Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 2'den Yeni Bilgiler ve Video

Karakter, vücudundaki dövmeler ile de dikkat çekiyor.
Komutan Shepard ile tekrar evreni kurtarmaya çalışacağımız Mass Effect serisinin ikinci oyunu için yeni bir video daha yayınlandı.
 
Son yayınlanan ve büyük beğeni toplayan sinematik videosundan sonra tüm karakterler için "Figh for the Lost" (Kaybettikleriniz için savaşın) adlı tanıtım videoları yayınlanan Mass Effect 2 için bir video daha yayınlandı.
 
Yayınlanan bu videoda yer verilen karakter ise oyunun en psikopat karakteri olarak gözüken Subject Zero'ya yer verilmiş.
 
Diğer karakterlerin aksine Shepard için veya herhangi biri için savaşmadığını belirten Subject Zero, öyle istediği için savaştığını da videoda belirtmiş. Oyunun en dikkat çekici ve farklı karakter yapısına sahip olacağa benzeyen Subject Zero'nun yayınlanan bu videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
Çıkış tarihi için günleri saymaya başladığımız oyun hakkında Bioware tarafından bir de açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre merakla beklenen ikinci oyunun müziklerinin Jack Wall tarafından yapıldığı belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2
SW: Old Republic, 2011'den Önce Çıkmayacak Yeni NBA Jam'in İlk Görseli

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız