Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man'in İlk DLC'si Üç Kostüm Ekleyecek, 1.07 Güncellemesi New Game+ Modu Ekleyecek

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketinin ilk bölümü olan ‘The Heist’in oyuna üç yeni kostüm ekleyeceğini duyurdu ve bu kostümleri ilk defa gösterdi.
 
The Heist 23 Ekim'de çıkacak. İçeriğin tanıtım yazısı:


Ana oyunu oynarken, Felicia Hardy (Black Cat)'in şehre döndüğünün farkına varacaksınız ve Black Cat Spider-Man ile oynamak için şehrin etrafına ipuçları bırakacak. Marvel's Spider-Man: The Heist'de Black Cat sonunda kendini ortaya çıkaracak. The Heist yeni görevler ve zorlukların yanı sıra yeni bir düşman grubu ve kilidini açmak için üç ilave kostüm içerecek, bunu kaçırmak istemezsiniz.
 
Ayrıca versiyon 1.07 güncellemesi detaylandırıldı. Sony ilk başta güncellemenin 17 Ekim'de yayınlanacağını açıklandı ancak daha sonra bu tarihi PlayStation Blog üzerinden kaldırıldı ve Insomniac Games güncellemenin yarın gelmeyeceğini doğruladı. Muhtemelen The Heist ile birlikte yayınlanacak.
 
Güncelleme oyuna New Game+ modu, Ultimate zorluk seçeneği, iki yeni kupa (bir tanesi oyunu Ultimate zorlukta bitirdiğinizde açılacak, ikincisi ise New Game+ modunda bitirdiğinizde açılacak) ve fotoğraf modunda çıkartmaları döndürme seçeneği ekleyecek. Bunlarında dışında birçok hata düzeltmesi de güncellemenin getirdikleri arasında.
 
Marvel's Spider-Man PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Battlefield V Tek Oyunculu Tanıtım Videosu The Quiet Man'i İkinci Oynayışınızda Sesler ve Konuşma Açılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.10.2018 12:35:21

0
80 liraya god of war ve spiderman aldım miss

BSC Misafiri

16.10.2018 22:22:27

+1
Kostümler o kadar o kadar mama o kadar kötü ki.. Herhalde oyuna girmem şu gereksiz güncellemeye gidecek kotaya acırım. La bi simbiyot mimbiyot koyun bu ne laaaa!?

Venom59

16.10.2018 21:25:57

+1
Zaten UK kostümü diye geçiyor. Ayrıca Raimi filmlerindeki kostümün ve Amazing Spider-Man 2 filminin de kostümünün eklenmesini çok istiyorum. Bu dlc de eklememeleri hayal kırıklığı oldu benim için. Umarım sonraki çıkacak iki dlc de bu dediğim kostümler eklenir.

***Respect***

16.10.2018 21:17:31

0
Sağdaki kostüm Birleşik Krallık bayrağına benzemiş.

Oguz_Cole

16.10.2018 21:01:58

+1
Her işte bu böyledir zaten dolar artınca hepsi arttırır fiyatı düşünce sessizlik pazarcılar bile arttırdı fiyatları azalınca niye düşmedi diye sorunca dolar ne alaka diyor gülerek tüm ülke şaka resmen.

rambocuk

16.10.2018 21:01:26

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Deswaa Oyun fiyatları bu haldeyken kim alıyor bunları dolar şuan düşüşe geçti ama ne hikmetse ne elektronik eşyaların fiyatı düşüyor nede oyunların dolar çıktından sonra hemen zam yapılıyor
Fiyatların yansıması için doların uzun süre kalması gerekiyor, dolar 6 iken stok yapmış satıcı ne kadar indirim yapabilir, dijitalde elbet çok büyük indirimler gelecektir

dracula502

16.10.2018 20:35:07

+3
Oyun fiyatları bu haldeyken kim alıyor bunları dolar şuan düşüşe geçti ama ne hikmetse ne elektronik eşyaların fiyatı düşüyor nede oyunların dolar çıktından sonra hemen zam yapılıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız