Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Iron Man VR 1.06 Güncellemesi New Game+ Modu ve Daha Fazlasını Ekliyor

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Camouflaj, Marvel's Iron Man VR için versiyon 1.06 güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme oyuna New Game+ modunu getiriyor. Oyunu bir kez tamamladıktan sonra erişebileceğiniz bu mod önceki oynayışınızda açtıklarınızı yeni oyuna aktarıyor. Eğer Invincible zorluk seviyesinde ustalaştıysanız yeni zorluk seviyesi Ultimate'ı deneyebilirsiniz.
 
Güncelleme ayrıca Chris Foster tarafından tasarlanan yeni zırhlar ve bu zırhları açmanız için gereken yeni challenge'lar içeriyor. Yeni silahlar, iyileştirilmiş yükleme süreleri, geçilebilir yan görevler ve görevleri tekrar oynadığınızda sinematikleri geçebilme seçeneği de güncellemenin diğer öne çıkan özellikleri. Tüm detayları PlayStation Blog üzerinde bulabilirsiniz.
 
Marvel's Iron Man VR sadece PlayStation VR üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Iron Man PlayStation VR Camouflaj
Haftalık Dizi ve Film Önerisi 21: What We Do in the Shadows Bu Hafta Sonu Marvel's Avengers Açık Betasında Dünyanın En Güçlü Kahramanları Olarak Oynayın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Iron Man VR
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız