ancak hiçbir dil insanın kendi dilinin yerini tutmaz çünkü ses bayrağıdır. Avrupa'da oyunlar aynı dil ailelerinden olsalar bile pek çok dile seslendirme olarak bile çevirilirken oldukça büyük bir pazar haline gelmeye başlayan ülkemizde Türkçeye destek veren geliştiricilerin sayısı gün geçtikçe artmakta. Oyunlara verdiği paranın karşılığı olarak kendi dilinde oyun oynama isteğinde bulunanlara güleceğine söylediklerini azıcıkta olsa düşünüp utanmalısın. Sonuç olarak Türkçe oyuna karşıysan kendi dilin olan İngilizce oyunlarda her zaman olacaktır.

BSC Misafiri

5.1.2017 00:59:54

0
Bioware ME 2 çıkmadan önce şu ana kadar en iyi oyunumuz dediğinde cidden yanıltmadılar. Bunda da aynısı söylüyorlarsa sözlerine güveniyorum ve merakla bekliyorum.

Antiboy

5.1.2017 00:59:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Türkçe çıkmıyor mu diye sızlanacağınıza her gün 1 kelime öğrenseydiniz şimdi arkanıza yaslanmış yorumlara gülüyor olurdunuz .
katılıyorum şahsen ben sölenen her kelimeyi anlamıyorum ancak şuana kadar her oyunda hikaye takip edebiliyorum

Hoid

5.1.2017 00:56:38

+4
Türkçe çıkmıyor mu diye sızlanacağınıza her gün 1 kelime öğrenseydiniz şimdi arkanıza yaslanmış yorumlara gülüyor olurdunuz .

CheKD

5.1.2017 00:47:09

+1
EA Fifa gibi Battlefield gibi ana serilerinin son oyunlarını Türkçe getirdi ve Mass Effect'de ana serilerinden bir tanesi,Türkçe dil desteği ile gelirse çok güzel olur.Çıkmadan önce tüm seriyi bitirir gönül rahatlığı ile Andromeda'yı oynarız.

Himurajutsu

5.1.2017 00:26:30

+1
BF1 gibi Türkçe olsa süper olacaktı :(

rambocuk

5.1.2017 00:08:22

+1
Bf 1 gibi buda Türkçe olsa hemen alırdım ama bu oyunu anlamadan oynamak hiçbirşey yaşatmaz

Guest-2C5CD639E

4.1.2017 23:18:25

0
Hem Horizon Zero Dawn hemde Mass Effect için kenara bütçe ayırdım oyunların çıkmasını bekliyorum. Mass Effect'i PS4'e mi? yoksa PC'ye mi alayım kararsız kaldım. PC'de ilk çıkışında optimize sıkıntısı olmazsa inşallah PC'ye alırız artık.

CoreGame

4.1.2017 23:11:09

0
Horizon alacaktım ama mass effect almamak olmaz :(

luganoguz

4.1.2017 23:07:17

0
Hayırlı olsun
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız