Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Mass Effect 3 Hikayesi Üzerinde Çalışıyoruz"

Samanyolu Galaksisinin kaderi bir kez daha sizin ve ekibinizin elinde.
Devam eden CES fuarı sırasında IGN ile bir röportaj gerçekleştiren Mass Effect projesinin başındaki isim Casey Hudson, ekibinin Mass Effect 3 hikayesi üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığını dile getirdi;
 
"Mass Effect 3 hikayesi üzerinde çalışmaya başladık bile. Hikayenin ilk parçasını oluşturmanın yanı sıra, Mass Effect 2 için oldukça büyük bir DLC hazırlıyoruz. Böylece biz 3. oyunu tamamlayana kadar, oyunseverler Mass Effect 2 ile uzun süre vakit geçirebilecek."
 
Casey Hudson ayrıca 3. oyun ile birlikte Mass Effect serisinin, konsolun zamanı dolmadan önce  biteceğini ve devam ettirilmeyeceğini açıkladı. Bu üzücü açıklamanın ardından teselli edici tek haber ise, Mass Effect 3'ün, 2. oyun gibi 2 sene sonra değil daha kısa sürede gelecek olması.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360
Metroid Prime: Trilogy'nin Dağıtımı Durduruldu Aliens vs Predator'un Demosu Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.9.2010 02:21:47

0
15 yıldır oyun oynarım ve MASSEFFECT 2 i oynayarak başladım seriye ama ilk oyunuda şuan kuruluma hazır. Sadece üçleme de olsa aynı starwars gibi eminim MASSEFFECT 2 için Online bir oyun yapacaklardır. Şayet görevleri net üzerin den 3 - 5 arkadaşımla beraber oynamayı çok isterdim. ORPG olarak sabırsızlıkla bekliyeceğim.

Selfroot

10.1.2010 09:08:52

0
Haydaaa ilk önce bi 2yi çıkarsaydınız? olmazmıydı?

Bernhard

10.1.2010 01:53:52

0
MrStark haklısınız uzatırlarsa da işin suyu çıkabilir, ama işte insan sevince bitmesin istiyor. Dediğiniz gibi gerçekçi olmak gerek, her şey tadında bırakılmalı. Yeni nesil böyle kaliteli oyun sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyor.

In Isaac We Trust

10.1.2010 00:47:33

0
süper haber. @Berhard katılıyorum hocam size bitmemeli ama uzatırlarsada çok kötü olur Shephard ın hikayesi uzun sürmemeli 2.oyun çok kritik bir yerde bitmeli bence 3.oyunda iyice epicness bişey olmalı ve bu seri bitmeli helal bioware e dehşet bir oyun serisini çok satan bir oyun serisini hiç uzatmadan bitircekler .

Bernhard

9.1.2010 23:35:39

0
Mass Effect bitemez, bitmemeli :(

dIsAstEr

9.1.2010 23:17:27

0
Mass Effect için yayınlanan bedava DLC 'de güzeldi, bunun ki de güzel olacaktır, paralı olursa da alırız artık. Oyunun üçleme olacağını biliyorduk zaten, kısa sürede çıkacak olacağını duymak güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız