Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man'e Far From Home Filminden İki Kostüm Eklendi

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man için versiyon 1.16 güncellemesini yayınladı ve bu güncelleme oyuna Spider-Man: Far from Home filminden iki yeni köstüm ekliyor.
 
Oyunun başlarında Advanced Suit kostümünü kurduktan sonra oyuncular Spider-Man: Far From Home Upgraded ve Spider-Man: Far From Home Stealth kostümlerini kullanabilirler.
 
Marvel's Spider-Man PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. Spider-Man: Far from Home filmi Türkiye'de 5 Temmuz'da vizyona girecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
PlayStation Plus Temmuz 2019 Ücretsiz Oyunlarında Değişiklik Var Shenmue III Kickstarter Destekçileri Steam Anahtarlarını Oyunun Çıkışında Alamayacak, İade Mümkün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.7.2019 12:18:19

0
Tüm kostümler bi yana Raimi Suit bi yana. Raimi adamdır, eski dosttur, kimse yokken o vardır, hayalleri gerçek etmiştir heyt bea..

BSC Misafiri

3.7.2019 19:19:18

0
Siyahı acaba oyuna eklerler mi diyordum ve eklediler bile. Adamlar cidden çalışıyor. :)

torenbolen

3.7.2019 05:19:29

+1
Bir de venomverse’de geçen simbiyatları oynayabileceğimiz bir oyun yapsalar tadından yenmez. TPS/RPG gibi yapabilirler. Class’ı biz seçeriz. Hikaye de class’a göre belirlenir. 10 numara olurdu.

RealArek

2.7.2019 22:06:41

0
Adamlar bütün kostümleri getirdi nerdeyse helal olsun ama en önemli kostümler yok venom ve carnage özelikle venom yeni oyunu gelsede giysek oyunu bitirenler anlar bide şu yeni kostüm kötü durmuyo ama sinir oldum arkasındaki örümcek beyaz mavi yerleri siyah gerek yoktu bu kostüme ne güzel tony yapmıştı onu giy işte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız